متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا گوناگون | طرز تهیه 55 نوع غذای خوشمزه برای ناهار

  • نویسنده موضوع Hope
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 214
  • بازدیدها 2,502
  • کاربران تگ شده هیچ

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #151
  • درون ماهی‌تابه نچسب کره با روغن زیتون بریزید چون کره اینطوری نمی‌سوزد. ماهی‌ها را از طرف پوست در ماهی‌تابه سرخ کنید و نمک و فلفل به ماهی‌ها بزنید و بعد از ۳ الی ۴ دقیقه یا زمانی که دور ماهی پخته شد و وسطش نیم پز هست برش گردانید و بگذارید کاملاً بپزد و روی آن آب لیموی تازه در حین پخت بریزید. این به ماهی طعم خوب می‌دهد و ترشی آن داخل گوشت ماهی نفوذ می‌کند.
چگونه مرصع پلو با ماهی درست کنیم؟


  • برنج پخته شده را درون یک دیس بکشید و روی آن را با زرشک، خلال بادام، پسته و پرتقال که از قبل تفت داده‌اید بریزید و تزئین نمایید. ماهی را با کمی گل سرخ،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #152

نکات مهم در تهیه مرصع پلو :

  • بهتر است خلال های بادام و پسته را برای اینکه تلخی آن ها گرفته شود از شب قبل در آب و مقداری شکر قرار دهید.
  • نکته مهم این است که در مرصع پلو حتما از برنج ایرانی استفاده کنید و آن به صورت آبکش درست کنید و حالت کته ای نداشته باشد.
  • برای داشتن خلال پوست پرتقال باید آن را از قسمت نارنجی پرتقال جدا کنید و چندین بار به مدت ۵ دقیقه در آب جوش، بجوشانید و آب را خالی کنید تا تلخی آن گرفته شود. البته می‌توانید مقداری نبات هم به آب جوش اضافه کنید تا خلال‌های پرتقال شیرین شوند.
  • تفاوت شیرین پلو با مرصع پلو در این است که در شیرین پلو خلال‌ها در لابه لای برنج قرار می‌گیرند، اما در مرصع پلو خلال ها بر روی برنج قرار می‌گیرند.
  • برای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #153

کوکو مرغ و سیب زمینی سوخاری

کوکو مرغ انواع مختلفی دارد اما این نوع کوکو هم برای ناهار و هم برای غذای فینگرفود انتخاب خوبی است. برای تهیه این غذا از ران مرغ یک اندازه استفاده کنید.
کوکو مرغ یکی از غذاهایی است که دستتان در درست کردن و طعم دار کردن آن کاملا باز است. با ما همراه باشید تا یکی از جدیدترین مدل‌های کوکو مرغ با سیب زمینی و پنیر پیتزا و پودر سوخاری خانگی را یاد بگیرید. این مدل کوکو هم گزینه خوبی برای ناهار است و هم میتوانید در مهمانی‌ها به عنوان یک غذای جدید آن را سرو کنید.

فینگرفود کوکو مرغ و سیب زمینی


۲ عدد سیب زمینی را بپزید. این غذا دارای پنیر پیتزا و پودر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #154
مواد لازم در تهیه کوکو مرغ سوخاری

ران مرغ
۸ عدد
سیب زمینی متوسط پخته۲ عدد
پنیر پیتزا۵۰۰گرم
فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، نمکبه میزان لازم
زعفران دم کرده ۵ تا ۶ قاشق غذا خوری
آب جوش۲ لیوان
پودر سوخاری خانگی ( در ادامه روش تهیه توضیح داده می‌شود)۲لیوان

۱- مزه دار کردن و سرخ کردن مرغ‌ها

  • مرغ‌ها رو با ادویه‌های دلخواهتون طعم دار کنین. ( پیشنهاد ما فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و نمک است). مرغ ها رو با مواد ماساژ بدین...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #155
گوشت‌ها رو با کمک بلندر خرد می‌کنیم.
مخلوط کردن مرغ در بلندر

۳- مخلوط کردن مرغ با سیب زمینی

حالا مرغ خرد شده رو به سیب زمینی پوره شده اضافه می‌کنیم و ۲۵۰ گرم پنیر پیتزا به ترکیبشون اضافه می‌کنیم. (اگر میخواین کوکوها رژیمی‌تر بشن، در این مرحله پنیر پیتزا اضافه نکنید یا مقدار آن را کمتر کنید. به مقدار لازم ادویه اضافه می‌کنیم و بعد باهم مخلوط می‌کنیم).

مخلوط کردن مرغ و سیب زمینی

۴- آغشته کردن کوکوها به پودر تردیلا

به اندازه دوتا گردو از ترکیب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #156

شیرین پلو با مرغ

شیرین پلو یک غذای خوشمزه آذری است که معمولاً با مرغ درست می‌شود. برای تهیه شیرین پلو به پوست پرتقال، خلال پسته، بادام و زعفران برای تزیین نیاز داریم.

شیرین پلو خوشمزه برای ناهار


برای طرز تهیه شیرین پلو، ابتدا یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و درون آن چند پیمانه آب بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت بالا قرار دهید تا به جوش بیاید.

سپس پیاز را پوست بگیرید و بشویید و آن را به وسیله یک چاقوی تیز به چهار قسمت تقسیم کنید و در داخل قابلمه آب جوش بگذارید. و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #157

واد لازم برای تهیه شیرین پلو :

  • مرغ: ۲ عدد سینه
  • برنج: ۳ پیمانه
  • خلال پوست پرتقال: ۵۰ گرم
  • خلال بادام: ۵۰ گرم
  • خلال پسته: ۵۰ گرم
  • هل پودر شده: ۱ قاشق چای خوری
  • پیاز: ۱ عدد
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • شکر: ۱ قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع: به اندازه لازم
  • زعفران آب کرده: ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک و زردچوبه : به اندازه لازم

دستور تهیه شیرین پلو :


در مرحله اول ابتدا یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و درون آن چند پیمانه آب بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت بالا قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس پیاز را پوست بگیرید و بشویید و آن را به وسیله...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #158
نصفی از مواد طعم دهنده مانند هل، زعفران و شکر را در یک کاسه مناسب بریزید و مرغ ها را به آن اضافه کنید و کاملاً هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس کاسه را کنار بگذارید.
شیرین پلو


یک قابلمه مناسب را برای درست کردن پلو انتخاب کنید. درون قابلمه چند پیمانه آب به همراه مقداری نمک و روغن بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب به جوش بیاید.سپس برنج را پس از پاک کردن و شستن به قابلمه اضافه کنید و برنج را با یک ملاقه هم بزنید. حدود ده دقیقه صبر کنید تا مقداری برنج نرم شود. سپس برنج را امتحان کنید. در صورت نرم بودن اطراف دانه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #159
سپس یک کفگیر برنج را به صورت یک لایه روی ته دیگ بریزید و لایه بعدی را از مخلوطی از مرغ طعم داده شده با هل و زعفران را اضافه کنید. سپس به همین صورت کل مواد را به صورت لایه لایه به قابلمه اضافه کنید. دقت کنید که لایه آخر باید برنج باشد. کره را به همراه چند قاشق غذا خوری روغن را به همراه باقی مانده زعفران آب کرده به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید. ابتدا حرارت را زیاد کنید تا بخار در قابلمه بپیچد، سپس حرارت را کم کنید تا برنج به آرامی پخته شود.
بهتر است از قبل خلال بادام و خلال پسته را برای نرم شدن و خوش عطر شدن، در گلاب خیس کنید. خلال بادام و پسته را آبکشی کنید. سپس یک تابه را انتخاب کنید و مقداری کره یا روغن به آن اضافه کنید و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا داغ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #160

خورشت زرشک آلو

خورشت زرشک آلو یک غذای خوشمزه و ملس شمالی است که برای ناهار گزینه خوبی است. این غذا را هم با گوشت و هم با مرغ می‌توانید درست کنید.

خورشت آلو زرشک خوشمزه مازندرانی


برای تهیه این غذا ابتدا پیاز را پوست بگیرید و با کمک رنده با دنده ریز رنده کنید. قابلمه ای را آماده کنید و روغن کمی در آن بریزید و بعد از اینکه روغن داغ شد پیاز رنده شده را درون آن ریخته و با شعله پایین حرارت تفت دهید.

زمانی که پیاز طلایی شد تکه‌های مرغ را که از قبل شسته بودید را به پیاز اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا به آرامی همراه با پیاز تفت داده شوند.

برای اینکه بوی ضحم مرغ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope
عقب
بالا