نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان یکی برایم بماند | هاجر منتظر کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع حصار آبی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 16
  • بازدیدها 673
  • کاربران تگ شده هیچ

حصار آبی

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
34

ارسالی‌ها
10,345
پسندها
25,423
امتیازها
83,373
مدال‌ها
54
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
عنوان: یکی برایم بماند
نویسنده: هاجر منتظر
ژانر: #عاشقانه #اجتماعی
خلاصه:
داستان حول دختری می‌گرده به اسم پریناز. پریناز یه دختر خیلی تنهاو ساده‌س،که قلب پاکی داره که با مرگ پدرش این تنهایی رو بیشتر حس می‌کنه. برای فرار از این تنهایی یه تصمیم می‌گیره که هرطور شده از این تنهایی دربیاد.
یکی برایم بماند

آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : حصار آبی

maraly0_0r

گوینده انجمن
سطح
6

ارسالی‌ها
91
پسندها
590
امتیازها
2,713
مدال‌ها
6
سلام من دیروز 50 یا بیشتر از پارت های رمان رو خوندم و یه جاهایی بود اصلا نمی‌فهمیدی چی می‌شه از یه موضوع می‌رفت یه موضوع دیگه بنظرم نقطه ضعف بود که خصوصا اول رمان به غیراز اون واقعا رمان خیلی خوبی هس و کلی باهاش حال کردم.

ملیکـا

کاربر نیمه فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
678
پسندها
7,531
امتیازها
22,273
مدال‌ها
12
سلام و خسته نباشید.
باید بگم واقعا رمان زیبایی بود احساسات پریناز به خوبی روی پرده قرار گرفته و مخاطب باهاش همدردی میکرد. ایده کلیشه‌ای بود ولی شما یعنی نویسنده عزیز اونو به یه ایده نو تبدیل کرده بودی.
البته تو قسمتی که پدرش فوت شد کم کاری شده بود.
از هر لحاظ رمانتون عالی بود موفق باشید♡
منتظر پارت های جدیدم هستم.

امضا : ملیکـا

Armita.sh

پرسنل مدیریت
مدیر تالار تیزر رمان
سطح
32

ارسالی‌ها
2,410
پسندها
20,322
امتیازها
46,373
مدال‌ها
42
  • مدیر
سلام، وقتتون بخیر.
من از ساعت شیش تاحالا حدود ۵۶ پارت رمانتون رو خوندم.
قلمتون زیباست و توی انتقال احساسات پریناز تونستید به خوبی عمل کنید.
این هم‌خوانی‌ها باعث شد که من بیشتر با قلم نویسنده‌های انجمن آشنا بشم و اگر بخوام قیاسی بکنم، جا داره که بگم آینده‌ایده‌تون تا حدودی نسبت به رمان‌هایی که در هم‌خواننده‌خوانی‌های گذشته بود کلیشه‌ایه، به نظر با پردازش بیشتر از الانتون می‌تونید رمانتون رو قوی‌تر کنید...
موفق باشید :rose:

Narges Movahedi

کاربر انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
286
پسندها
6,046
امتیازها
21,133
مدال‌ها
12
سلام
من رمانتون رو خوندم :))
خوب اون اوایل یکمی گیج کننده بود، چون یهو از یک مطلب به مطلب دیگه می‌رفت. و اینکه یکسری رفتارهای پریناز قابل درک کردن نبود. مثلاً ری‌اکشن‌هایی که بابت فوت پدرش و رفتار خانواده‌اش نشون میداد. اما یکسری دیگه قابل درک بود به عنوان یه دختری که آسیب دیده است.
اما همین دو مورد هم که به نظرم ضعف بود به مرور طی پارت‌های بعدی تا حد زیادی رفع شد‌.
در کل رمان قشنگی بود و میدونم که موفق میشین.

امضا : Narges Movahedi

حصار آبی

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
34

ارسالی‌ها
10,345
پسندها
25,423
امتیازها
83,373
مدال‌ها
54
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سلام من دیروز 50 یا بیشتر از پارت های رمان رو خوندم و یه جاهایی بود اصلا نمی‌فهمیدی چی می‌شه از یه موضوع می‌رفت یه موضوع دیگه بنظرم نقطه ضعف بود که خصوصا اول رمان به غیراز اون واقعا رمان خیلی خوبی هس و کلی باهاش حال کردم.
سلام، عزیزم :402: بابت نظر قشنگت و نگاه ارزشمندت ممنون. خیلی خوشحالم که خوشتون اومده. و بله به نظر خودمم اوایل کم کاری کردم و امیدوار بودم تونسته باشم رفعش کنم. خوشحالم که خوشت اومده.

حصار آبی

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
34

ارسالی‌ها
10,345
پسندها
25,423
امتیازها
83,373
مدال‌ها
54
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سلام و خسته نباشید.
باید بگم واقعا رمان زیبایی بود احساسات پریناز به خوبی روی پرده قرار گرفته و مخاطب باهاش همدردی میکرد. ایده کلیشه‌ای بود ولی شما یعنی نویسنده عزیز اونو به یه ایده نو تبدیل کرده بودی.
البته تو قسمتی که پدرش فوت شد کم کاری شده بود.
از هر لحاظ رمانتون عالی بود موفق باشید♡
منتظر پارت های جدیدم هستم.
علیک سلام،:402:
ممنون بابت نظر زیبات و اینکه اینقدر دست و دلبازانه به من اشتیاق برای ادامه می‌دی. امیدوارم تا آخر همراهم باشی و همچنان رمان مورد رضایت شما باشه. واقعا ممنون.

حصار آبی

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
34

ارسالی‌ها
10,345
پسندها
25,423
امتیازها
83,373
مدال‌ها
54
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سلام، وقتتون بخیر.
من از ساعت شیش تاحالا حدود ۵۶ پارت رمانتون رو خوندم.
قلمتون زیباست و توی انتقال احساسات پریناز تونستید به خوبی عمل کنید.
این هم‌خوانی‌ها باعث شد که من بیشتر با قلم نویسنده‌های انجمن آشنا بشم و اگر بخوام قیاسی بکنم، جا داره که بگم آینده‌ایده‌تون تا حدودی نسبت به رمان‌هایی که در هم‌خواننده‌خوانی‌های گذشته بود کلیشه‌ایه، به نظر با پردازش بیشتر از الانتون می‌تونید رمانتون رو قوی‌تر کنید...
موفق باشید :rose:
علیک سلام عزیزم:402:
بابت نظر زیبات ممنون و از اینکه منو راهنمایی کردی سپاسگذارم. خیلی خوشحالم که وقتتو برای خوندن رمانم گذاشتی و اینکه خوشت اومده، امیدوارم همچنان منو همراهی کنی.

حصار آبی

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
34

ارسالی‌ها
10,345
پسندها
25,423
امتیازها
83,373
مدال‌ها
54
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سلام
من رمانتون رو خوندم :))
خوب اون اوایل یکمی گیج کننده بود، چون یهو از یک مطلب به مطلب دیگه می‌رفت. و اینکه یکسری رفتارهای پریناز قابل درک کردن نبود. مثلاً ری‌اکشن‌هایی که بابت فوت پدرش و رفتار خانواده‌اش نشون میداد. اما یکسری دیگه قابل درک بود به عنوان یه دختری که آسیب دیده است.
اما همین دو مورد هم که به نظرم ضعف بود به مرور طی پارت‌های بعدی تا حد زیادی رفع شد‌.
در کل رمان قشنگی بود و میدونم که موفق میشین.
سلام عزیزم،:402:
ممنون بابت نگاه قشنگت و نظر زیبایی که دادی.
از اینکه خوشت اومده خوشحالم و اینکه تونستم تا حد مطلوبی قلمم رو ارتقا بدم تا مورد رضایتت قرار بگیره و امیدوارم همراهیت رو تا پایان داشته باشم.

DELNAZ_N (TARANEH)

مدیر بازنشسته
سطح
20

ارسالی‌ها
1,651
پسندها
13,045
امتیازها
35,373
مدال‌ها
17
سلام عزیزم
قلم زیبایی داری، ولی یک‌سِری از نکته‌ها هست که توی رمان باید رعایت شه، برای مثال:
حجم مونولوگ‌هایی که توی رمان وجود داشت، بیشتر کنی بهتره خوش‌قلم من :batting-eyelashes:
توصیف‌ها هم باید بیشتر به چشم بخوره ولی انتقال احساسات رو به خوبی انجام دادی و این‌که ایده و پردازش هم عالی:354:
روی سایت ببینمش زیبا
موفق باشی