مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Shabnam.gh

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
11/7/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

• #1,341
سلام ببخشید یه رمان بود دقیق یادم نی داستانش درمورد یه دختره بود که شوهرش بخاطر دوست زنه باهاش ازدواج کرد
بخاطر اینکه معشوقش که دوست دختره رو ببینه ازدواج کرد دختره نقاش بود
بعد مامانش میمیره دختره درخواست طلاق میده یه شب یکی از لاتای کوچشون میاد خونه دختره بعد باهاش درگیر میشه دختره فرار میکنه میره خونه خودش و شوهرش
فکر کنم اسمش انتخاب دوم باشه

* نازگـل بانــو *

کاربر انجمن
کاربر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
28/3/18
ارسالی‌ها
270
پسندها
2,637
امتیازها
14,773
مدال‌ها
13
سطح
13

• #1,342
سلام
داستان در مورد یه دختره که دانشجوی رشت میشه و یه پسر که آشنای پدرش هست باهاش همخونه میشه.
دختر قصه خجالتی و آرومه کم کم عاشق پسره میشه اما پسره در عین اینکه بهش بی میل نیست ولی بازم چون حسی بهش نداره رفتارایی داره که دختره ازش زده بشه .از قضا دختره به خواهر داشته فکر کنم اسمش آیدا بوده درست یادم نیست اونم دانشجوی رشت شده بوده و با همین پسره همخونه بوده و رفت و آمد و اینا خواهره عاشق پسره شده ولی اون ردش کرده بعدشم به دلایلی خواهره فوت میکنه.
پسره وقتب میبینع این دخترم عاشقش شده و از احساسش میگه یه سری حرفا میزنه که هم دختره میفهمه خواهرش عاشق پسره بوده هم بهش خیلی توهین میشه باباش میاد دنبالش از رشت برمیگرده. پسره تا لحظه آخرم پای ماشین بوده ها.
دختره با اینکه خواهرش مرده و اصلا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Panizm23

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/7/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
سطح
0

• #1,343
سلام کسی می تونه رمانی بهم معرفی کنه که شخصیت اصلیش بازیگر یا یه ادم معروف باشه؟به جز طلایه،ارژین،توسکا،برای من بخون برای من بمون

Yasns

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/7/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
3
امتیازها
0
سطح
0

• #1,344
سلام دوستان دنبال ی رمانم ک دختره رو ب اجبار مجبور میکنن با پسره ازدواج کنن ولی درطول زمان بهم علاقه پیدا میکنن ولی خونواده پسره اجبارش میکنن طلاقش بده شب قبل دادگاه هرکدوم توی اتاقش دنبال ی بهونه واس حرفیدن هستن فقط ی اهنگ از پویابیاتی پسره واس دختره میزاره ک میخونه دنیای من بعد تو نابوده لطفا اگ اسمشو میدونین کمکم کنید ممنون

Sanazm

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/7/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
2
امتیازها
0
سطح
0

• #1,345
سلام.من یه رمان خوندم قبلا ولی چیز زیادی ازش نمیدونم فقط میدونم پسره پلیس بوده دختر هم فک کنم پدر و مادر نداشته.عاشق هم میشن.یه جا هم یادمه دختره پیش خانواده پسره میمونه و اون میره ماموریت.جلد دوم رمان هم در مورد خواهر پسره س که روانپزشکه و توی یه تیمارستان کار میکنه.کسی میدونه اسمشو؟؟!!

Sanazm

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/7/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
2
امتیازها
0
سطح
0

• #1,346
سلام کسی می تونه رمانی بهم معرفی کنه که شخصیت اصلیش بازیگر یا یه ادم معروف باشه؟به جز طلایه،ارژین،توسکا،برای من بخون برای من بمون
یک بغل تنهایی

Swraaa

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/7/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
4
امتیازها
0
سطح
0

• #1,347
سلام راستش خیلی وقته که دلم میخواد یه رمانی رو دوباره بخونم ولی هرچی دنبالش میگردم پیداش نمیکنم.
داستان در مورد دختری هست به اسم نفس که با یه پسری قرار دوستی میذاره ولی وقتی توی پارک میبینتش متوجه میشه که ایشون شریک پدرشه. بعد از اینکه اجباراً باهاش دوست میشه، بعد از مدت ها، متوجه میشه که مادر این پسر با پدرش رابطه داشتن و وقتی پدرِ پسر متوجه میشه هم خودشو و هم زنشو میکشه. الانم پدر نفس به زنش خ**یا*نت میکنه. پسره از قصد نفس رو م**س.ت میکنه و بلا سرش میاره ولی بعد از مدتی که میگذره عاشق نفس میشه و کلی بلای دیگه هم سر نفس میاد.
ممنون میشم اگه اسم رمانش رو بگین.
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Haniie

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
22/6/18
ارسالی‌ها
1,105
پسندها
10,924
امتیازها
38,673
مدال‌ها
20
سطح
20

• #1,348
سلام راستش خیلی وقته که دلم میخواد یه رمانی رو دوباره بخونم ولی هرچی دنبالش میگردم پیداش نمیکنم.
داستان در مورد دختری هست به اسم نفس که با یه پسری قرار دوستی میذاره ولی وقتی توی پارک میبینتش متوجه میشه که ایشون شریک پدرشه. بعد از اینکه اجباراً باهاش دوست میشه، بعد از مدت ها، متوجه میشه که مادر این پسر با پدرش رابطه داشتن و وقتی پدرِ پسر متوجه میشه هم خودشو و هم زنشو میکشه. الانم پدر نفس به زنش خ**یا*نت میکنه. پسره از قصد نفس رو م**س.ت میکنه و بلا سرش میاره ولی بعد از مدتی که میگذره عاشق نفس میشه و کلی بلای دیگه هم سر نفس میاد.
ممنون میشم اگه اسم رمانش رو بگین.

عرض ادب
رمان مورد نظرتون تب داغ گناه به قلم خانم نیلوفر قائمی‌فر هست.

امضا : Haniie

Someli

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
26/7/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
سطح
0

• #1,349
سلام.من دنبال یه رمانم که چندین سال پیش خوندم با این موضوع؛خانوم جوانی برای مراسم ازدواج خواهرش از کرمان به شیراز میره در راه درگیر یه ساک مواد مخدر میشه و در اداره مواد مخدر با ماموری اشنا میشه و بعدا در پی یک سری اتفاقات پاش به افغانستان باز میشه و در نهایت با همون اقای مامور ازدواج میکنه.میشه به من کمک کنید اسم رمان رو پیدا کنم؟

Rrrrrrrreeee

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
19/7/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
14
امتیازها
30
سطح
0

• #1,350
یه رمانی بود دختره موقع زایمانش تنها بوده تو خونه و شوهر و مادر شوهرش رفته بودن مهمونی ..خودش بچشو به دنیا میاره ...از درد دستاشو به در کابینت گرفته بود بعد دستاش کشیده شد...اگه کسی اسم رمان و میدونه بگه لطفا
رمان مژگان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.