سلام :) چه منتقد خوش ذوقی!:) حقیقتا تاپیک تون من رو هم سر ذوق آورد :)))...
من ب شخصه عاشق سبک روانشناختی ام... و دو تا رمان هم تو همین سبک دارم می نویسم :) مسائل روزمره ای که از دید خیلی هامون پنهانه ولی تروما های بزرگی رو تو زندگی افراد دور و بر مون رقم می زنه... شاید خوندن شون یه تغییر خیلی بزرگ رو در بر داشته باشه... اگر از تغییر نمی ترسید، پس فک کنم بتونه گزینه های خوبی برای خوندن باشن :)
_وَنَحْنُ أَقْرَبُ إِلَیْهِ مِنْ حَبْلِ الْوَرِیدِ(ق،۱۶) +و ما از رگ گردن به شما نزدیک تریم کد رمان: 4757 ناظر: @bitw سبک: روانشناختی، تربیتی زاویهی دید: دانای کل خلاصه: دختر بچهای در کودکی قدرت کلامش را از دست میدهد. به عنوان یک فاجعه یا شاید هم یک انتخاب شخصی؟ کسی نمیداند. پس از تمرین...
forum.1roman.ir
آسمان دچار اولاش هست... خوشحال می شم بخونید و تا همینجا نقد و نظری بود بهم بگید :)
کد: ۴۰۱۲ ناظر: @Ellery سطح: ویژه سبک: روان شناختی، تربیتی زاویه دید: سیال ذهن خلاصه: یک روانپزشک جوان و موفق، پس از تحقیقات بسیار و شکستی عظیم، به دنبال فردی متفاوت برای تکمیل کردن مقالهاش میگردد. درست شبی که برای ندیدن برزخ تقلا میکند، با دخترکی آشنا میشود که کلید درهای بستهی روبروی...
forum.1roman.ir
و اما مروارید الوان... نمی تونم بگم چقدر مشتاق شنیدن نظرتون هستم :) حقیقتا خوشحال می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.