مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

سعید۱۱۱

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
17/10/19
ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
سطح
0

سلام دوستان
رمانی که دنبالشم در مورد یه دختر که قرص خواب اور مصرف میکنه بعد تو خواب وارد یه باغ میشه و با پسری اشنا میشه و عاشقش میشه بعد هرشب همین خوابو میبینه و بیشتر داستان داخله خوابش اتفاق میوفته
ممنون میشم اگه کسی اسم کتابو میدونه بگه

tosha

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
4/4/18
ارسالی‌ها
1,701
پسندها
12,620
امتیازها
46,673
مدال‌ها
5
سطح
5

سلام.
یه رمانی بود که خانواده دختره یه کاری کرده بودن که از طرف پدر و مادرشون طرد شدن.حالا دختره فهمیده جریان چیه و پدر و مادر خودش مردن میاد ایران و با دایی خودش دوست میشه تا بهش ضربه عاطفی بزنه دایی هم عاشقش میشه. یه خونه هم نزدیک خونه پدر بزرگ مادربزرگ میگیره و با وسایلی که مادرش دوست داشت و پدر بزرگ و مادربزگه میدونستم دیزاین کرد .دختره هم آخرش میخواد ترکش کنه که میفهمه این داییش نیست... .

امضا : tosha

Sarah9797

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
19/10/19
ارسالی‌ها
2
پسندها
3
امتیازها
0
سطح
0

سلام من دنبال یک رمانیم که اسم پسره امین بود و با یه دختری آشنا میشه که فک میکنم دختره مدل بود و بعد چندسال به ایران میاد و برای کار وارد شرکت امین میشه و در نهایت باهاش ازدواج میکنه و ایران میمونه.امین دوتا خواهر دو قلو داشت

S_j

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
6/9/19
ارسالی‌ها
67
پسندها
106
امتیازها
523
سطح
0

سلام من دنبال یک رمانیم که اسم پسره امین بود و با یه دختری آشنا میشه که فک میکنم دختره مدل بود و بعد چندسال به ایران میاد و برای کار وارد شرکت امین میشه و در نهایت باهاش ازدواج میکنه و ایران میمونه.امین دوتا خواهر دو قلو داشت
زیتون

S_j

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
6/9/19
ارسالی‌ها
67
پسندها
106
امتیازها
523
سطح
0

یه رمانی بود دختره موقع زایمانش تنها بوده تو خونه و شوهر و مادر شوهرش رفته بودن مهمونی ..خودش بچشو به دنیا میاره ...از درد دستاشو به در کابینت گرفته بود بعد دستاش کشیده شد...اگه کسی اسم رمان و میدونه بگه لطفا

Sarah9797

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
19/10/19
ارسالی‌ها
2
پسندها
3
امتیازها
0
سطح
0

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] S_j

گل خشک

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
30/9/19
ارسالی‌ها
4
پسندها
6
امتیازها
0
سطح
0

دنبال یه رمانم که نمیتونم پیداش کنم.
دختر اصلی ارغوان هست.که با دوست داییش تصادف میکنه.اسم داییش سبحان هست و اونی که باهاش تصادف میکنه بردیا.بردیا بعد از تصادف ارغوان را میبره خونش و به دلیل مصرف مواد تحریک کننده به ارغوان ت*جاوز میکنه
پانیک اتک
اسم رمان پانیک اتک هست که همون بیماری بردیاست

aramesh

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
13/10/19
ارسالی‌ها
5
پسندها
12
امتیازها
33
سطح
0

سلام دنبال یه رمان میگردم که دختره با خالش زندگی میکنه بخاطر اینکه مادر دختره قبلا با معشوقه اش پدر دختر رو به قتل رسوندن کسی حاضر نمیشه باهاشون ازدواج کنه تا اینکه یکی عاشق دختره میشه.لطفا کمک کنید

aramesh

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
13/10/19
ارسالی‌ها
5
پسندها
12
امتیازها
33
سطح
0

یه رمان دیگه هم هست که دختره رنگ چشماش زیتونی هست فکر کنم پسر عموش رو که اسمش محمدهست رو دوست داره اما همین که میخوان بهم برسن یه مشکلی پیش میاد ،دقیق یادم نیست

سی_سی جون

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
12/10/19
ارسالی‌ها
4
پسندها
8
امتیازها
0
سطح
0

یه رمانی بود که مرده تو یه مهمونی بوده بعد حالش بد میشه و یه دختره اونو میبره تو ماشینش باهم رابطه برقرار میکنن مرده میفهمه که دختر بوده خیلی عصبی میشه ولی دختره میگه که من دلم میخواست اینکارو با تو انجام بدم و اینا کسی میدونه اسم رمانش چیه؟؟
کسی اینو میدونه؟لطفا کمک کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.