همچنین، ممنون از نگاهتونمطالعه شدند، از همراهی شما سپاسگزارم![]()

مطالعه شد، موفق باشیدلینکش تو امضام هست
یه اثر فرندشیپه وایب کیوت و آرومی داره و کلا توقع زیادی ازش نداشته باشین یه اثر فانتزی محض سرگرمی با چاشنی احساسات گوگولی و دوست داشتنیه![]()
مطالعه شد، پایان دلنوشتهتون رو تبریک میگم، قلمتان مانامجموعه دلنوشتههای افكار چراغانی | Rigina كاربر انجمن يک رمان | Page 5
"به نام چاشني بخش زبان ها" نام دلنوشته: افكار چراغاني نويسنده: ر. دوست حسيني مقدمه : همه چیز از يک جرقه آغاز ميشود. افكار و احساسات خوب مثل يک ميدان مغناطيسي ميماند كه هرچه دورتر شوي، جاذبه آن هم زياد خواهد شد. اگر قلب مهربانت را از حصار زنجيرهاي غم، كينه و دشمني آزاد كني؛ با چشمانِ...forum.1roman.ir

سلام و وقت بخیرمطلوب - رمان فصل شقایق ها | فاطمه قاسمی اسکندری(هورزاد)کاربر انجمن یک رمان
بسم الله الرحمن الرحیم کد:4998 ناظر: @Moon.girl تگ: مطلوب نام رمان: فصل شقایق ها ژانر: #تراژدی #معمایی #عاشقانه نویسنده: فاطمه قاسمی اسکندری(هورزاد) خلاصه: دختری که معلول است و با ضربه احساسی که خورده حال روحیاش روز به روز بدتر میشود؛ مردی که با یک هویت جعلی آمده تا کنار دخترش باشد؛ جوان هایی...forum.1roman.ir
پیشاپیش بابت مطالعه تشکر میکنم و منتظر نقدتون هستم.
![]()
در حال تایپ | رمان راخ | دیاناس کاربر انجمن یک رمان | انجمن رمان نویسی یک رمان
کد رمان: 1940 ناظر: @Armita.sh نام رمان: راخ نویسنده: دیاناس ژانر: #عاشقانه #اجتماعی #درام خلاصه: لایههای زیرین زندگی، گاه عذابآور میشوند. وقتی که بالا میآوریشان روی زندگیات و بالاجبار ادامه میدهی به این رنج آشکار. اشتباهاتی که پشت سر هم مرتکب میشوی و آجرهای کج چیده شدهی زندگیات و در...forum.1roman.ir
![]()
درود، فرایند مطالعه تکمیل شد.اگه به یک داستان پرفراز علاقه دارین...![]()
در حال تایپ | رمان فراز مرگ | عسل نجف قلی زاده کاربر انجمن یک رمان | Page 7
کد رمان: 3891 ناظر: @20-hasti خلاصه: زندگیاش تحت تاثیر یک سوتفاهم قرار میگیرد و به یکباره تمام رویاهای عاشقانهاش رنگ میبازند و تمام میشوند! سوتفاهمی که او را مُجاب میکند تا مهاجرت را برگزیند؛ به امید دست یافتن به آرامش و دور شدن از فراز مرگ...! اما همیشه فرار کارساز نیست و گاهی حتّی به...forum.1roman.ir
رمانمو بهتون معرفی میکنم♡:)