فال شب یلدا

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد داستان کوتاه حرفه‌ای تحول ساتان | Ella کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع Lili.Da
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 37
  • بازدیدها 1,642
  • کاربران تگ شده هیچ

R.FANAYI

کاربر حرفه‌ای
سطح
35

ارسالی‌ها
1,900
پسندها
32,436
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
سلام عزیزدل ریحانه
رمانت با توجه به ژانر ترسناک ترسناک بودنش تاحدی احساس می‌شد ولی هنوز جای کار کردن داشت. سیر کمی تند بود و اتفاقات ترسناک و صد البته گاهاً غمگین رمان قابل لمس و هم‌چنین قابل هضم نبودند بهتر است سیر را کمی کندتر کنید. احساسات تراژدی رمان کمی جایِ مانور بیشتری داشتند تا از جانب خواننده درک شوند.
در آخر قلم زیبایی دارید، قلمت مانا گلم...

Lili.Da

پرسنل مدیریت
مدیر تالار آوا
سطح
29

ارسالی‌ها
1,310
پسندها
28,745
امتیازها
53,071
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سلام عزیزدل ریحانه
رمانت با توجه به ژانر ترسناک ترسناک بودنش تاحدی احساس می‌شد ولی هنوز جای کار کردن داشت. سیر کمی تند بود و اتفاقات ترسناک و صد البته گاهاً غمگین رمان قابل لمس و هم‌چنین قابل هضم نبودند بهتر است سیر را کمی کندتر کنید. احساسات تراژدی رمان کمی جایِ مانور بیشتری داشتند تا از جانب خواننده درک شوند.
در آخر قلم زیبایی دارید، قلمت مانا گلم...
سلام عزیزم

در مورد سیر تند همه گفتند قبول دارم ولی من فقط از قسمت مرگ تام زود گذشتم و چون نوشتن اون قسمت ها برام عذاب بود. ولی خب در مورد بقیه چیز ها که درک نشدند شاید کم کاری قلم من باشه ولی اتفاقات اینگونه هیچ وقت قابل درک نیستند. مثلا خود من که از این جور چیزا را تجربه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Lili.Da

.REIHANEH.

نویسنده انجمن
سطح
40

ارسالی‌ها
3,336
پسندها
43,817
امتیازها
69,173
مدال‌ها
38
سلام به نویسنده‌ی عزیز خسته نباشید
جهت دوره‌ی دهم همخوانی داستان کوتاه
قلم زیبا و روانی دارید که بسیار به دلم نشست. توی توصیفات خیلی خوب عمل کردید.
یک نکته‌ای که همه گفتن سیر داستان بود که خیلی تند پیش رفته بود و اگر این داستان، رمان بود فکر کنم جالب تر میشد اما خوب شرایط طوری شده که شما داستان نوشتید.
این سیر تند به نظر من باعث گیج شدن خواننده میشه و اولین چیزی هم که هست وارد کردن شخصیت های خیلی زیاد توی همون اول داستانه که من به شخصه همه رو با هم قاطی کردم. وارد کردن شخصیت ها توی داستان باید زره زره اتفاق بیوفته که خواننده با هرکدوم ارتباط برقرار کنه.
تنها ایرادی که به نظرم داشت همین سیر تند و کمی گیج کنندش بود وگرنه از نظر قلم و ایده بسیار عالی و جذاب بود و من از خوندنش بسیار لذت...

Lili.Da

پرسنل مدیریت
مدیر تالار آوا
سطح
29

ارسالی‌ها
1,310
پسندها
28,745
امتیازها
53,071
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سلام به نویسنده‌ی عزیز خسته نباشید
جهت دوره‌ی دهم همخوانی داستان کوتاه
قلم زیبا و روانی دارید که بسیار به دلم نشست. توی توصیفات خیلی خوب عمل کردید.
یک نکته‌ای که همه گفتن سیر داستان بود که خیلی تند پیش رفته بود و اگر این داستان، رمان بود فکر کنم جالب تر میشد اما خوب شرایط طوری شده که شما داستان نوشتید.
این سیر تند به نظر من باعث گیج شدن خواننده میشه و اولین چیزی هم که هست وارد کردن شخصیت های خیلی زیاد توی همون اول داستانه که من به شخصه همه رو با هم قاطی کردم. وارد کردن شخصیت ها توی داستان باید زره زره اتفاق بیوفته که خواننده با هرکدوم ارتباط برقرار کنه.
تنها ایرادی که به نظرم داشت همین سیر تند و کمی گیج کنندش بود وگرنه از نظر قلم و ایده...

Your Pluto

مدیر بازنشسته
سطح
26

ارسالی‌ها
2,945
پسندها
16,112
امتیازها
46,673
مدال‌ها
32
سلام؛ نقد جهت هم‌خوانی داستان کوتاه.
همون‌طور که باقی عزیزان گفتن سیر تکاملی داستان بسیار بسیار تند پیش رفته و داستان برای من خواننده بسیار مبهم و گیج کننده بود.
و با اینکه ژانر ترسناک بود ولی هیچ حس ترسی به من القا نکرد.
و همینطور ژانر عاشقانه و از نظر من ژانر جنایی و فانتزی قابل قبول تر بود.
و اینکه قتل برای یک بچه یکم زیادی سنگینه حتی اگه روح تسخیرش کرده باشه.
حالا گیریم که در این شرایط چنین اتفاقی افتاد ولی بعدش قطعا یه درگیری های روحی برای بچه اتفاق میفته و قطعا نمیتونه مثل روال قبل به زندگیش ادامه بده.
برای مثال برای یه بچه حتی دیدن خون هم سخته و خودمم به شخصه دیدم که تا چندین وقت به روال سابق برنمیگرده پس اگه تارا یه واکنش قابل قبول تر داشت داستان جذاب تر میشد.
و...

امضا : Your Pluto

Lili.Da

پرسنل مدیریت
مدیر تالار آوا
سطح
29

ارسالی‌ها
1,310
پسندها
28,745
امتیازها
53,071
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سلام؛ نقد جهت هم‌خوانی داستان کوتاه.
همون‌طور که باقی عزیزان گفتن سیر تکاملی داستان بسیار بسیار تند پیش رفته و داستان برای من خواننده بسیار مبهم و گیج کننده بود.
و با اینکه ژانر ترسناک بود ولی هیچ حس ترسی به من القا نکرد.
و همینطور ژانر عاشقانه و از نظر من ژانر جنایی و فانتزی قابل قبول تر بود.
و اینکه قتل برای یک بچه یکم زیادی سنگینه حتی اگه روح تسخیرش کرده باشه.
حالا گیریم که در این شرایط چنین اتفاقی افتاد ولی بعدش قطعا یه درگیری های روحی برای بچه اتفاق میفته و قطعا نمیتونه مثل روال قبل به زندگیش ادامه بده.
برای مثال برای یه بچه حتی دیدن خون هم سخته و خودمم به شخصه دیدم که تا چندین وقت به روال سابق برنمیگرده پس اگه تارا یه...

AYDA HOSSINY

کاربر فعال
سطح
33

ارسالی‌ها
751
پسندها
39,018
امتیازها
58,773
مدال‌ها
22
سلام خسته نباشی
من داستان کوتاه تحول ساتان رو جهت هم خوانی مطالعه کردم شرمنده که نظرم یکمی کوتاه و مختصر میشه.
نکته‌ی اول راجب اسم داستان که ترکیبی از یک کلمه‌ی تحول که ریشه‌ی فارسی داره به معنای تغییر و دگرگونی و کلمه‌ی ساتان که کلمه‌ای خارجی هست به معنای شیطان. اسم در ابتدا ترکیبش حالتی داره مثل تغییر شیطان یا تحول شیطان. انگار که داستان قراره حول اون شیطان و تغییراتی که انجام میده بچرخه اما همچین چیزی توی داستان مشاهده نمیشد علت انتخاب این اسم و همچنان من متوجه نمیشم. عنوان ژانر ترسناک رو نسبتا به تصویر می کشید و خود شیطان نماد ترس هستش.
خلاصه مختصر و مفید بود گرچه بخش‌های اضافی و بیهوده داشتداما تاحدی میتونست جذاب واقع بشه. مقدمه هم به نسبت جذاب بود البته می تونست به واسطه‌ی ژانر کمی...

امضا : AYDA HOSSINY
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Lili.Da

Lili.Da

پرسنل مدیریت
مدیر تالار آوا
سطح
29

ارسالی‌ها
1,310
پسندها
28,745
امتیازها
53,071
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سلام خسته نباشی
من داستان کوتاه تحول ساتان رو جهت هم خوانی مطالعه کردم شرمنده که نظرم یکمی کوتاه و مختصر میشه.
نکته‌ی اول راجب اسم داستان که ترکیبی از یک کلمه‌ی تحول که ریشه‌ی فارسی داره به معنای تغییر و دگرگونی و کلمه‌ی ساتان که کلمه‌ای خارجی هست به معنای شیطان. اسم در ابتدا ترکیبش حالتی داره مثل تغییر شیطان یا تحول شیطان. انگار که داستان قراره حول اون شیطان و تغییراتی که انجام میده بچرخه اما همچین چیزی توی داستان مشاهده نمیشد علت انتخاب این اسم و همچنان من متوجه نمیشم. عنوان ژانر ترسناک رو نسبتا به تصویر می کشید و خود شیطان نماد ترس هستش.
خلاصه مختصر و مفید بود گرچه بخش‌های اضافی و بیهوده داشتداما تاحدی میتونست جذاب واقع بشه. مقدمه هم به...