متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا گوناگون | طرز تهیه 55 نوع غذای خوشمزه برای ناهار

  • نویسنده موضوع Hope
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 214
  • بازدیدها 2,506
  • کاربران تگ شده هیچ

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #141

خوراک مرغ و لوبیا سبز

فصل تابستان فصل برداشت لوبیا سبز است و در این فصل لوبیا سبز به فراوانی یافت می‌شود. البته این غذا به عنوان غذایی چهار فصل در نظر گرفته می‌شود، انتخاب خوبی برای فصول سرد و مناسب سرماخوردگی هم هست. البته معمولا اولین غذایی که با شنیدن نام لوبیا به ذهن ما میرسد، لوبیا پلو است که یک غذای برنجی محسوب می‌شود. در این مطلب قصد داریم یک غذای غیربرنجی با لوبیا سبز را به شما عزیزان آموزش دهیم. این خوراک انتخاب مناسبی برای افرادی که به دنبال غذاهای رژیمی میگردند هم هست. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه این خوراک را شرح می‌دهیم.
خوراک مرغ و لوبیا سبز یکی از خوراک‌های راحت و مقوی است که برای ناهار با نان بسیار می‌چسبد. این خوراک را می‌توانید با برنج نیز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #142

مواد لازم جهت تهیه خوراک مرغ و لوبیا:

  • مرغ: ۴ تکه سینه یا ران
  • لوبیا سبز: دو لیوان
  • سیب‌زمینی: ۳ عدد متوسط
سیب زمینی از جمله مواد غذایی است که می‌توانید آن را در اکثر غذاها اضافه کنید. این کار هم طعم غذا را بهتر می‌کند و هم شما را از خواص سیب زمینی بهره‌مند می‌کند.
  • پیاز: ۱ عدد
  • هویج: ۲ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • ادویه‌جات: نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
  • آب‌لیمو تازه: به میزان کافی
  • نخودفرنگی: ۱ لیوان
  • ذرت: ۱ لیوان
  • دستور پخت خوراک مرغ و لوبیا سبز:
    • در ابتدا بهتر است مرغ را بپزیم و برای بهتر مزه‌دار شدن مرغ، آن را به ۴ قسمت تقسیم میکنیم و به همراه آب، پیاز،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #143
بعد از حدود ۳۰ دقیقه لوبیاسبز را به همراه رب گوجه‌فرنگی به مرغ اضافه می‌کنیم تا با شعله ملایم بپزد.
  • حدود۲۰ دقیقه بعد سیب‌زمینی را به مواد اضافه کرده و نخودفرنگی و ذرت را هم به همراه سیب‌زمینی اضافه می‌کنیم. در این مرحله آب‌لیمو به مواد اضافه می‌کنیم تا سیب‌زمینی و بقیه مواد له نشوند و ظاهرشان حفظ شود.
  • زمانی که سیب‌زمینی پخته شد زیر قابلمه را خاموش می‌کنیم. خوشمزه خوراک مرغ و لوبیا سبز آماده است و می‌توانید ان را همراه با نان میل کنید.
حال که با طرز تهیه این خوراک آشنا شدیم بهتر است تا به برخی از فواید لوبیا سبز اشاره کنیم تا شما انگیزه بیشتری برای آماده کردن این غذا داشته باشید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #144

خواص لوبیا سبز:

محتوای غذایی لوبیا سبز شامل فیبر، ویتامین، مواد معدنی، و مقدار ناچیزی کربوهیدرات است. هم‌چنین حاوی پروتئین، کلسیم، فیبر خوراکی، آهن و چند ماده‌ی مغذی ضروری دیگر است. میزان آنتی‌اکسیدان لوبیا سبز شگفت آور است و حتی فواید قلبی عروقی نیز دارد. لوبیا سبز منبعی غنی برای چربی امگا ۳ نیز هست. لوبیا سبز را به آسانی در بیشتر فروشگاه‌ها و همچنین در تره بار و حتی سوپرمارکت‌های اینترنتی میتوانید تهیه کنید.
لوبیا سبز برای پیشگیری از سرطان، مبارزه با ایدز، دیابت، حفظ سلامت قلب، درمان ناباروری، تقویت استخوان ها، سلامت چشم و در نهایت برای تغذیه کودکان و نوزادان به دلیل فیبر، ویتامین و پروتئین انتخاب بسیار مناسبی است.

چند نکته در پخت خوراک مرغ و...

لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #145

مرصع پلو با مرغ

مرصع پلو را می‌توان به ۳ روش کلی و با استفاده از مرغ، گوشت و ماهی درست کرد. البته محبوب‌ترین نوع آن، مرصع پلو با مرغ است. این غذا یک غذای خوشمزه و مقوی و پر از رنگ و زیبایی است و می‌تواند رنگ لعاب متفاوتی به سفره شما بدهد. نام دیگر مرصع پلو، پلو نگین کار است که یک غذای شیک و مجلسی است که در بیشتر مهمانی‌ها درست می‌شود. مرصع در زبان عربی به معنای جواهر نشان است و برای این منظور نامگذاری شده است که در تهیه مرصع پلو از مواد رنگارنگ استفاده می‌شود. مرصع پلو غذایی است که تهیه آن نیاز به زمان و صبر زیادی دارد ولی نتیجه آن قطعا ارزش این زمان را دارد. پس برای آموزش انواع طرز تهیه مرصع پلو با ما در اکالا بلاگ همراه باشید.
مرصع پلو را هم با مرغ و هم گوشت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #146
اموزش پخت مرصع پلو


۱- “مرصع پلو با مرغ” :

مرصع پلو با مرغ هم از نظر مزه و هم از نظر زیبایی طرفداران بیشتری نسبت به سایر انواع مرصع پلو دارد. از آن‌جا که می‌شود مرغ‌ها را به کمک ادویه های مختلف مزه دار کرد، نسبت به گوشت و ماهی، جلوه‌ی بیشتری به این غذا می‌دهد. از طرفی با توجه به ملایم‌تر بودن مزه مرغ نسبت به گوشت و ماهی، با توجه که این غذا به علت مخلفات زیادی که دارد، غذای پر‌مزه ای است درست کردن آن با مرغ انتخاب مناسب تری است. با طرز تهیه مرصع پلو با مرغ برای ناهار همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه...

لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #147

طرز تهیه مرصع پلو با مرغ :

  1. در مرحله اول برای تهیه مرصع پلو برنج ها را پاک کنید و بشویید و دو الی سه ساعت در آن بگذارید تا خیس بخورد.
  2. سپس پیاز ها را پوست بگیرید و بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. سپس کره را در یک تابه بریزید و حرارت دهید تا داغ شود. پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند.
  3. فیله مرغ را تمیز کنید و بشویید. سپس آن را به صورت درسته یا به صورت نگینی خرد کنید و به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید. مقداری زردچوبه برای خوش‌رنگ شدن به فیله مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید و تفت بدهید.
  4. بعد از این که حدود ۵ پنج دقیقه که خوب مواد را تفت دادید، به میزان یک پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و بر روی حرارت ملایم قرار...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #148
  1. حالا نوبت به آماده کردن برنج می‌رسد. برای این کار یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و در آن چند پیمانه آب و نمک بریزید و بر روی اجاق گاز بگذارید تا به جوش بیاید، سپس برنج‌ها را بعد از پاک کردن به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد.
  2. بعد از چند دقیقه برنج را امتحان کنید و ببینید که آیا پخته است یا خیر. در صورت مناسب بودن برنج، آن را آبکش کنید. قابلمه را بشویید و بر روی اجاق بگذارید تا خشک شود. سپس در کف آن روغن بریزید و نان بگذارید تا ته دیگ خوشمزه ای را داشته باشید، سپس برنج را در قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید. ابتدا حرارت را افزایش دهید تا بخار در قابلمه بپیچد، سپس حرارت را کم کنید تا برنج به آرامی دم بکشد.
  3. بعد از دم کشیدن برنج، مقداری از برنج را با...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #149

مواد لازم برای مرصع پلو با ماهی:

  • زرشک ( ۱۰۰ گرم)
  • خلال پسته ( ۱۰۰ گرم)
  • خلال بادام ( ۱۰۰ گرم)
  • خلال پوست پرتقال (۱۰۰ گرم)
  • هویج (۳ عدد)
  • پیاز ( ۲ عدد متوسط)
  • کره (۵۰ گرم)
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • شکر (۳ قاشق غذا خوری)
  • نمک، زردچوبه و فلفل و دارچین ( به مقدار لازم)
  • لیمو ترش (۱ عدد)
  • فیله ماهی (۳ تکه)
  • برنج (۴ پیمانه)
  • ماست ( ۲ قاشق غذاخوری)
  • گلاب به میزان لازم

طرز تهیه مرصع پلو با ماهی:

  • ابتدا خلال پوست پرتقال را چند بار بجوشانید، ۳ بار این کار را انجام دهید تا تلخی خلال پوست پرتقال از بین رفته و گرفته شود. می‌توانید از پوست پرتقال شکری آماده نیز استفاده کنید که نیازی به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #150
  • خلال هویج را بردارید و در قابلمه با کمی آب و شکر و کره بریزید. می‌توانید روغن زیتون را جایگزین کره کنید. برای ۲۰ دقیقه بگذارید بپزد تا زمانی که هویج‌ها نرم و شیرین شود. ولی دقت کنید که له نشوند. سپس خلال پرتقال را اضافه کنید.
آماده سازی هویج در مرصع پلو با ماهی

  • در ظرف دیگری مقداری کره و روغن زیتون و مقدار کمی ماست برای ته دیگ در کف قابلمه نچسب بریزید. با دقت مقداری از برنج آبکش شده را در کف ظرف بریزید. لایه بعد هویج را بریزید. لایه به لایه مواد را اضافه می‌کنیم و روی هر لایه حتماً دارچین بریزید.
[IMG alt="اضافه کردن دارچین در مرصع...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope
عقب
بالا