Vienna نو ورود سطح 0 ارسالیها 0 پسندها 33 امتیازها 33 13/2/22 #71 ◇Narges◇ گفت از زندگی سیر شده باشم حتما دست توی دماغت بکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... تا الان دست تو دماغت نکردی واقعا؟! سبک موسیقیت رو تغییر بدی؟
◇Narges◇ گفت از زندگی سیر شده باشم حتما دست توی دماغت بکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... تا الان دست تو دماغت نکردی واقعا؟! سبک موسیقیت رو تغییر بدی؟
Ālbā رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 187 پسندها 2,581 امتیازها 13,813 مدالها 11 13/2/22 #72 Vienna گفت تا الان دست تو دماغت نکردی واقعا؟! سبک موسیقیت رو تغییر بدی؟ کلیک کنید تا باز شود... چرا کردم، میخواستم ببینم برای تو جالبه من همه سبک موسیقی دوست دارم نوشتن خاطرات؟ امضا : Ālbā
Vienna گفت تا الان دست تو دماغت نکردی واقعا؟! سبک موسیقیت رو تغییر بدی؟ کلیک کنید تا باز شود... چرا کردم، میخواستم ببینم برای تو جالبه من همه سبک موسیقی دوست دارم نوشتن خاطرات؟
Vienna نو ورود سطح 0 ارسالیها 0 پسندها 33 امتیازها 33 13/2/22 #73 ◇Narges◇ گفت چرا کردم، میخواستم ببینم برای تو جالبه من همه سبک موسیقی دوست دارم نوشتن خاطرات؟ کلیک کنید تا باز شود... نمی نویسم به کسی که دوستش داری اعتراف کنی؟
◇Narges◇ گفت چرا کردم، میخواستم ببینم برای تو جالبه من همه سبک موسیقی دوست دارم نوشتن خاطرات؟ کلیک کنید تا باز شود... نمی نویسم به کسی که دوستش داری اعتراف کنی؟
Ālbā رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 187 پسندها 2,581 امتیازها 13,813 مدالها 11 13/2/22 #74 Vienna گفت نمی نویسم به کسی که دوستش داری اعتراف کنی؟ کلیک کنید تا باز شود... نه اصلا برام جالب نیس سرکار گذاشتن دیگران؟ امضا : Ālbā
Vienna گفت نمی نویسم به کسی که دوستش داری اعتراف کنی؟ کلیک کنید تا باز شود... نه اصلا برام جالب نیس سرکار گذاشتن دیگران؟
Vienna نو ورود سطح 0 ارسالیها 0 پسندها 33 امتیازها 33 13/2/22 #75 ◇Narges◇ گفت نه اصلا برام جالب نیس سرکار گذاشتن دیگران؟ کلیک کنید تا باز شود... صد درصد خوردن گلبرگ گل؟
◇Narges◇ گفت نه اصلا برام جالب نیس سرکار گذاشتن دیگران؟ کلیک کنید تا باز شود... صد درصد خوردن گلبرگ گل؟
حصار آبی پرسنل مدیریت مدیر تالار ویرایش سطح 34 ارسالیها 10,347 پسندها 25,584 امتیازها 83,373 مدالها 54 14/2/22 مدیر #76 اره دهنم خوشبو میشه حاضری بشینی کنار یکی از نویسنده های انجمن مثل دد استالکر تا کل رمانشو از زبون خودش بشنوی؟ امضا : حصار آبی
اره دهنم خوشبو میشه حاضری بشینی کنار یکی از نویسنده های انجمن مثل دد استالکر تا کل رمانشو از زبون خودش بشنوی؟
Veturius رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 149 پسندها 2,201 امتیازها 11,713 مدالها 8 14/2/22 #77 hesarabi1399 گفت اره دهنم خوشبو میشه حاضری بشینی کنار یکی از نویسنده های انجمن مثل دد استالکر تا کل رمانشو از زبون خودش بشنوی؟ کلیک کنید تا باز شود... نه، خوندن نوشته یه حس دیگه داره. دوست داری کل اتاقتو با کارت پستال کاغذ دیواری کنی؟ یا توی یه اتاق پر از آینه گیر بیوفتی؟ امضا : Veturius
hesarabi1399 گفت اره دهنم خوشبو میشه حاضری بشینی کنار یکی از نویسنده های انجمن مثل دد استالکر تا کل رمانشو از زبون خودش بشنوی؟ کلیک کنید تا باز شود... نه، خوندن نوشته یه حس دیگه داره. دوست داری کل اتاقتو با کارت پستال کاغذ دیواری کنی؟ یا توی یه اتاق پر از آینه گیر بیوفتی؟
Elixvx نو ورود سطح 5 ارسالیها 44 پسندها 437 امتیازها 2,713 مدالها 5 19/2/22 #78 Astoria گفت نه، خوندن نوشته یه حس دیگه داره. دوست داری کل اتاقتو با کارت پستال کاغذ دیواری کنی؟ یا توی یه اتاق پر از آینه گیر بیوفتی؟ کلیک کنید تا باز شود... هر دو تاشون خفه کننده ان.ولی من اولی رو ترجیح میدم. اگه قراره فقط با یکی از این دو روش بمیری کدوم و انتخاب میکنی؟ 1-غرق شدن در دریا 2-گیر افتادن در بیابان امضا : Elixvx
Astoria گفت نه، خوندن نوشته یه حس دیگه داره. دوست داری کل اتاقتو با کارت پستال کاغذ دیواری کنی؟ یا توی یه اتاق پر از آینه گیر بیوفتی؟ کلیک کنید تا باز شود... هر دو تاشون خفه کننده ان.ولی من اولی رو ترجیح میدم. اگه قراره فقط با یکی از این دو روش بمیری کدوم و انتخاب میکنی؟ 1-غرق شدن در دریا 2-گیر افتادن در بیابان
Hanaaa کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 528 پسندها 4,691 امتیازها 22,273 مدالها 16 19/2/22 #79 Elixvx گفت هر دو تاشون خفه کننده ان.ولی من اولی رو ترجیح میدم. اگه قراره فقط با یکی از این دو روش بمیری کدوم و انتخاب میکنی؟ 1-غرق شدن در دریا 2-گیر افتادن در بیابان کلیک کنید تا باز شود... اولی گم شدن توی جنگل
Elixvx گفت هر دو تاشون خفه کننده ان.ولی من اولی رو ترجیح میدم. اگه قراره فقط با یکی از این دو روش بمیری کدوم و انتخاب میکنی؟ 1-غرق شدن در دریا 2-گیر افتادن در بیابان کلیک کنید تا باز شود... اولی گم شدن توی جنگل
Veturius رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 149 پسندها 2,201 امتیازها 11,713 مدالها 8 20/2/22 #80 Hanaaa گفت اولی گم شدن توی جنگل کلیک کنید تا باز شود... یکی از وحشتناک ترین چیزاست . . پیدا کردن یه اسلحه امضا : Veturius
Hanaaa گفت اولی گم شدن توی جنگل کلیک کنید تا باز شود... یکی از وحشتناک ترین چیزاست . . پیدا کردن یه اسلحه