متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مباحث متفرقه پیدا کردن رمان‌های بی‌نام

Roman2st

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #2,321
سلام یه رمانی بود که فقط خلاصه شو دیده بودم ولی اسمش یادم نیست موضوعش ازاین قراره که پسره برای انتقام از پسرعموش داخل خونه پسرعموئه دوربین میزاره و هرروز زیرنظرشون داره واینکه کم کم عاشق زنش میشه ازاین راه میخاد انتقام بگیره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] ANAM CARA

آتوسا.

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #2,322
سلام
به رمانی بود نه اسم خودش نه شخصیتاش یادم میاد ولی خیلی رو مخمه:melting-face:
اینطوری بود که یه دختری با پسری دوست میشه و پسره اونو می‌بره پیش خانوادش اسم فک کنم جک بود تو همین مایه ها و از لحظه ورود هم تمام گوشی و لب تاپ و اینارو میگیرن بعد این پسره با زن یه مافیا فرار می‌کنه زنه هم ازش حامله بوده و میمونه این دختر که پسره میگیرتش و بهش میگه تا وقتی دوست پسرت نیاد تو همین جایی یه جاییشم همین مافیاعه بهش یه گردنبند میده که درواقع ردیاب بوده و بزور تو گردن این دختر می‌زاره(با عمل جراحی) و دیگه اخراشم یه سگ همین شونه دختره رو گاز میگیره و حامله هم بوده و تا ببرنش بیمارستان توسط برادر همین مافیا فکر کنم دزدیده میشه که بعد برمیگرده و اخراشم برای ازدواجشون پسره یه خونه قدیمی از پدر و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like

Artemis2

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #2,323
سلام من یه رمانیو میخوام یه دختر خیلیییی خجالتی و بی اعتماد به نفسی بود یع پسری میاد که خیلی عالیع و کلی باهاش وقت میگذرونه عاشقش میکنه و بهش میگه نباید انقدر خجالتی باشیو اینا و این بهش اعتماد میکنه ولی یهو پسره میذاره میره کلا
دختره خودشو غرق کارررر و درس میکنه کلیییی و سعی میکنه پیشرفت کنه و دیگه بی اعتماد بع نفس نباشه وقتی پسره برمیگرده میبینه این یه ادم دیگع شده
همینقدر یادمه
کسی اسمشو میدونه

• Like

arame

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
4
امتیازها
0
  • #2,324
سلام دنبال یک رمانی میگردم که تا جایی که یادمه اینجوری بود که دختره دانشجوا و با پسره تو یک ساختمون زندگی میکردن ولی دختره فک میکرد خونه رو به رویی خالیه وقتی میبینه از تو خونه صدا میاد میره دم در خونه گوش وایمیسته و بعدش فک میکنه جن اومده و یک قسمتش بود که انگار پسرا داشتن تو خونه قلیون میکشیدن دختره میره دمه دره خونه پسره و پشت در چیزی میخونه انگار جنه

• Like

arame

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
4
امتیازها
0
  • #2,325
سلام دوستان اسم چندتا رمان و نمیدونم ممنون میشم اگه میدونین بگین
دوتادوست خیلی صمیمی باهم دانشگاه قبول میشن وپدراشون واسشون ی خونه تواون شهرمیخرن وهمسایه روبه رویی ایناپسرعمه یکی ازدختراس که این دخترهم عاشق اونه ولی پسرعمه ودوس این دخترعاشق هم میشن وازدواج میکنن حتی دوجلدداره این رما
منم دنبال این رمانم اگه فهمیدی اسمشو به منم بگو

• Like

arame

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
4
امتیازها
0
  • #2,326
دوتادوست خیلی صمیمی باهم دانشگاه قبول میشن وپدراشون واسشون ی خونه تواون شهرمیخرن وهمسایه روبه رویی ایناپسرعمه یکی ازدختراس که این دخترهم عاشق اونه ولی پسرعمه ودوس این دخترعاشق هم میشن وازدواج میکنن حتی دوجلدداره این رمان

• Like

nam nam

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
3
پسندها
3
امتیازها
0
  • #2,327
ساختمان دو واحده

• Like

arame

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
4
امتیازها
0
  • #2,328
  • Like

ahsin

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #2,329
سلام من یه این رمان رو خیلی وقت پیش خوندم اسمش یادم نمیاد دختره تو یه شب بارونی از خارج مید پیش خانواده مادریش و پسر خالش فکر کنم عاشقش میشه یه جا هم دم رود خونه اشک خودش رو به خورد پسر میده و اون پسر و داییش فکر میکردن دختره ایدز داره لطفا اگه کسی اسمشو میدونه بگه

• Like

banoysorkh

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
2
امتیازها
0
  • #2,330
اسم این رمان چیه؟
رمان درباره دختر ریزه میزه هست که از طرف شرکت میره یه مهمونی برای خدمتکاری و به خودش و یه پسر ورزشکار هیکلی دارویی میدن که باعث میشه از خود بی خود بشن و... و بعد دختره میفمه که حامله ست و برمیگرده پیش پسره تا بهش بگه، بعدش ازدواج میکنن و پسره هم بعدش میفهمه خارج کشور دختر داره و اونو میاره پیشش

آخرین ویرایش توسط مدیر
  • Like