گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد مجموعه ریسمان رقص | NAST کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع قمر
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها بازدیدها 105
  • کاربران تگ شده هیچ

قمر

پرسنل مدیریت
مدیر تالار شعرکده
سطح
43

تاریخ ثبت‌نام
17/9/19
ارسالی‌ها
8,476
پسندها
59,901
امتیازها
96,873
مدال‌ها
57
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
نام دلنوشته: ‌ریسمان رقص
نام نویسنده:‌ NAST
لینک دلنوشته:

امضا : قمر

G.ASADI

مدیر بازنشسته
سطح
40

تاریخ ثبت‌نام
10/4/20
ارسالی‌ها
1,435
پسندها
45,705
امتیازها
60,573
مدال‌ها
41
عنوان اثر
عنوان «ریسمان رقص» از همان برخورد اول حسی معلق و دوسویه ایجاد می‌کند؛ انگار نویسنده خواسته بین امنیت و سقوط، یا بین نظم و جنون، مرزی باریک ترسیم کند. این عنوان از آن دست نام‌هایی است که هر چه در متن پیش می‌روی، بیشتر معنایش را می‌سازد؛ مثلاً وقتی راوی از «بازی زمان» یا «معلق بودن میان نیستی و بودن» حرف می‌زند، کم‌کم حس می‌کنی این ریسمان درواقع همان خط باریکی است که انسان روی آن زندگی می‌کند. البته ممکن است برای برخی مخاطبان، این استعاره در ابتدا کمی انتزاعی و مبهم باشد، اما همین ابهام بخشی از هویت متن است.

شروع و فضای کلی
شروع متن حالتی ضربه‌ای دارد؛ جمله‌ی آغازین که زمان را آغازکننده بازی می‌داند، بلافاصله خواننده را پرت می‌کند وسط جهانِ ذهنی نویسنده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : G.ASADI
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] قمر

*SHAKIBAgh*

پرسنل مدیریت
مدیر تالار معماری
سطح
30

تاریخ ثبت‌نام
25/6/18
ارسالی‌ها
4,450
پسندها
29,211
امتیازها
69,873
مدال‌ها
27
  • مدیر
سلام خانوم گلم
امیدوارم ایام بر وفق مرادت پیش بره و حال دلت خوب باشه
دلنوشته ریسمان رقص، واقعا مثل اسمش آدم رو مثل یه بند باز روی خودش میرقصوند و آروم و قرار نمیذاشت. همون طور که خودت هم گفته بودی، خیلی سنگین و عمیق بود طوری که من بی تمرکز، برای درکش بار ها یک جمله رو باید میخوندم و سعی میکردم در خاطرم نگهش دارم تا متوجهش بشم. پر از کنایه ها و الفاظ بسیار ادبی و سنگین.
برای واقعی زیبا بود، اما دلم میخواد بیشتر پیشنهادش بدم به کسایی که مدت طولانی ترین دلنوشته میخونن و با این دنیای عجیب، آشناترن. اونقدر در لول و نوع متمایزی هست که تازه کارهایی مثل من در جایگاهی نباشن که در نگاه اول مستقیما سراغش برن.
مثل اون کتاب فوق سنگینی که مدت هاست توی کتابخونه ات نگهش داشتی تا وقتی که احساس کنی دیگه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : *SHAKIBAgh*

ترَنُّم

هنرمند انجمن
سطح
10

تاریخ ثبت‌نام
27/1/26
ارسالی‌ها
304
پسندها
2,215
امتیازها
11,933
مدال‌ها
11
سلام عزیزم✨
این چه دلنوشته جذابی بود با روح روان ما بازی کرد😭

هیچ کم و کاستی در دلنوشته ندیدم، همش با جون دل خوندم و لذت بردم و برای هر خط هزار بار قربون صدقه‌ات رفتم، گفتم عجب قلمی داری دختر!

تنها موردی که دوست داشتم مطرح کنم:
«دلنوشته خیلی ادبی، کسایی میتونن متوجه این اثر بشن که کتاب و دلنوشته ادبی زیاد خوند باشن که باز هم در بعضی قسمت ها نیاز به سرچ داشت تا معنی کلمه رو متوجه بشیم» کاش تویی که آنقدر قلب زیباست کمی روان تر هم بنویسی:)
قلمت مانا

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها] قمر
عقب
بالا