سلام من دنبال اسم یه رمان میگردم که پسره رو به جرم قتل داییش میندازن زندان مادر پسره از یکی از اقوامشون که همون سال مدرک وکالتش رو گرفته می خواد که بیاد وکیل پسرش بشه دختره(همون وکیله) هم نمیتونه کاری کنه ولی بعد از چند سال میاد و دوباره وکالت پسره رو به عهده میگیره و...
سلام دوستان ، یادمه چند سال پیش یه رمانی میخوندم که دختره بهش تو سن کم تعرض شده بود و از لحاظ روحی اسیب دیده بود و حالا تو یه شرکت ساختمونی کار میکرد ، درست یادم نیست ولی پسره فک کنم روانشناس بود و کمکش میکرد
کسی اسمشو میدونه؟
سلام روز بخیر دنبال رمانی میگردم که دختره متاهله و مجبوره از شهرش به شهر اصلیه خودش بره در این راه توی اتوبوس در ساکش مواد پیدا میشه و دختررو زندانی میکنن شوهرش به واسطه مادرش ازش طلاق میگیره و کسی که مسئول پرونده ی این دختره هست توی اتفاقاتی عاشقش میشه اسم رمان چیه؟
سلام داستان درباره دختری که دکتره ولی در اثر تصادف به کما میره و روحش با پسری فکر کنم اسمش نیما هست اشنا میشه و این دوتا عاشق هم میشن تا اینکه دختره بهوش میاد بقیشو یادم نیست اسمش چیه
سلام همگی، چند سال پیش یه رمان خوندم مطمئن نیستم ولی فکر کنم دو جلدی بود... دختره و پسره باهم ازدواج میکنن بعد پسره تصادف میکنه و همه فکر میکنن مرده ولی بعد از چند وقت دختره از عروسی یکی از دوستاش برمیگشته که به طور اتفاقی شوهرش رو میبینه و میفهمه شوهرش نمرده بوده... پسره حافظه ش رو از دست داده بوده و دختره رو یادش نمیاد... یه زن و مرد پسره رو نجات داده بودن و پیش خودشون نگه داشته بودن...بعدش دیگه با کمک دختره خوب میشه... فکر میکنم این اتفاقات واسه جلد دو بود.. البته اگه همونطور که فکر میکنم رمان دو جلدی بوده باشه... ممنون میشم اگه کسی اسمش رو میدونه بهم بگه..