نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

دنباله دار رمان های مربوط به دانشگاه:/

• نویسنده موضوع K_H
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 115
  • بازدیدها 20,534
  • کاربران تگ شده هیچ

NEGIN BARZAN~

نویسنده انجمن
سطح
33

ارسالی‌ها
2,143
پسندها
30,354
امتیازها
64,873
مدال‌ها
19
من همون ها رو هم نخوندم. ژانر عاشقانه با گروه خونی من نمی‌سازه :laughting: :610601-4f971c8d295fe930d42575534604d751:
ترسناک یهو یه جن میپره رو صحنه همه جیغ میکشن! البته این برای فیلماس! :bash: :648314-d18ae5246291866d416d447f52bdf0bf:

امضا : NEGIN BARZAN~

Death Stalker

هنرمند انجمن
سطح
44

ارسالی‌ها
5,173
پسندها
155,824
امتیازها
80,673
مدال‌ها
30
تا اونجایی که من نظر این دوستان رو دیدم . ژانر عاشقانه‌ای که چند نفر همین جوری شروع به نوشتن می‌کنند داستان یه دختر خیلی خوشمل و ژذاب رو روایت می‌کنه که هیچی نداره و با این حال دانشگاه هم می‌ره.( تناقض)
بعد استاد دانشگاه که یکی از اون خوشمل و ژیگر و ژذاب‌تره با چشم های خارجی مانندش که سگ داره دل دختر ناز و کوچولوی ما رو می‌بره و این داستان به خوبی و خوشی تموم میشه. یاه یاه یاه یاه.
اونوقت از من خواستن دلنوشته عاشقانه بنویسم من ترسناک نوشتم همش خون و دست و پاهای کنده شده در اومد :laughting: :unknw:

امضا : Death Stalker

NEGIN BARZAN~

نویسنده انجمن
سطح
33

ارسالی‌ها
2,143
پسندها
30,354
امتیازها
64,873
مدال‌ها
19
تا اونجایی که من نظر این دوستان رو دیدم . ژانر عاشقانه‌ای که چند نفر همین جوری شروع به نوشتن می‌کنند داستان یه دختر خیلی خوشمل و ژذاب رو روایت می‌کنه که هیچی نداره و با این حال دانشگاه هم می‌ره.( تناقض)
بعد استاد دانشگاه که یکی از اون خوشمل و ژیگر و ژذاب‌تره با چشم های خارجی مانندش که سگ داره دل دختر ناز و کوچولوی ما رو می‌بره و این داستان به خوبی و خوشی تموم میشه. یاه یاه یاه یاه.
اونوقت از من خواستن دلنوشته عاشقانه بنویسم من ترسناک نوشتم همش خون و دست و پاهای کنده شده در اومد :laughting: :unknw:
اَی اَی اَی خـــــِــــدا همشونم مث همن! من نمیدونم این استاد ب قول خودت ژذابا رو از کدوم جهنم دره‌ای میارن مام بریم بیاریم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Dark color

کاربر فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
535
پسندها
3,405
امتیازها
17,773
مدال‌ها
13
  • محروم
سلام. ی سوال دارم
رمانی ک می خوام بنویسم یه تیکه توی دانشگاهه، ولی نمی دونم چطوری باید باشه.
1 یا دو هفته نرفتن باعث حذف و اخراج کامل می شه؟؟؟
و در مورد قوانینش و... می شه یکی ی توضیح کوتاه بده :1:
ب قول خودتون نمی خوام مثل اون رمانا اون تیکه ش تخیلی باشه.:biggrin::402:

امضا : Dark color

نگاه لطیفی

رفیق جدید انجمن
سطح
1

ارسالی‌ها
25
پسندها
185
امتیازها
548
مدال‌ها
2
نا امید نشین استاد جون هم وجود داره خود من دبیرستانی ام کلاس گزینه دو میرم یه استادی هست جونترین استاد دانشگاه بوده که فقط ۲۵ سال سن داشت هر چی غیر ممکن ممکن میشود دیریدیدین :grlim::big-grin::190:

آخرین ویرایش
امضا : نگاه لطیفی

NEGIN BARZAN~

نویسنده انجمن
سطح
33

ارسالی‌ها
2,143
پسندها
30,354
امتیازها
64,873
مدال‌ها
19
نا امید نشین استاد جون هم وجود داره خود من دبیرستانی ام کلاس گزینه دو میرم یه استادی هست جونترین استاد دانشگاه بوده که فقط ۲۵ سال سن داشت هر چی غیر ممکن ممکن میشود دیریدیدین :grlim:
احیانا ایشون مدرکش رو گرفته استاد شده!؟ ۲۴-۲۵ سالگی درس تموم میش‌هااا بعد جناب تو ۲۵ سالگی استاده؟؟؟

Fatemeh.hoseini

رو به پیشرفت
سطح
9

ارسالی‌ها
213
پسندها
1,989
امتیازها
11,933
مدال‌ها
10
واقعا خندیدم با نظرهاتون
راجب رمان های دانشگاهی:
عشق بین استاد و دانشجو |خواهرم میگفت دانشگاه ما همه دخترا با یه من سیبیل و پشم و از صورت فقط دماغمون پیدا بوده استادامونم شکر خدا همه صد ساله.
عشق بین دو تا دانشجو

امضا : Fatemeh.hoseini

نگاه لطیفی

رفیق جدید انجمن
سطح
1

ارسالی‌ها
25
پسندها
185
امتیازها
548
مدال‌ها
2
احیانا ایشون مدرکش رو گرفته استاد شده!؟ ۲۴-۲۵ سالگی درس تموم میش‌هااا بعد جناب تو ۲۵ سالگی استاده؟؟؟
اره عکساش تو نت هس بزن حبیب کاوندی

نگاه لطیفی

رفیق جدید انجمن
سطح
1

ارسالی‌ها
25
پسندها
185
امتیازها
548
مدال‌ها
2
رفته فک کنم رشته ریاضی بعد کنکور تجربی داده ولی نابغس خیلی جاها اموزشگاه و مدارس داره

NEGIN BARZAN~

نویسنده انجمن
سطح
33

ارسالی‌ها
2,143
پسندها
30,354
امتیازها
64,873
مدال‌ها
19

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا