فال شب یلدا

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد داستان کوتاه حرفه‌ای تحول ساتان | Ella کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع Lili.Da
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 37
  • بازدیدها 1,641
  • کاربران تگ شده هیچ

Lili.Da

پرسنل مدیریت
مدیر تالار آوا
سطح
29

ارسالی‌ها
1,310
پسندها
28,735
امتیازها
53,071
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
نام: تحول ساتان
ژانر: #ترسناک #عاشقانه
خلاصه: وقتی وارد بازی شوی، دیگر راه خروج نداری! یا راستش را بگو، یا بمیر! یا انجامش بده، یا بمیر! و یا سرپیچی کن، بمیر! سوزان وارد بازی هایی می‌شود که هیچ پایانی ندارد. در این بازی همه چیز آشکار خواهند شد و همه چیز پنهان خواهند شد.

آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : Lili.Da

Zahra.D_T

تدوینگر ازمایشی
سطح
29

ارسالی‌ها
1,261
پسندها
20,141
امتیازها
43,073
مدال‌ها
20
سلام خسته نباشید، داستان کوتاه جالبی بود اما سیر داستان خیلی تند بود به نحوی که خواننده نمی‌تونست به درستی متوجه داستان بشه.

Lili.Da

پرسنل مدیریت
مدیر تالار آوا
سطح
29

ارسالی‌ها
1,310
پسندها
28,735
امتیازها
53,071
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سلام خسته نباشید، داستان کوتاه جالبی بود اما سیر داستان خیلی تند بود به نحوی که خواننده نمی‌تونست به درستی متوجه داستان بشه.
سلام ممنون. داستان تمام نشده اخر داستان هر چی مبهم مونده حل می شود. شما کجای داستان را نفهمیدید بگید توضیح می دم

MAHSHID SHAKIBAEI

مدیر بازنشسته
سطح
29

ارسالی‌ها
1,412
پسندها
27,202
امتیازها
47,073
مدال‌ها
26
سلام
توصیفات خیلی خوب بود ایده جدیدی بود من خیلی خوشم اومد اتفاقات به خوبی پشت سر هم می‌افتادند

Lili.Da

پرسنل مدیریت
مدیر تالار آوا
سطح
29

ارسالی‌ها
1,310
پسندها
28,735
امتیازها
53,071
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سلام
توصیفات خیلی خوب بود ایده جدیدی بود من خیلی خوشم اومد اتفاقات به خوبی پشت سر هم می‌افتادند
سلام. خوشحالم خوشتون اومد

nasi_ag

کاربر فعال
سطح
25

ارسالی‌ها
942
پسندها
18,479
امتیازها
41,073
مدال‌ها
25
سلام
به نظرم میتونستی به جای داستان کوتاه رمان بنویسی و اتفاقات رو بیشتر توضیح بدی و سیر داستان آرام تر پیش ببری نظر شخصی من این هستش که اگه به جای داستان کوتاه، رمان می‌نوشتی صددرصد مخاطب های بیشتری رو جذب می‌کرد و یک رمان خیلی قشنگ می‌نوشتی البته داستانی که نوشتی هم خیلی قشنگه فقط کم در باره ماجراها توضیح دادی

امضا : nasi_ag

Lili.Da

پرسنل مدیریت
مدیر تالار آوا
سطح
29

ارسالی‌ها
1,310
پسندها
28,735
امتیازها
53,071
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سلام
به نظرم میتونستی به جای داستان کوتاه رمان بنویسی و اتفاقات رو بیشتر توضیح بدی و سیر داستان آرام تر پیش ببری نظر شخصی من این هستش که اگه به جای داستان کوتاه، رمان می‌نوشتی صددرصد مخاطب های بیشتری رو جذب می‌کرد و یک رمان خیلی قشنگ می‌نوشتی البته داستانی که نوشتی هم خیلی قشنگه فقط کم در باره ماجراها توضیح دادی
مرسی از نظرتون. اره خب اول رمان بود

م .صالحی

کاربر فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
821
پسندها
7,756
امتیازها
22,273
مدال‌ها
13
سلام و تشکر بابت داستان خوبت
پرداخت خوب و ایده جالب البته برای منی که همچین ماجرایی را تجربه کردم بیشتر از اینکه تخیلی باشه واقعی بود.
وحشت و ترس همچین موضوعی رو خودت حس کنی چیز دیگه‌ایه.

Lili.Da

پرسنل مدیریت
مدیر تالار آوا
سطح
29

ارسالی‌ها
1,310
پسندها
28,735
امتیازها
53,071
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سلام و تشکر بابت داستان خوبت
پرداخت خوب و ایده جالب البته برای منی که همچین ماجرایی را تجربه کردم بیشتر از اینکه تخیلی باشه واقعی بود.
وحشت و ترس همچین موضوعی رو خودت حس کنی چیز دیگه‌ایه.
سلام ممنون خوشحالم که دوست داشتی. خب کل داستان روی‌محور ترسناکه و یه مقدارش علمی تخیلیه.
چه جالب من هم تجربه این چیزای ترسناک‌را داشتم از بچگی تا الان :)

م .صالحی

کاربر فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
821
پسندها
7,756
امتیازها
22,273
مدال‌ها
13
سلام ممنون خوشحالم که دوست داشتی. خب کل داستان روی‌محور ترسناکه و یه مقدارش علمی تخیلیه.
چه جالب من هم تجربه این چیزای ترسناک‌را داشتم از بچگی تا الان :)
و هر چی به این موضوع فکر کنی بیشتر واسه‌ت میاد، همیشه فکر می‌کردم این خونه‌های که اتفاق های عجیب غریب توش میفته واسه فیلم‌های خارجیه اما حقیقت اینه که توی ایرانم زیاده، اون قسمت داستان که انجیل می‌خووند و از دور می‌شدن دقیقا من تجربه‌اش کردم با خوندن قران و سوره‌ی جن. عجیب فرارشون هم پر سر و صداست. یه اتفاق جالب توام با ترس. بالاخره هر چی باشه موجودات ماوراطبیعه چه بخواهیم چه نخواهیم وجود دارن.‌