مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

♣♥Roghaeih♥♣

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
18/11/20
ارسالی‌ها
45
پسندها
87
امتیازها
103
سطح
0

• #3,771

mahshid_82

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
23/1/21
ارسالی‌ها
2
پسندها
4
امتیازها
0
سطح
0

• #3,772
سلام دوستان
من دنبال یه رمان میگردم که خیلس وقت پیش خونده بودم....
«درباره یه دختری بود که توی چت روم با پسره اشنا میشه پسره هم فکر کنم کارگر بود...دختره توی چت اسمش فکر کنم وروجک بانو بود بعد مدتی از هم جدا میشن و دختره چند سال بعد توی یه شرکت استخدام میشه که همون پسره رئیسشه و طی اتفاقاتی با همدیگه میشن...»
دوستان اگر میدونین حتما بگین خیلی دنبالشم:458073-23caaa916c7c80630299ad4d3e09bb06:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *chista*

delbarak

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
23/1/21
ارسالی‌ها
3
پسندها
4
امتیازها
3
سطح
0

• #3,773
سلام دوستان
من دنبال یه رمانم که خیلی وقت پیش خوندم
یه دختری هست ۱۸ سالشه که با مادر و برادر کوچکترش به خونه یکی از فامیل‌هاشون میان و دختره عاشق پسر فامیلشون میشه که سن بالایی داره حدود ۳۴ سال اما نمیتونه بهش بگه که دوسش داره تا روزی که میخوان برن خواستگاری این پسره دختره یه رفتارایی از خودش بروز میده که پسره میفهمه دختره بهش علاقه داره ..خلاصه اینا نامزد میکنن ولی به خاطر بچه بازی دختره از هم جدا میشن ولی بعد چند سال پسره میره سراغش و با هم ازدواج میکنن

• Like

delbarak

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
23/1/21
ارسالی‌ها
3
پسندها
4
امتیازها
3
سطح
0

• #3,774
دالان بهشت

• Like

Fariba aaa

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
24/4/20
ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
سطح
1

• #3,775
:662995-13d2b18d8733d28eeebeb93ce3604071::662995-13d2b18d8733d28eeebeb93ce3604071:سلام.لطفا این رمانو اگه خوندین اسمشو بگید.رمان در مورد یه دختر به اسم مریم یه دوست صمیمی داره که مثل خواهرن باهم.اسمشم ستاره است ولی مادرش از مریم به دلایلی که کسی نمیدونه خوشش نمیاد.مادرمریم که مرده قبلا مسیحی بوده ولی عاشق بابای مریم میشه و مسلمان میشه وخانواده اش تردش میکنن.مریم با پدرش که بهش میگن خان بابا وخواهر بزرگش مارال زندگی میکنه ودنبال کار میگرده.برادر ستاره با دوستش از خارج میاد وشرکت راه میندازن ومریم اونجا مشغول کار میشه واوایل از پسره فکر کنم اسمش سهیل میترسه ولی بعد عاشق هم میشن.میخوان ازدواج کنند ولی مادر پسره به خدمتکارشون پول میده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like

delbarak

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
23/1/21
ارسالی‌ها
3
پسندها
4
امتیازها
3
سطح
0

• #3,776
یه رمان بود دختره میخواست بره سفر حج یه پسر داشت به اسم طاها شوهرش فوت شده بود. میگفتن باید متاهل باشه که بشه بره
پسره دکتر بود. حاجی محل میگه به هم محرم بشید که بتونه دختره باهات بیاد حج و بعدش اونجا عاشق میشن
طواف عشق

• Like

Kim.Zahra

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
29/11/20
ارسالی‌ها
1,463
پسندها
6,505
امتیازها
27,173
مدال‌ها
14
سطح
13

• #3,777
امضا : Kim.Zahra
  • Like

Ayda8180

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
2/3/19
ارسالی‌ها
4
پسندها
17
امتیازها
30
سطح
0

• #3,778
سلام رمانی که دنبالشم
دختره ک فکر کنم اسمش نفس یا غزل بود که اسم رمان هم دو حرفی بود و حرف دوم اسم دختره بود
خلاصه اینکه بابای دختره و عموش دوقلو بودن و هر دو عاشق مامان دختره بودن که عموی دختره به خاطر اینکه مامان دختره رفته با داداشش ازدواج کرده بعد از چند سال واسه انتقام خانواده دختره رو میکشه (رییس ی باند بود ولی بابای دختره فک کنم پلیس بود)که شامل بابا و مامان داداش دختره که پلیس بوده هم میشه.دختره هم واسه انتقام میره پلیس میشه البته تو امریکا بوده که بعد واسه پرونده میفرستنش ایران .سرهنگی هم ک روی پرونده کار میکرده دوست صمیمی باباش بود که وقتی تو اتاق کنفرانس دختره رو دید شک کرد که کیه .بعد دیگه اخرشم عموشو گیر می ندازه و بهش میگه من دختر برادرتم ک کشتیش

KINGS

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
23/1/21
ارسالی‌ها
1
پسندها
7
امتیازها
0
سطح
0

• #3,779
سلام یه رمان دیگه بود دختره از بچگی تو خارج بزرگ شده و پدر و پدر بزرگش رو بخاطر اینکه پلیس بودن از دست داده و خودشم پلیسه و بخاطر یه پرونده اومده ایران نمیدونم ولی یه مشترک داخل اسم رمان داشت

(Luna)

مدیر نقد
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
29/12/20
ارسالی‌ها
2,607
پسندها
14,169
امتیازها
40,673
مدال‌ها
23
سطح
21

• مدیر
  • #3,780
سلام:cloversmileyc:میشه لطفا بهترین رمانهای عاشقانه ای که خوندین ودوست داشتین بهم معرفی کنید.پایان داستان هم خوب تموم بشه
سلام
تقاص، عشق تاریک، قرعه به نام سه نفر

امضا : (Luna)
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.