نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

~HADIS~

مدیر بازنشسته
سطح
25

ارسالی‌ها
1,264
پسندها
19,079
امتیازها
42,073
مدال‌ها
27
  • #3,782
رمانهایی با موضوع تخیلی مثل دختری که قدرت های فرابشری داشته باشه و توی داستان عاشقانه هم باشه بهم معرفی کنین
مثل رمان پرنیان شب
تیدا زاده‌ی نور یا تاریکی
سه جلدی بازگشت وارث

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *chista*

mademoiselle.asal

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
23
پسندها
43
امتیازها
40
  • #3,783
سلام . من دنبال رمانی میگردم که اسم شخصیت هاش محیا و هاوش بود ! اگه اشتباه نکنم . بچه داشتن و شوهره محیارو طلاق میده. بعد 15 سال برمیگرده ؛ فک کنم توی اسانسور یا شرکت همسر سابقش بهش میگه چرا این لباس پوشیدی..
اسمشو میدونید؟ ممنون

• Like

رها1375

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
87
پسندها
74
امتیازها
178
مدال‌ها
1
  • #3,784
سلام . من دنبال رمانی میگردم که اسم شخصیت هاش محیا و هاوش بود ! اگه اشتباه نکنم . بچه داشتن و شوهره محیارو طلاق میده. بعد 15 سال برمیگرده ؛ فک کنم توی اسانسور یا شرکت همسر سابقش بهش میگه چرا این لباس پوشیدی..
اسمشو میدونید؟ ممنون
رمان انتخاب اشتباه

Eii

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
12
پسندها
14
امتیازها
33
  • #3,785
دوستان یه رمانی بود در مورد دختری که خانوادشو از دست داده بود و با خاله اش تارا زندگی میکرد و بعد از مدتی عموش اونو پیدا میکنه و به عمارتشون میبره و اونجا پسر عمه اش امیر ارسلان که خیلی جدیه و همه کارس و بعد از مدتی میخوان دختره رو بکشن پسر عمشم میگه باید با من ازدواج کنی تا در امان باشی در صورتیکه دختره دوستش نداره ولی بعدش عاشقش میشه و بچه دار میشن
دوتا شخصیت باران و باراد هم تو رمان بودن
ممنون میشم اگه میدونید بگید لطفااا

BIANCO

کاربر انجمن
سطح
20

ارسالی‌ها
400
پسندها
11,710
امتیازها
27,973
مدال‌ها
17
  • #3,786
دوستان یه رمانی بود در مورد دختری که خانوادشو از دست داده بود و با خاله اش تارا زندگی میکرد و بعد از مدتی عموش اونو پیدا میکنه و به عمارتشون میبره و اونجا پسر عمه اش امیر ارسلان که خیلی جدیه و همه کارس و بعد از مدتی میخوان دختره رو بکشن پسر عمشم میگه باید با من ازدواج کنی تا در امان باشی در صورتیکه دختره دوستش نداره ولی بعدش عاشقش میشه و بچه دار میشن
دوتا شخصیت باران و باراد هم تو رمان بودن
ممنون میشم اگه میدونید بگید لطفااا
زندگیم باش رو چک کن

امضا : BIANCO
  • Like

Aabbcc

رو به پیشرفت
سطح
2

ارسالی‌ها
155
پسندها
176
امتیازها
728
مدال‌ها
3
  • #3,787
رمانی که توش بچه باسه هر چن تا میدونید بگید
زروان و روز نود و سوم و عشق طواف و بانوی قصه و زندگی خصوصی رو خوندم

• Like

zariii_

نو ورود
سطح
1

ارسالی‌ها
36
پسندها
67
امتیازها
103
مدال‌ها
1
  • #3,788

212Kia

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
  • #3,790
سلام من دنبال یه رمان تخیلی میگردم
رمان درباره یه دختر چشم بنفشه که تو یه سفر هواپیماش سقوط میکنه میوفته تویه سرزمین نا شناخته اون سرزمین طلسم شده بوده دختر قبل وارد شدن زبونشونو یاد میگیره خودشو خیاط جا میزنه پادشاه توسط یه جادوگر میفهمه که غریبس میخواستن نابودش کنن کع اونم فرار میکنه میره تویه جنگل که اونجا یه روح سرگردون بودع که میفهمه یه پسرع بخاطر عشق سابقش طلسم شده
یجاشم یادمه برای باطل کردن طلسم سرزمین دنبال یه اژدها تو دریا میگردع اونجا با یه دزد دریایی آشنا میشه کمکش میکنه اون اژدهاهم یه پسر طلسم شده بوده عاشق دختره میشه بخاطرش جونشو از دست میده
دختره خودش عاشق اون روحع بوده که میفهمه با جادوگر خبیث همدست شده از دستش فرار میکنه ولی پسره پشیمون میشه کمکش میکنه برگرده دنیای خودش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.