متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

ماوراء مراقبه

• نویسنده موضوع Kalŏn
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 29
  • بازدیدها 497
  • کاربران تگ شده هیچ

Kalŏn

پرسنل مدیریت
مدیر تالار شعرکده
سطح
41

ارسالی‌ها
9,461
پسندها
40,454
امتیازها
96,873
مدال‌ها
41
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
تکنیک‌های‌ناخودآگاه
مراقبه

✨نتیجه گیری سریع از سابلیمینال ها ✨

• نتیجه گیری کار راحتیه ولی به شرط خودش و شروطی که داره
ناخودآگاه ما خیلی زود قول میخوره چطوری؟
وقتی شما به خودتون میگید :
من بد شانسی ندارم ، فقط کلمه بد شانسی رو متوجه میشه و میگه این گفت بد شانس؟ اوکیه بریم تو کارش✨️

• خب این اشتباهه❌
{از کلمات مثبت استفاده کنید
من خوش شانس هستم و هر لحظه خوش شانسی وارد زندکی من میشه ، زندگی من پر از شانس هایی هست که دارم ، امروز شانس رو قراره تجربه کنم و ... }

اینا درست ترین هست ✅

پس کلمات منفی استفاده نکنید مثل

من نا امید نیستم❌ = من امید دارم ✅
من افسردگی ندارم ❌= من حالم داره بهتر میشه ✅
من پام درد میکنه❌ = پای من توی سالم ترین حالت خودشه ✅
من پول ندارم ❌= پول قراره به سمت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Kalŏn
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Hope

Kalŏn

پرسنل مدیریت
مدیر تالار شعرکده
سطح
41

ارسالی‌ها
9,461
پسندها
40,454
امتیازها
96,873
مدال‌ها
41
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
#مراقبه

✨مراقبه چی ‌کونگ :✨

چی کونگ (یا چی‌ گونگ) یکی دیگر از انواع مدیتیشن است.
“چی” در زبان چینی به معنای کار و “کونگ” به معنای انرژی درونی است.

ו ترکیب این دو به معنای تعالی یا پرورش انرژی درونی است.
این نوع مدیتیشن شامل تمرینی می ‌شود که بر اساس مکتب فکری، فلسفی چینی طراحی شده است و به‌ صورت کلی، ترکیبی است از تمرین ‌های مرتبط با تکنیک ‌های تنفسی. برای استفاده از این نوع مدیتیشن، باید سعی کنید بر «چی» متمرکز شوید، که همان انرژی حیاتی شما است.

ו افکار خودرا تخلیه کنید به صورت : نوشتن ، نگاه کردن به آنها و میزی نگفتن ، بخواهید که داده شود، درست بخواهید که از طریق مار کندالیتی باعث شود می‌شود شهود شما به آخرین درجه از خودش برسد .

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Hope

Kalŏn

پرسنل مدیریت
مدیر تالار شعرکده
سطح
41

ارسالی‌ها
9,461
پسندها
40,454
امتیازها
96,873
مدال‌ها
41
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
#ذهن‌آگاهی

✨ذهن آگاهی ✨

• به معنی بازگشت به زمان حال است نه ماندن در زمان حال
یکی از مهمترین مشکلات اکثر افرادی که تمرین ذهن آگاهی می کنند این است که فکر می کنند ذهن آگاهی به معنی ماندن در زمان حال است و اکثراً پس از چند جلسه تمرین ذهن آگاهی کلافه می شوند و می گویند من نمی توانم در لحظه حال باشم و تمرینات را رها می کنند. اما واقعیت این است که هیچکس نمی تواند کاملاً در لحظه حال باشد به این دلیل که ذهن ما ذاتاً متمایل به تحلیل و بررسی در هر لحظه است و ما کنترلی بر این عملکرد ذهن خود نداریم اما می توانیم هر بار که این اتفاق افتاد توجه آن را به زمان حال معطوف کنیم.

• به عبارت دیگر طبیعی است که حواس ما در حین انجام تمرین ذهن آگاهی پرت شود و این اتفاق اجتناب ناپذیر است...

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Hope

Kalŏn

پرسنل مدیریت
مدیر تالار شعرکده
سطح
41

ارسالی‌ها
9,461
پسندها
40,454
امتیازها
96,873
مدال‌ها
41
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
#کندالیتی

نشانه های از کندالیتی هایی که در حال فعال هست✨:

•دیدن نیلوفر هزاربرگ که نماد چاکرای سر است. به شکل لوزی های طلایی هم گاهی دیده شده

• تجربه دو حس متفاوت در حین بیداری کندالینی. برخی اوقات در حین بیداری کندالینی فرد خیلی خیرخواه و مهربان می شود و زمانی دیگر بسیار خشن و بی رحم. که در واقع این دو بخاطر فعال شدن بیشتر
یکی از ستون های چپ یا راست می باشند.

•فرد در هنگامی که راه می رود این حس را دارد که انگار روی هوا راه می رود و خودش را از بالا مشاهده می کند یا حس می کند قدش خیلی بلندتر شده و دیگر آن کنترل سابق را بروی جسمش نخواهد داشت اما بعد از مدتی یاد می گیرد چطور با وضعیت جدید کنار بیاید و به جسمش اجازه دهد که با خرد درونی اش خودش را کنترل و اداره کند.

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Hope

Kalŏn

پرسنل مدیریت
مدیر تالار شعرکده
سطح
41

ارسالی‌ها
9,461
پسندها
40,454
امتیازها
96,873
مدال‌ها
41
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
✨مدیتیشن متعالی (تی ام):✨

یک تکنیک آسان است که در آن فرد، یک کلمه یا صوت را که مانترا می نامیم در طول زمان مدیتیشن با خودش تکرار می کند تا افکار خود را متمرکز کند و به آرامش برسد
مثلا مدیتیشن هایی حدود ۱۰ دقیقه الی ۱۵ دقیقه انجام بدید و توش یه مانترایی مثل یامم رو به صورت کشیده بیان کنید.

Kalŏn

پرسنل مدیریت
مدیر تالار شعرکده
سطح
41

ارسالی‌ها
9,461
پسندها
40,454
امتیازها
96,873
مدال‌ها
41
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
✨مسیر جنگل ✨
این یک تکنیک مدیتیشن عالی برای کاهش استرس است. خودتان را در حال قدم زدن در مسیری در جنگل تصور کنید. در حین راه رفتن، چوب‌ها و شاخه‌ها را بشنوید که زیر پایتان می‌شکنند و بوی دلپذیری محیط را پر می‌کند
حین راه رفتن به احساس خوبی که دارید توجه کنید. آفتاب را روی پوست خود احساس کرده و گل‌ها و گیاهان را بو کنید. به اندازه‌ای که نیاز دارید، برای ماندن در این مسیر و استراحت وقت بگذارید.

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Hope

Kalŏn

پرسنل مدیریت
مدیر تالار شعرکده
سطح
41

ارسالی‌ها
9,461
پسندها
40,454
امتیازها
96,873
مدال‌ها
41
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
#کندالیتی

نشانه هایی از کندالیتی که در حال فعال شدن هست :

تجربه دو حس متفاوت در حین بیداری کندالینی. برخی اوقات در حین بیداری کندالینی فرد خیلی خیرخواه و مهربان می شود و زمانی دیگر بسیار خشن و بی رحم. که در واقع این دو بخاطر فعال شدن بیشتر یکی از ستون های چپ یا راست می باشند.

فرد در هنگامی که راه می رود این حس را دارد که انگار روی هوا راه می رود و خودش را از بالا مشاهده می کند یا حس می کند قدش خیلی بلندتر شده و دیگر آن کنترل سابق را بروی جسمش نخواهد داشت اما بعد از مدتی یاد می گیرد چطور با وضعیت جدید کنار بیاید و به جسمش اجازه دهد که با خرد درونی اش خودش را کنترل و اداره کند.

اعضا، دست ها و پاها بی حس می شوند، گویی که به خواب رفته اند. و وقتی آنها را تکان می دهیم یک...

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Hope

Kalŏn

پرسنل مدیریت
مدیر تالار شعرکده
سطح
41

ارسالی‌ها
9,461
پسندها
40,454
امتیازها
96,873
مدال‌ها
41
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
#ذهن‌آگاهی

✨به کارهای روزمره توجه کنید✨

راه دیگر تقویت ذهن آگاهی انتخاب کاری است که به‌صورت روزمره آن را انجام می‌دهید، اما این‌بار به شیوه‌ی دیگری درباره‌ی آن فکر کنید. برای مثال، کارهای دفتری، شستن ظروف یا جارو کردن برگ‌ها.

به جای پرت شدن حواس‌تان، روی فعالیتی که در لحظه انجام می‌دهید، تمرکز کنید. کاغذ را بین انگشتان‌تان احساس کنید، سرما و گرمای آب را روی دستان‌تان احساس کنید یا به صدای برگ‌ها هنگام جارو کردن، گوش دهید
۰ ໋ ໋

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Hope

Kalŏn

پرسنل مدیریت
مدیر تالار شعرکده
سطح
41

ارسالی‌ها
9,461
پسندها
40,454
امتیازها
96,873
مدال‌ها
41
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
✨مدیتیشن هدایت شده یا تصویر سازی:✨
یک تکنیک مدیتیشن است که در آن تصاویر ذهنی یا موقعیت هایی که برایتان آرامش بخش است ایجاد یا از کمک استاد و راهنما استفاده می کنید یا به پادکست ها و فایل های صوتی گوش می دهید. این نوع از انواع مدیتیشن شما را دعوت به تمرکز بر روی یک عکس منظره یا یک شخص می کند. ما در حقیقت عکس را جایگزین تنفس می کنیم به عنوان شی تمرکز شونده. ໋࣭ ໋࣭

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Hope

Kalŏn

پرسنل مدیریت
مدیر تالار شعرکده
سطح
41

ارسالی‌ها
9,461
پسندها
40,454
امتیازها
96,873
مدال‌ها
41
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
نشانه هایی از کندالیتی که در حال فعال شدن هستند:

حین بیداری کندالینی این احساس به فرد دست می دهد که بدنش دارد بزرگ و بزرگتر می شود یا اینکه احساس می کند بدنش کوچک و کوچکتر می شود.

این حس که فرد با بدنی لطیف تر از بدن فیزیکی اش بیرون می آید و با این بدن در دنیا شروع به گردش می کند.

خشم ناگهانی در حین تجربه بیداری کندالینی.

بدن تمرین کننده شروع به تکان خوردن میکند یا به شکل غیر قابل کنترلی مثل یک آونگ شروع به حرکت به سمت چپ و راست میکند.

در حین بیداری کندالینی فرد به گونه ای غیر قابل کنترل شروع به آواز خواندن، رقصیدن، فریاد زدن، لرزیدن یا وحشت کردن می کند.
໋࣭ ໋࣭

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Hope

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 2, کاربر: 0, مهمان: 2)

عقب
بالا