- ارسالیها
- 6,099
- پسندها
- 43,825
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- سن
- 21
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
مردم ترکیه اصولا مردم خوش خوراکی هستند و به غذاهایشان اهمیت زیادی می دهند و به همین دلیل این کشور غذاهای متنوعی دارد. شهر قونیه مبدا تولید گندم و گوشت است و به همین دلیل بخش بزرگی از غذاهای مردم این شهر را غذاهایی تشکیل می دهد که بیس گندم و گوشت دارند. گوشت بوداده، حبوبات، میوههای خشک، آرد و بلغور مواد تشکیل دهنده ی خوردنی ها و غذاهای قونیه هستند.
اتلی اکمک: اتلی اکمک از نان نازک و گوشت و مخلفات درست می شود و یکی از غذاهای معروف و خوشمزه مردم قونیه محسیوب می شود. طرز تهیه آن به این شکل است که گوشت چرخ کرده و گوجه و پیاز و فلفل را با ادویه های مخصوص مخلوط کرده و در نان نازکی می ریزند و بعد در تنور می گذارند تا خوب پخته شود. هر پرس این غذا معمولا بزرگ است و راحت می تواند چند نفر را سیر...
اتلی اکمک: اتلی اکمک از نان نازک و گوشت و مخلفات درست می شود و یکی از غذاهای معروف و خوشمزه مردم قونیه محسیوب می شود. طرز تهیه آن به این شکل است که گوشت چرخ کرده و گوجه و پیاز و فلفل را با ادویه های مخصوص مخلوط کرده و در نان نازکی می ریزند و بعد در تنور می گذارند تا خوب پخته شود. هر پرس این غذا معمولا بزرگ است و راحت می تواند چند نفر را سیر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.