سلام خسته نباشید
من کاربر Ariyana هستم که چند سال هست نتونستم وارد انجمن بشم و متاسفانه رمز عبورم رو هم فراموش کردم و حالا قصد ویرایش رمان ملکه مصر رو دارم ولی متاسفانه نمیتونم وارد تاپیک رمانم بشم. ممنون میشم رسیدگی کنید
سلام خسته نباشید
من کاربر Ariyana هستم که چند سال هست نتونستم وارد انجمن بشم و متاسفانه رمز عبورم رو هم فراموش کردم و حالا قصد ویرایش رمان ملکه مصر رو دارم ولی متاسفانه نمیتونم وارد تاپیک رمانم بشم. ممنون میشم رسیدگی کنید
با سلام خدمت تمام عزیزانی که در انجمن یک رمان عضو شدن. این تاپیک برای مشکلاتی هست که امکان داره در انجمن رخ بده و ما متوجه اون نباشیم و برای شما پیش بیاد در اینجا مطرح بشه تا پیگیری شود
سلام
من يك چند وقتي بود نميتونستم وارد انجمن بشم
بايد صفحه رو ريفرش ميكردم، اينكارو ميكردم دوباره نميتونستم وارد بشم حداقل ده روز نبودم و سر همين موضوع رنگ نظارتم رو از دستم دادم، اين واقعا برام بد بود من عاشق نظارت بودم اخه ):
سلام
من يك چند وقتي بود نميتونستم وارد انجمن بشم بايد صفحه رو ريفرش ميكردم، اينكارو ميكردم دوباره نميتونستم وارد بشم حداقل ده روز نبودم و سر همين موضوع رنگ نظارتم رو از دستم دادم، اين واقعا برام بد بود من عاشق نظارت بودم اخه ):
با سلام
این یک ماه اخیر بخاطر مشکل های IP شرکت گوگل و اپ کروم و اکثر مرورگر ها در بیشتر سیستم عامل های ویندوز متوقف شد و امکان ورود به بعضی سایت های ایرانی از دست رفت
برای گوشی هم اتفاق افتاد ولی بسیار کم
از مدیران کتاب درخواست کنید که دوباره شمارو ناظر کنند دوست عزیز PETROVA RAHA.AMINI
سلام ببخشید من یک سوال دارم. چرا به تازگی جلد رمانا تغییر پیدا میکنه؟ حتی اگه هیچ مورد فیلتری نداشته باشه؟ این کارتون داره باعث میشه کاربرا دلخور و از انجمن زده بشن. REZA_M
سلام ببخشید من یک سوال دارم. چرا به تازگی جلد رمانا تغییر پیدا میکنه؟ حتی اگه هیچ مورد فیلتری نداشته باشه؟ این کارتون داره باعث میشه کاربرا دلخور و از انجمن زده بشن. REZA_M
چرا شده، مدرک دارم و میتونم اثباتش کنم. دوست من جلدش عکسش یه دشت بود، بدون اینکه خودش بخواد و بدونه تغییرش دادن و گذاشتنش رو سایت و یکیش حتی رمان خودم. الان هر رمانی میخواد بره رو سایت جلدش عوض میشه... اگه مشکلاتی داشت حداقل میتونستین باهامون درمیونش بذارین:( REZA_M REZA_M
چرا شده، مدرک دارم و میتونم اثباتش کنم. دوست من جلدش عکسش یه دشت بود، بدون اینکه خودش بخواد و بدونه تغییرش دادن و گذاشتنش رو سایت و یکیش حتی رمان خودم. الان هر رمانی میخواد بره رو سایت جلدش عوض میشه... اگه مشکلاتی داشت حداقل میتونستین باهامون درمیونش بذارین:( REZA_M REZA_M
رمان آخرین کسوف، رمان در پس افسانهها. دیدم یه چندتا جلد هم بودن بعد از اینکه رو سایت رفتن عوض شدن حالا نمیدونم اونا با درخواست نویسنده بوده یا نه.
من نمیگم الا و بلا باید همون جلد باشه، باید بیاین همون جلدو بذارین یا چمیدونم این جلد فلانه و... میگم چرا حداقل بهمون نگفتن؟! برای تیزرهایی که برای رمان درست میکنن هم همینطور. زمانی که میخوان تیزر درست کنن چرا با نویسنده گفتگو نمیزنن؟ شاید اون نظرات و پیشنهاداتی داشته باشه. تهش که درست میشه میره رو سایت و دیگه حق تغییری وجود نداره! قصد توهین ندارم اما مثل این میمونه که مجبور به قبول کردن هر چیزی هستیم، برای اینکه جلد رمان رو...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
رمان آخرین کسوف، رمان در پس افسانهها. دیدم یه چندتا جلد هم بودن بعد از اینکه رو سایت رفتن عوض شدن حالا نمیدونم اونا با درخواست نویسنده بوده یا نه.
من نمیگم الا و بلا باید همون جلد باشه، باید بیاین همون جلدو بذارین یا چمیدونم این جلد فلانه و... میگم چرا حداقل بهمون نگفتن؟! برای تیزرهایی که برای رمان درست میکنن هم همینطور. زمانی که میخوان تیزر درست کنن چرا با نویسنده گفتگو نمیزنن؟ شاید اون نظرات و پیشنهاداتی داشته باشه. تهش که درست میشه میره رو سایت و دیگه حق تغییری وجود نداره! قصد توهین ندارم اما مثل این میمونه که مجبور به قبول کردن هر چیزی هستیم، برای اینکه جلد رمان رو اوکی کنن سلیقه نویسنده مهم نیست، چیزی که طراح بزنه خوبه دیگه...