متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مباحث متفرقه پیدا کردن رمان‌های بی‌نام

PanahKamali123

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
14
پسندها
19
امتیازها
33
  • #1,041
سلام دوستان ، اسم شخصیت ها یادم نیست ، دختری که از خانواده اش ترد شده و حتی زندان رفته و بعد زندان مجبور میشه توسط فردی سر راه پسری قرار بگیره که بازیگره و با اون پسر به خونه اش میره و زندگی میکنه تا بتونه به چیزی که میخواد برسه و این بین عاشق میشن خیلی دنبالشممم
سلام
رمان سلبریتی از خانم گیسو خزان داستانی مشابه به خلاصه شما دارد. ولی چون خودم نخوندم مطمئن نیستم رمان مد نظر شما باشد. چک بفرمایید

مهسا ذ

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
44
پسندها
66
امتیازها
103
  • #1,042
سلام وقت شما بخیر، یه رمان بود که دختر و پسره تو دانشگاه با هم آشنا میشن و با وجود مخالفت خانواده پسره ازدواج میکنند و تو شرکت مهندسی کار میکنند،بعد یه مدت پسره تصادف میکنه و پدرشوهر دختر مجبورش میکنه تا پسر دیگش ازدواج کنه،اسامی دقیق یادم نیست تما فکر کنم اسم شوهرش رامین بود و اسم برادرشوهر پارسا
رمان هوای تو

mahsann

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
6
پسندها
8
امتیازها
3
  • #1,043
سلام
چندسال پیش یک رمان خوندم راجب یه دختر بود که اول رمان دبیرستانی بود و یه همسایه داشتن که دو تا پسر داشت پسر کوچکتره پلیس بود و عاشق دختره و دختره هم دوستش داشت ولی هیچ کدوم از علاقه يکديگر با خبر نبودند دختره با دوستاش سر به سر پسره میزارن پسره هم با دوستاش سر به سر دوستای دختره و خود دختره میزارن اما بعد دختره پشیمون میشه از این کارا و اینکه دختره میخواد بره رشته افسری برای دانشگاه اما پسره هی میگه خطرناکه و به درد دختر نمیخوره و آخرش هم دختره میره قسمت هواپیما اینا فکر کنم برای نگهبانی و اینجور چیزا
خانواده پسره هم توی همون قسمت های اول میرن خواستگاری دختره اما دختره فکر میکنم برای پسره بزرگه اومدن برای همین رد میکنه اون خونواده یادم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

ریحانه عیسایی(زینب)

کاربر انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
289
پسندها
4,978
امتیازها
21,013
مدال‌ها
12
  • #1,044
سلام
یه رمان بود که فک کنم توی خود انجمن تایپ میشد و ژانرش طنز بود درباره یه خانواده بود که توی یه اپارتمان زندگی میکردن و دختر خانواده رو بخاطر اضافه وزنش بشکه صدا میکردن و خانواده‌شون یه رستوران داشتن
فقط همین اندازه یادمه اگه اشتباه نکنم اسمش درد سر سر به در بود ولی شاید اسمش عوض شده باشه چون پیداش نکردم

امضا : ریحانه عیسایی(زینب)

دومـان

مدیر بازنشسته
سطح
30

ارسالی‌ها
1,033
پسندها
22,956
امتیازها
42,073
مدال‌ها
32
  • #1,045
سلام
یه رمان بود که فک کنم توی خود انجمن تایپ میشد و ژانرش طنز بود درباره یه خانواده بود که توی یه اپارتمان زندگی میکردن و دختر خانواده رو بخاطر اضافه وزنش بشکه صدا میکردن و خانواده‌شون یه رستوران داشتن
فقط همین اندازه یادمه اگه اشتباه نکنم اسمش درد سر سر به در بود ولی شاید اسمش عوض شده باشه چون پیداش نکردم
موضوع 'رمان سربه‌سر دردِسر | کارگروهی نویسندگان انجمن یک رمان' برترین طنز - رمان سربه‌سر دردِسر | کارگروهی نویسندگان انجمن یک رمان

Vania.vvv

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
8
پسندها
10
امتیازها
33
  • #1,046
سلام دوستان .یه رمان بود دختر ه با یه سعید نامی که پلیس بود ازدواج میکنه ولی پسر کشته میشه و دختر خدمتکار خونه یه پسر به اسم شاهین (کامل مطمئن نیستم)میشه .که بعد یه مدتی پسر به خاطر ضربه که به سرش میخوره فکر میکنه اون دختر،دوست دختر قبلیش.و با زور ازدواج می‌کنند و دختره حامله میشه و وقتی یادش میاد دختر را ول میکنه بعد دوباره میان کنار هم با هم خوب میشن ..
این اسمش چیه

Barana70

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
6
امتیازها
0
  • #1,047
سلام رمانی که دختره خواهرش نامردی میکنه بعد شوهر خواهره شرط مییذاره اگه خواهرزادش و که۱۴ سالشه ببینه باید باهاش ازدواج کنه

آخرین ویرایش توسط مدیر

af6871

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
10
پسندها
17
امتیازها
33
  • #1,048
سلام رمانی که دختره خواهرش نامردی میکنه بعد شوهر خواهره شرط مییذاره اگه خواهرزادش و که۱۴ سالشه ببینه باید باهاش ازدواج کنه
اسم رمان نه دیگر نمیبخشم

mahsann

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
6
پسندها
8
امتیازها
3
  • #1,049
سلام چند تا رمان معرفی میکنید که دختره قوی باشه و خیلی احساساتی و اینا نباشه که هی دختره گریه کنه

Barana70

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
6
امتیازها
0
  • #1,050
سلام دنبال یه رمانی هستم که دختره و پسره بدون اینکه بفهمن باهم رابطه دارن البته که یه دختره به عنوان دوست به شخصیت اصلی نزدیک میشه از اینا انتقام میگرن و دختره حامله میشه و مجبور میشه با پسره ازدواج کنه