گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد دلنوشته مردن به ترتیب حروف الفبا | صابر کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Le Saber
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 12
  • بازدیدها بازدیدها 125
  • کاربران تگ شده هیچ

Le Saber

رفیق جدید انجمن
سطح
7

تاریخ ثبت‌نام
7/4/26
ارسالی‌ها
67
پسندها
749
امتیازها
3,623
مدال‌ها
7
  • نویسنده موضوع
سلام و درود و مهر به نویسنده توانمند
همین اول کار بگم، معرکه بود. من میتونم ایستاده برای شما دست بزنم و تشویقتون کنم.« البته شاید این میون هم یه سوتی بکشم.»
من برای خوندن مجموعه دلنوشته همیشه یه قانونی دارم، اینکه دوست دارم یک ترتیب، یک داستانی پشتش باشه تا کلیشه نشه.
مجموعه شما این رو به خوبی شکل داده بود و شاید بخاطر همین بسیار لذت بردم.
ایده فوق العاده بود، عنوان برام جذاب بود، وقتی به چشمم خورد ذهنم رو درگیر کرد؛ اما بنظرم برای دلنوشته‌ها می‌تونستین یه ترتیبی بذارین که مثلاً از الف، ب، پ، ت... شروع بشه و مخاطب وقتی متوجه شد بگه« آهااان پس این بوده دلیل انتخاب عنوان.»
یه قسمت‌هایی، به شخصه حس می‌کردم مسیر گم میشه... .
انتظار داشتم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آمین ارمان

منتقد آزمایشی
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
8/4/17
ارسالی‌ها
244
پسندها
853
امتیازها
5,313
مدال‌ها
9
.سلام خدمت نویسنده‌یِ گرامی، ممنونم که این اثرِ عمیق و تاثیرگذار رو به اشتراک گذاشتی. «مردن به ترتیبِ حروفِ الفبا» واقعاً یک جهانِ منحصر به فرد و پر از نماد رو پیشِ رویِ خواننده قرار میده. شروعِ مکالمه از همون مقدمه با جمله‌یِ «اینجا ساختمان‌ها کوتاهند» و «کسی با پریدن نمی‌میرد»، بلافاصله حسِ تعلیق و غریبگی رو ایجاد می‌کنه و خواننده رو کنجکاو می‌کنه تا ببینه این «بیهودگی» که مدام تکرار می‌شه، چیه و چطور زندگی می‌شه.

نکاتِ مثبت و برجسته دلنوشته شما را بخواهم به طور کلی بگویم به موارد زیر میتوانم اشاره کنم:

1. جهان‌سازیِ قوی و منسجم: شما یک دنیایِ کاملاً مستقل با قوانینِ خاصِ خودش خلق کردید. جایی که مفاهیمِ معمولی وارونه شدن (مثلِ مردن، زندگی، مردن با حروفِ الفبا، یا حتی سیگارِ خاموش...

امضا : آمین ارمان

Le Saber

رفیق جدید انجمن
سطح
7

تاریخ ثبت‌نام
7/4/26
ارسالی‌ها
67
پسندها
749
امتیازها
3,623
مدال‌ها
7
  • نویسنده موضوع
.سلام خدمت نویسنده‌یِ گرامی، ممنونم که این اثرِ عمیق و تاثیرگذار رو به اشتراک گذاشتی. «مردن به ترتیبِ حروفِ الفبا» واقعاً یک جهانِ منحصر به فرد و پر از نماد رو پیشِ رویِ خواننده قرار میده. شروعِ مکالمه از همون مقدمه با جمله‌یِ «اینجا ساختمان‌ها کوتاهند» و «کسی با پریدن نمی‌میرد»، بلافاصله حسِ تعلیق و غریبگی رو ایجاد می‌کنه و خواننده رو کنجکاو می‌کنه تا ببینه این «بیهودگی» که مدام تکرار می‌شه، چیه و چطور زندگی می‌شه.

نکاتِ مثبت و برجسته دلنوشته شما را بخواهم به طور کلی بگویم به موارد زیر میتوانم اشاره کنم:

1. جهان‌سازیِ قوی و منسجم: شما یک دنیایِ کاملاً مستقل با قوانینِ خاصِ خودش خلق کردید. جایی که مفاهیمِ معمولی وارونه شدن (مثلِ مردن،...

عقب
بالا