کد رمان 5635 ناظر: @asalezazi خلاصه: فرحان که به دلیل خشم ناتمومش دست به انتقام زده بود گرفتار عشقی پاک و بیمهابا شد. درپی این انتقام که قرار بود نوا رو مورد ضربه قرار بده خودش ضربه بدی خورده و به شدت عاشق نوا شد، حالا دیگه نوا در راه کانادا بوده و به دلیل ضربه روحی، بیخبر، فرحان رو ترک...
به نام خدا نام مجموعه شعر: شعله خاموش عشق شاعر: هورزاد اسکندری قالب: قطعه، غزل تگ: منتخب، رتبه سوم مسابقات BPY مقدمه: نفهمیدی که قلب من مث موم توی دستاته این آدم با همه ضعفاش مث یه کوه باهاته نفهمیدی که حالم رو به احوالت گره کردم اگه حال تو بد باشه منم خسته و سردم تو میدونستی با رفتن...
سلام وقت بخیر
درخواست طراحی جلد از طراحان عزیز رو داشتم.
عنوان :حقیقت زندگی
نام نویسنده :فاطمه رضایی
ژانر:#اجتماعی
من خودم طرح پیشنهادی دارم و لطفا طراح عزیزی که برای من مشخص میشه لطف کنه ب من پیام بده تا عکس و براش ارسال کنم.
"بِسم اللّهِ الرّحمن و الرّحیم" کد رمان: 5589 ناظر: @L.latifi❁ خلاصه: این داستان روایتگر زندگی دختریست، که نفهمید چه وقت بزرگ شد؛ چرا که در سن شانزده سالگی آموخت مادر باشد و مادری کند. حال میان رازهای گذشته و آینده دیواری از جنس سکوت فاصله انداخته است، که با کوچکترین کلمهای میتواند؛...
کد رمان: 5714 ناظر رمان: @Fatima_rah85 خلاصه: داستان "ماه تمام من" ماجرای گریز از عشقی است که عاقبت در پیچ و تاب مسیر زندگی فرگل، ظهور میکند. درست در جایی که او از عشق دوری میکند، سرنوشتش او را در مسیری پر تب و تاب قرار میدهد تا عشق همچون مهتاب در آسمان تاریک زندگیش، طلوع کند. حال آن که...
به نام خدا عنوان دلنوشته: یادت باشد نویسنده: هورزاد اسکندری سطح: محبوب، رتبه اول مسابقات BDY ویراستار: @Ftm.gh مقدمه: وقتی بعد از مدتها آشیان قلبم را خانه تکانی کردم، دیدم زباله دانی شده است! گویی حتی محافظت از خاطرات بعضی آدمها در دلت، قادر است وجودت را به گند بکشد و بوی تعفنش بند بند تو...
forum.1roman.ir
درود... درخواست جلد
پ.ن: ممکنه HAFI طراحم باشن؟ البته اگه امکانش هست.
کد رمان: 5704 ناظر: @asalezazi خلاصه: معلمی پا به روستایی میگذارد با این اراده که افکارش را اثبات کند. افکاری که تنها خودش به صحت آن اعتقاد دارد. در این میان با موردی روبهرو میشود که مطمئنش میکند بهترین راه اثبات عقایدش را یافته اما در پایان هموست که اشتباه بودن مسیرش را به او میفهماند...