متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا خوردنی های قونیه ترکیه را بشناسیم

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 218
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,825
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
مردم ترکیه اصولا مردم خوش خوراکی هستند و به غذاهایشان اهمیت زیادی می دهند و به همین دلیل این کشور غذاهای متنوعی دارد. شهر قونیه مبدا تولید گندم و گوشت است و به همین دلیل بخش بزرگی از غذاهای مردم این شهر را غذاهایی تشکیل می دهد که بیس گندم و گوشت دارند. گوشت بوداده، حبوبات، میوه‌های خشک، آرد و بلغور مواد تشکیل دهنده ی خوردنی ها و غذاهای قونیه هستند.

اتلی اکمک: اتلی اکمک از نان نازک و گوشت و مخلفات درست می شود و یکی از غذاهای معروف و خوشمزه مردم قونیه محسیوب می شود. طرز تهیه آن به این شکل است که گوشت چرخ کرده و گوجه و پیاز و فلفل را با ادویه های مخصوص مخلوط کرده و در نان نازکی می ریزند و بعد در تنور می گذارند تا خوب پخته شود. هر پرس این غذا معمولا بزرگ است و راحت می تواند چند نفر را سیر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا