متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان تیرمستی | FATEME078 انجمن یک رمان

SHIRIN.SH

مدیر بازنشسته
سطح
48

ارسالی‌ها
13,757
پسندها
128,110
امتیازها
96,873
مدال‌ها
36
سلام*-*
اولین چیزی که منُ جذب کرد اسمش بود و بعد از اون داستان!*-*
توصیفاتتون عالی بودن* . *​

امضا : SHIRIN.SH

FATEME078❁

نویسنده انجمن
سطح
46

ارسالی‌ها
2,550
پسندها
64,248
امتیازها
66,873
مدال‌ها
50
  • نویسنده موضوع
امضا : FATEME078❁

PARISA_R

پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
سطح
29

ارسالی‌ها
1,514
پسندها
25,116
امتیازها
48,073
مدال‌ها
25
  • مدیرکل
سلام
رمان فاطمه از اولین رمان هایی بود که خودم پیشنهاد دادم بچه های انجمن بخونند و دنبال کنند.

جای نقدی نداره واقعا و من از خوندنش لذت می برم. موضوع داستان و دوست دارم فلش بک ها جذابند .حس کنجکاوی که در خواننده ایجاد میشه تا بدونه ادامه داستان چیه و دلیل این اتفاق ها چی بوده جذابه و برای من پرکشش.

فضا سازی رمان به نظرم مناسبه . پختگی قلم نویسنده کاملا مشهوده. عنوان آخر رمان هم به نظرم قشنگ تر از قبلی هست.

امیدوارم تا آخر داستان همینجور پرکشش و جذاب باشه و به زودی بعد از اتمامش برای چاپ بره.

موفق باشی عزیزم

FATEME078❁

نویسنده انجمن
سطح
46

ارسالی‌ها
2,550
پسندها
64,248
امتیازها
66,873
مدال‌ها
50
  • نویسنده موضوع
سلام
رمان فاطمه از اولین رمان هایی بود که خودم پیشنهاد دادم بچه های انجمن بخونند و دنبال کنند.

جای نقدی نداره واقعا و من از خوندنش لذت می برم. موضوع داستان و دوست دارم فلش بک ها جذابند .حس کنجکاوی که در خواننده ایجاد میشه تا بدونه ادامه داستان چیه و دلیل این اتفاق ها چی بوده جذابه و برای من پرکشش.

فضا سازی رمان به نظرم مناسبه . پختگی قلم نویسنده کاملا مشهوده. عنوان آخر رمان هم به نظرم قشنگ تر از قبلی هست.

امیدوارم تا آخر داستان همینجور پرکشش و جذاب باشه و به زودی بعد از اتمامش برای چاپ بره.

موفق باشی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Faezeh.H

نویسنده انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
1,392
پسندها
19,541
امتیازها
42,073
مدال‌ها
21
« چقدر پر از خالیه»

سلام، وقتی اسم رمان رو بدون مشورت از تنگی نفس به دل‌آشوب تغییر دادم، خیلی‌ها نقد کردن و گفتن کلیشه‌اس و کلاً واژه دل خیلی تکراری شده و جذاب نیست و ...

برای اینکه دوباره بدون مشورت سریع اسم تغییر ندم،می‌خوام ببینم نظرتون راجع به «تیرمستی» چیه؟ معنیش : بعضی‌ها وقتی تازه داغ‌دار شدن جوری آرومن که باورش سخته! به این حالت می‌گن تیرمستی. کلمه‌ش از شکار اومده. وقتی که گلوله‌ هنوز تو بدن حیوون کارساز نشده و انگار که تیر نخورده...
[COLOR=rgb(147...

امضا : Faezeh.H

FATEME078❁

نویسنده انجمن
سطح
46

ارسالی‌ها
2,550
پسندها
64,248
امتیازها
66,873
مدال‌ها
50
  • نویسنده موضوع
Faezeh.H Faezeh.H
سلام فائزه جان، ممنونم از نگاه زیبات:458047-6dc8ffbbdef9cc2a2419e3bb0fa8d8d5::458213-de54ccff0b326da1694d1169fe602c5c:

Shiva.Panah

مدیر بازنشسته
سطح
31

ارسالی‌ها
1,090
پسندها
23,098
امتیازها
43,073
مدال‌ها
38
سلام فاطمه‌ی عزیز! من هم به نوبه‌ای، خودم رو ملزم می‌دونم که با توجه به اینکه از قسمتی همراه داستان بودم و طبق شنیده‌هایی متوجه پیرنگ تیرمستی شدم، نظرم رو بدم.
در مورد فراز و فروی که در داستان موجود هست و بوده، باید بگم که بکر بودن ایده و پردازش عالی تو، از تیرمستی یک رمان فوق‌العاده زیبا ساخته. در حقیقت کل رمان شما، از قلم گرفته تا ارکانی که باید دیده بشه، همه و همه در کلمه‌ی فوق‌العاده خلاصه شده و این کلمه برای توصیف تیرمستی کاملاً مناسبه. از اتفاقات غیرمنتظره‌ای که در آینده رخ داده و سیر گذشته‌ای که صبورانه پردازش میشه، تعلیق و کشمش رو بسیاری رو در خودش جا داده. علاوه بر این موارد قلم پخته‌ی شما رنگ و لعاب دیگه‌ای به داستان داده. توصیفاتی که ماهرانه و خلاقانه در متن ذکر شدن،...

امضا : Shiva.Panah

FATEME078❁

نویسنده انجمن
سطح
46

ارسالی‌ها
2,550
پسندها
64,248
امتیازها
66,873
مدال‌ها
50
  • نویسنده موضوع
سلام فاطمه‌ی عزیز! من هم به نوبه‌ای، خودم رو ملزم می‌دونم که با توجه به اینکه از قسمتی همراه داستان بودم و طبق شنیده‌هایی متوجه پیرنگ تیرمستی شدم، نظرم رو بدم.
در مورد فراز و فروی که در داستان موجود هست و بوده، باید بگم که بکر بودن ایده و پردازش عالی تو، از تیرمستی یک رمان فوق‌العاده زیبا ساخته. در حقیقت کل رمان شما، از قلم گرفته تا ارکانی که باید دیده بشه، همه و همه در کلمه‌ی فوق‌العاده خلاصه شده و این کلمه برای توصیف تیرمستی کاملاً مناسبه. از اتفاقات غیرمنتظره‌ای که در آینده رخ داده و سیر گذشته‌ای که صبورانه پردازش میشه، تعلیق و کشمش رو بسیاری رو در خودش جا داده. علاوه بر این موارد قلم پخته‌ی شما رنگ و لعاب دیگه‌ای به داستان...

Shiva.Panah

مدیر بازنشسته
سطح
31

ارسالی‌ها
1,090
پسندها
23,098
امتیازها
43,073
مدال‌ها
38
شیوای عزیزم؛ زویا، حامد، کاوه، زهیر و... همه و همه دل‌خوش به بودنت هستن.
یه تایمی بود که من فقط برای خودم پست می‌ذاشتم. تا جایی که به مرحله فرستادنش به متروکه رسیدم ولی با دیدن یه ناظر جذابی که اسمش پایین پست‌ها می‌اومد دل‌خوش به ادامه دادنش شدم.

ممنونم از مهربونی و بودنت :458213-de54ccff0b326da1694d1169fe602c5c:
:intlove::rose:
این باعث افتخار من هست عزیزِ جان! اولاً حرف متروکه رو باید تا وقتی نفس من گرم هست به باد بسپری نویسنده‎ی جانم، دوماً این دلبرا به من خیلی لطف دارن به خصوص میعاد، زویا، حامد کاوه ...
و من بیشتر مچکرم بابت همه چیز!

امضا : Shiva.Panah

BIANCO

کاربر انجمن
سطح
20

ارسالی‌ها
402
پسندها
11,715
امتیازها
27,973
مدال‌ها
17
درود بهتان! تبریک نیز بهتان!
دمتان و بازدمتان گرم بابت خلق حامد.
غمتان کم بابت اینکه ماها را درک نموده، انقدر زیبا همه چیز را می‌گویید و مارا در خماری نمی‌گذارید ( الکی میگم تو باور نکن ) این یک پوئن مثبت برای شما می‌باشد و ما خوانندگان شب بیدار و تیرمستی خوان آن را بشدت پسند کرده‌ایم. چرا که ما را بیشتر جذب می‌نُماید برای هر چه زودتر خواندن و پی بردن به رازهای نهفته شده در تیرمستیِ لعبت!
جدا از آن چرا انقدر وحشیانه زیبا می‌نویسید؟ چرا انقدر کثیف همه چیز را به نحو عالی توصیف می‌کنید؟ از شما شکایت دارم بابت اینکه گوشی‌ام هفت درصد می‌گردد و حامد خواب را از چشمان من می‌رباید!
در پایان تقاضایی دارم. تو رو ابرفرز چند روز پارت نگذارید تا من نیز به شمایان بپیوندم.
کوچکتان تارا...

امضا : BIANCO