NASTrr پرسنل مدیریت مدیر ارشد سطح 42 ارسالیها 7,917 پسندها 55,449 امتیازها 96,873 مدالها 56 7/10/20 مدیرکل #61 #فروغی_بسطامی ای خوشا وقتی که بگشایم نظر در روی دوست سر نهم در خط جانان جان دهم بر بوی دوست من نشاطی را نمیجویم به جز اندوه عشق من بهشتی را نمیخواهم به غیر از کوی دوست امضا : NASTrr
#فروغی_بسطامی ای خوشا وقتی که بگشایم نظر در روی دوست سر نهم در خط جانان جان دهم بر بوی دوست من نشاطی را نمیجویم به جز اندوه عشق من بهشتی را نمیخواهم به غیر از کوی دوست
NASTrr پرسنل مدیریت مدیر ارشد سطح 42 ارسالیها 7,917 پسندها 55,449 امتیازها 96,873 مدالها 56 7/10/20 مدیرکل #62 #فروغی_بسطامی زین آرزو که با تو صبوحی توان زدن بر هم زدیم خواب خوش صبحگاه را دور از رخ تو گریه مجالی نمیدهد کز تنگنای سینه برآریم آه را امضا : NASTrr
#فروغی_بسطامی زین آرزو که با تو صبوحی توان زدن بر هم زدیم خواب خوش صبحگاه را دور از رخ تو گریه مجالی نمیدهد کز تنگنای سینه برآریم آه را
NASTrr پرسنل مدیریت مدیر ارشد سطح 42 ارسالیها 7,917 پسندها 55,449 امتیازها 96,873 مدالها 56 7/10/20 مدیرکل #63 #فروغی_بسطامی ای خوشا وقتی که بگشایم نظر در روی دوست سر نهم در خط جانان جان دهم بر بوی دوست من نشاطی را نمیجویم به جز اندوه عشق من بهشتی را نمیخواهم به غیر از کوی دوست امضا : NASTrr
#فروغی_بسطامی ای خوشا وقتی که بگشایم نظر در روی دوست سر نهم در خط جانان جان دهم بر بوی دوست من نشاطی را نمیجویم به جز اندوه عشق من بهشتی را نمیخواهم به غیر از کوی دوست