متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دنباله دار بیاید اینجا رمان‌ها و دلنوشته‌هاتون رو معرفی کنید که هم من بخونم هم بقیه...

• نویسنده موضوع Armita.sh
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 110
  • بازدیدها 5,162
  • کاربران تگ شده هیچ

Armita.sh

پرسنل مدیریت
مدیر تالار تیزر رمان
سطح
32

ارسالی‌ها
2,399
پسندها
20,101
امتیازها
46,373
مدال‌ها
42
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سلام بچه ها
شبتون بخیر
در یک کلام بغض کال رو بخونید پشیمون نمیشید
لحظه لحظه زلزله میندازه تو تنتون
مطلوب - رمان بغضِ کال | م. اسماعیلی کاربر انجمن یک رمان

حقیقتا نمیدونم برای معرفیش چی بگم! سریته. خودش معرف خودشه :)

اینم هست. پستاش کمه هنوز ولی حرف داره برای گفتن :)
مطالعه شدن، ممنوت از پیشنهادتون

Armita.sh

پرسنل مدیریت
مدیر تالار تیزر رمان
سطح
32

ارسالی‌ها
2,399
پسندها
20,101
امتیازها
46,373
مدال‌ها
42
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سلام. خوشحال میشم رمانمو بخونین و نظر بدین.:458043-d43af67a28506a61aa0e5feb83373c73:
درود دوست عزیز، مطالعه شد.
از پیشنهادتون سپاسگزارم :rose:

Reyhun Khosravi

رو به پیشرفت
سطح
13

ارسالی‌ها
249
پسندها
7,484
امتیازها
21,013
مدال‌ها
15
سلام :) چه منتقد خوش ذوقی!:) حقیقتا تاپیک تون من رو هم سر ذوق آورد :)))...
من ب شخصه عاشق سبک روان‌شناختی ام... و دو تا رمان هم تو همین سبک دارم می نویسم :) مسائل روزمره ای که از دید خیلی هامون پنهانه ولی تروما های بزرگی رو تو زندگی افراد دور و بر مون رقم می زنه... شاید خوندن شون یه تغییر خیلی بزرگ رو در بر داشته باشه... اگر از تغییر نمی ترسید، پس فک کنم بتونه گزینه های خوبی برای خوندن باشن :)

آسمان دچار اولاش هست... خوشحال می شم بخونید و تا همینجا نقد و نظری بود بهم بگید :)
و اما مروارید الوان... نمی تونم بگم چقدر مشتاق شنیدن نظرتون هستم :) حقیقتا خوشحال می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Reyhun Khosravi
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Armita.sh

itmahdiyeh

نو ورود
سطح
1

ارسالی‌ها
11
پسندها
108
امتیازها
483
مدال‌ها
1
صداهایی گنگ و نامفهوم سرم را میان دستانم گرفته ام خسته ام ترسیده ام چرا تمامی ندارد؟ فریاد میزنم " یکی اون صدای لعنتی رو قطع کنه" اما انگار کسی حرفهایم را نمیشنود محکم به در کوبیده میشود کسی روی سقف راه میرود وز وز مور و ملخ به هق هق میافتم همه جا تاریک است شمال شرق غرب تاریکی تاریکی و باز هم تاریکی
ناگهان دست سردی شانه ام را لمس میکند ترسیده سرم را برمیگردانم و ...
موضوع 'رمان قفل سرنوشت | میم.نوری کاربر انجمن یک رمان' در حال تایپ - رمان قفل سرنوشت | میم.نوری کاربر انجمن یک رمان
---
کسایی که به ژانر ترسناک و فانتزی علاقه دارن یه سر بزنن پشیمون نمیشن:458047-6dc8ffbbdef9cc2a2419e3bb0fa8d8d5:منتظر حمایت ها و نظرات گرمتون هستم.

امضا : itmahdiyeh
  • Like

Mikayla

کاربر نیمه فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
574
پسندها
4,230
امتیازها
17,473
مدال‌ها
11
  • محروم
  • Love

Ayda_rzv

رفیق جدید انجمن
سطح
8

ارسالی‌ها
91
پسندها
1,448
امتیازها
9,613
مدال‌ها
7
سلام با اینکه هنوز به قسمت های اصلی داستانم نرسیدم، اما خوندش خالی از لطف نیست. خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم.
داوودی زرد داستان عشقی یک طرفه و ممنوعه‌ست که با برملا شدن رازهایی، راهی برای وجود این عشق باز میشه و از طرفی دری هم به روش بسته میشه.

حصار آبی

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
34

ارسالی‌ها
10,310
پسندها
25,054
امتیازها
83,373
مدال‌ها
53
  • مدیر
سلام، رمان اولم ژانرش ترسناکه. اوناییکه دلشون یکم هیجان بدون عاشقانه می‌خواد می‌تونن به زمزمه‌ی تپه‌های تنگستان سر بزنن.
رمان دومم درمورد دوبرادره. دوبرادر که چه عرض کنم؛ دوتا شاه پسر. یه زندگی پر از افت و خیز رو با هم تجربه می‌کنن. این رمان جنس عشقش فرق می‌کنه. بین دو تا عاشق و معشوق نیست. همش خالصانه و از روی از خودگذشتگی‌های واقعیه. با کمی صبر حتماً به این جریاناتش هم می‌رسیم. چون من تازه تایپش رو شروع کردم. اسمشم سرو پناهه.
هر دو لینک تو امضام هست.

امضا : حصار آبی

حصار آبی

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
34

ارسالی‌ها
10,310
پسندها
25,054
امتیازها
83,373
مدال‌ها
53
  • مدیر
یکی لینک مگس رو قرار بده.

Armita.sh

پرسنل مدیریت
مدیر تالار تیزر رمان
سطح
32

ارسالی‌ها
2,399
پسندها
20,101
امتیازها
46,373
مدال‌ها
42
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سلام با اینکه هنوز به قسمت های اصلی داستانم نرسیدم، اما خوندش خالی از لطف نیست. خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم.
داوودی زرد داستان عشقی یک طرفه و ممنوعه‌ست که با برملا شدن رازهایی، راهی برای وجود این عشق باز میشه و از طرفی دری هم به روش بسته میشه.
سلام، رمان اولم ژانرش ترسناکه. اوناییکه دلشون یکم هیجان بدون عاشقانه می‌خواد می‌تونن به زمزمه‌ی تپه‌های تنگستان سر بزنن.
رمان دومم درمورد دوبرادره. دوبرادر که چه عرض کنم؛ دوتا شاه پسر. یه زندگی پر از افت و خیز رو با هم تجربه می‌کنن. این رمان جنس عشقش فرق می‌کنه. بین دو تا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

حصار آبی

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
34

ارسالی‌ها
10,310
پسندها
25,054
امتیازها
83,373
مدال‌ها
53
  • مدیر
  • Love

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا