نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Selin

رو به پیشرفت
سطح
14

ارسالی‌ها
200
پسندها
3,166
امتیازها
16,763
مدال‌ها
18
  • #3,751
یه دختر به اسم گیسو که با پسر عموش اگه اشتباه نکنم ازدواج میکنه بعد یه دختر به اسم نیوشا میاد وسط زندگی اینا واخر سر فرهان از گیسو طلاق میگیره وبا نیوشا ازدواج میکنه اهان یادم اومد گیسو پدر ومادرشو از دست داده تو بچگی
بعد از طلاق گیسو ومادربزرگش میرن شمال زندگی میکنن
فک گیسو ناراحتی قلبی پیدا میکنه

امضا : Selin

mobina.yz

رفیق جدید انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
71
پسندها
171
امتیازها
578
مدال‌ها
3
  • #3,752
دختر قصه مون با شوهر خاله اش که فک کنم پسرعموشم بود میرفت مهمونی(رابطشون فامیلی بود نه چیز خاصی درضمن از خالشم داشت جدا میشد) فک کنم اسم پسره هم ارمان بود
خلاصه تو یه مهونی درگیر میشه و میمیره.دخترهم فرار میکنه میاد خونه.برادر پسره هم طراح بود از خارج میاد.مراسم عزاداری که تموم میشه پلیس میاد سراغ دختره و مشخص میشه که خواستگارش که مدتی باهاش دوستم بوده زده شوهرخاله هرو کشته.بابای دختره عصبانی میشه و پرتش میکنه خونه پیرزنی که اشناشون بوده.پسر عموش که میخواد برگرده خارج میگه بیا عقدت کنم ببرمت.اینم قبول میکنه و بعدها میفهمه که این پسر از خیلی قبلتر دوسش داشته و ....خوشبخت میشن.
کسی اسم این رمان رو می‌دونه اگه می‌دونه ممنون میشم بگه

امضا : mobina.yz
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *chista*

Mavi

کاربر نیمه فعال
سطح
20

ارسالی‌ها
501
پسندها
13,145
امتیازها
31,473
مدال‌ها
17
  • #3,753
سلام
من دنبال یه رمانی می‌گردم نصفش رو خونده‌ بودم
دختره تو روسیه زندگی می‌کرد و پرورشگاهی بود که یه پیشنهاد کاری بهش میدن نمی‌دونم چجوری ولی این دختر رو می‌دزدن و میگن باید تو‌ی بار کار کنی
یکی از رئیس‌های باند کمکش می‌کنه و میاره، پیش خودش. رئیس باند دختره رو میبینه و ازش خوشش میاد دختره ازش حامله میشه دختره می‌خواست بچه‌ش رو نگه‌داره ولی پسره نمی‌ذاشت. ادامه‌ش رو نخوندم ممنون میشم اگه اسمش رو می‌دونین بگین.

• Like

mobina.yz

رفیق جدید انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
71
پسندها
171
امتیازها
578
مدال‌ها
3
  • #3,754
سلام دوستان رمان خون من دنبال یه رمانم که شخصیت دختره اسمش ترمه است و از شیراز میاد تهران بخاطر قبول شدن توی رشته تئاتر و خانواده اش اونو می فرستن خونه عمه مادرش که یه پسر داره به اسم امیرحافظ که از بچگی عاشق دختره بوده ولی او خبر نداشته و بعد به خبر به خانواده اش صیغه امیر حافظ میشه
نزدیک یک ماه متن گذاشتم یعنی شماها این رمان نخوندین؟:hanghead::a050:
خواهش میکنم اگه کسی خونده جواب بده.:blushsmiley::happysmiley:
ببخشید اگه پیدا کردین اسمشو به منم بگین

آخرین ویرایش
  • Like

mobina.yz

رفیق جدید انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
71
پسندها
171
امتیازها
578
مدال‌ها
3
  • #3,755
سلام دوستان تروخدا هرکی اسم این رمان رو میدونه بهم بگه چون داره دیونم میکنه
من یه رمانی رو چند سال پیش خوندم ولی اسم شخصیت ها رو یادم نمیاد ولی موضوعش درباره دختری بود که فکر کنم تو 16 یا 17 سالگی عاشق میشه و با پسره ازدواج میکنه درحالی که پسره عاشق یه دختری به اسم دریا بوده بعد این دختره با دریا هم دوست میشه بعدش پسره فکر کنم به دختره بدی می‌کنه دختره هم میره طلاق بگیره. قبل از اینکه طلاق بگیره یه پسره میاد خواستگاریش با وجود اینکه شوهر داشته باهم نامزد میکنن بعد دختره مهریه اش رو میبخشه نامزدش وقتی میفهمه مهریه رو بخشیده میگه من اصلا به خاطر مهریه باهات نامزد کردم و نامزدی رو بهم میزنه یه چند وقت میگزره که دختر میره خونه خالش اونجا پسری...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like

mobina.yz

رفیق جدید انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
71
پسندها
171
امتیازها
578
مدال‌ها
3
  • #3,756
سلام
من یه رمان خوندم که پسره خیلی پولداره و برای اینکه یه دختر با لیاقت برای ازدواج پیدا کنه یه مسابقه میزاره و دختره هم که به اجبار دوستش میاد برنده میشه و با هم ازدواج میکنن
لطفا اگه اسمشو میدونین بگید؟؟؟
سلام رمان اگه میتونی عاشقم کن

ایمو

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
206
پسندها
262
امتیازها
1,413
مدال‌ها
5
  • #3,757
رمان ( داروغه ).
مردی کورد که همه قبولش دارن و سرش قسم می خورن. مردی که به معنای واقعی یه مرد کامل ه و اون طوری که تو می خوای، هم هست. ( زبون نفهم و بی اعصاب و اخلاق نیست. یه مرد تعصبی و مذهبی ه که همه دوسش دارن ). با یه دختر که اختلاف سنی زیادی هم باهاش داره آشنا میشه. و....
اسم شخصیت ها هم *امیر کورد و *آشوب هستش.
این رمان آنلاین و در تلگرام ه. :458045-7e17d7cb2c113b98da7c47ba590f6f92:

• Like

ایمو

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
206
پسندها
262
امتیازها
1,413
مدال‌ها
5
  • #3,758
سلام. کسی میدونه که چطور میتونم جلد دوم رمان رئیس کیه به نام ( راند دوم ) رو پیدا کنم؟ کسی لینک نداره؟ توی این سایت می تونم پیداش کنم؟

• Like

aram**esh

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
7
پسندها
13
امتیازها
33
  • #3,759
سلام دنبال دوتا رمان میگردم اولی دختر عمو پسر عمو بودن عاشق هم بودن میخواستن ازدواج کنن که جواب ازمایششون بهم نخورد بعد پسره به اجبار مادرش ازدواج میکنه بعد دختره هم با یکی ازدواج کرد و عاشقش شد دومی هم خاله و خواهر زاده با هم زندگی میکردن که هیچکدوم هم ازدواج نکردن چون مادر دختره با همدستی معشوقه اس پدر دختره رو کشته بود کسی باهاشون ازدواج نمیکرده و دختره یه نامزدی ناموفق بخاطر همین موضوع داشته ولی یه مردی عاشق دختره اس و در آخر با هم ازدواج میکنن ممنون میشم کمکم کنید

• Like

Khanoom goli

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
7
پسندها
10
امتیازها
33
  • #3,760
من خیلی وقت بود دنبال این رمان بودم ، اسمش یادم نیست. قدیمیه

یک دختر که اسمشو نمی دونم، نمی دونم افسردگی می گیره چه مشکلی براش پیش میاد که خانواده اش بهش میگن یک مدت برو پیش خاله ات بمون
خاله اش یک پسره هم داره به اسم کاوه
کاوه عاشق دختری به اسم نوشینه اما نوشین بهش نارو می‌زنه فقط،دوست بودند باهم.
این دخترخاله اش هم قبلا با یکی دوست بوده اون پسره رفت با یکی دیگه انگار.
خاله اش به پسرش میگه ازدواج کنه ‌.
اینم نمی خواد ، بعد این و دختر خاله اش، تصمیم می گیرن بهم کمک کنند و باهم ازدواج کنند.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.