غذای ملل خوردنی های قونیه ترکیه را بشناسیم

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 194
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

مدیر آزمایشی ویرایش + منتقد انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
23/6/18
ارسالی‌ها
6,840
پسندها
44,474
امتیازها
92,373
مدال‌ها
39
سن
20
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
مردم ترکیه اصولا مردم خوش خوراکی هستند و به غذاهایشان اهمیت زیادی می دهند و به همین دلیل این کشور غذاهای متنوعی دارد. شهر قونیه مبدا تولید گندم و گوشت است و به همین دلیل بخش بزرگی از غذاهای مردم این شهر را غذاهایی تشکیل می دهد که بیس گندم و گوشت دارند. گوشت بوداده، حبوبات، میوه‌های خشک، آرد و بلغور مواد تشکیل دهنده ی خوردنی ها و غذاهای قونیه هستند.

اتلی اکمک: اتلی اکمک از نان نازک و گوشت و مخلفات درست می شود و یکی از غذاهای معروف و خوشمزه مردم قونیه محسیوب می شود. طرز تهیه آن به این شکل است که گوشت چرخ کرده و گوجه و پیاز و فلفل را با ادویه های مخصوص مخلوط کرده و در نان نازکی می ریزند و بعد در تنور می گذارند تا خوب پخته شود. هر پرس این غذا معمولا بزرگ است و راحت می تواند چند نفر را سیر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

عقب
بالا