متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مباحث متفرقه پیدا کردن رمان‌های بی‌نام

مری ام

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
11
امتیازها
33
  • #1,261
سلام میشه رمانی مثل اگه گفتی من کیم یا قرار نبود بهم معرفی کنیدیه رمان طنز عاشقانه

Shirin. 2004

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
9
امتیازها
0
  • #1,262
سلام من دنبال اسم یه رمان میگردم که پسره رو به جرم قتل داییش میندازن زندان مادر پسره از یکی از اقوامشون که همون سال مدرک وکالتش رو گرفته می خواد که بیاد وکیل پسرش بشه دختره(همون وکیله) هم نمیتونه کاری کنه ولی بعد از چند سال میاد و دوباره وکالت پسره رو به عهده میگیره و...
کسی اسمشو نمیدونه؟
هرچی میگردم اسمشو پیدا نمیکنم

mseh

رو به پیشرفت
سطح
7

ارسالی‌ها
129
پسندها
800
امتیازها
5,003
مدال‌ها
6
  • #1,263

mseh

رو به پیشرفت
سطح
7

ارسالی‌ها
129
پسندها
800
امتیازها
5,003
مدال‌ها
6
  • #1,264
کسی اسمشو نمیدونه؟
هرچی میگردم اسمشو پیدا

سلام دوستان ، یادمه چند سال پیش یه رمانی میخوندم که دختره بهش تو سن کم تعرض شده بود و از لحاظ روحی اسیب دیده بود و حالا تو یه شرکت ساختمونی کار میکرد ، درست یادم نیست ولی پسره فک کنم روانشناس بود و کمکش میکرد
کسی اسمشو میدونه؟
من خودم ولی مغز سوخته فقط اولشون رو یادمه. تازه پسره هم خیلی زیاد کمکش کرد.

mseh

رو به پیشرفت
سطح
7

ارسالی‌ها
129
پسندها
800
امتیازها
5,003
مدال‌ها
6
  • #1,265

mseh

رو به پیشرفت
سطح
7

ارسالی‌ها
129
پسندها
800
امتیازها
5,003
مدال‌ها
6
  • #1,266
سلام روز بخیر دنبال رمانی میگردم که دختره متاهله و مجبوره از شهرش به شهر اصلیه خودش بره در این راه توی اتوبوس در ساکش مواد پیدا میشه و دختررو زندانی میکنن شوهرش به واسطه مادرش ازش طلاق میگیره و کسی که مسئول پرونده ی این دختره هست توی اتفاقاتی عاشقش میشه اسم رمان چیه؟
نه نخودم ولی یکی مثل این هست البته تفاوتش زیادِ

mseh

رو به پیشرفت
سطح
7

ارسالی‌ها
129
پسندها
800
امتیازها
5,003
مدال‌ها
6
  • #1,267

م ل ک

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
3
پسندها
8
امتیازها
0
  • #1,269
سلام داستان درباره دختری که دکتره ولی در اثر تصادف به کما میره و روحش با پسری فکر کنم اسمش نیما هست اشنا میشه و این دوتا عاشق هم میشن تا اینکه دختره بهوش میاد بقیشو یادم نیست اسمش چیه

diann

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
34
پسندها
69
امتیازها
90
  • #1,270
سلام همگی، چند سال پیش یه رمان خوندم مطمئن نیستم ولی فکر کنم دو جلدی بود... دختره و پسره باهم ازدواج میکنن بعد پسره تصادف میکنه و همه فکر میکنن مرده ولی بعد از چند وقت دختره از عروسی یکی از دوستاش برمیگشته که به طور اتفاقی شوهرش رو میبینه و میفهمه شوهرش نمرده بوده... پسره حافظه ش رو از دست داده بوده و دختره رو یادش نمیاد... یه زن و مرد پسره رو نجات داده بودن و پیش خودشون نگه داشته بودن...بعدش دیگه با کمک دختره خوب میشه... فکر میکنم این اتفاقات واسه جلد دو بود.. البته اگه همونطور که فکر میکنم رمان دو جلدی بوده باشه... ممنون میشم اگه کسی اسمش رو میدونه بهم بگه..
نگاهی به رمان گناهکار بندازید. فک میکنم اونه