مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Sahba81

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
12/7/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
0
امتیازها
0
  • #1,271
سلام من یه رمانی رو خوندم خیلی قشنگ بود الان اسمش یادم نیست داستان از زبان دختر بود و دختره رئیس شرکت بود که عاشق کارمند خودش که لال بود میشه و زبان اشاره یاد میگیره که بفهمه پسره هرسری بهش چی میگه اسمش رو میدونید؟
رمان این اسمش عشق نیست

الی۳۹

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
13/7/20
ارسالی‌ها
14
پسندها
9
امتیازها
3
  • #1,272
سلام چراکسی اینجا جواب نمیده
خواهش میکنم اگه کسی اسم رمان روبلده برام بفرسته

تسنیم

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
21/2/20
ارسالی‌ها
44
پسندها
65
امتیازها
103
  • #1,273
سلام دوستان دنبال ی رمانیم که دختر رمان ترنم بخاطر اینکه خواهر دوقولوی خودتبسم رو ازدست داده ناچاره به خاطر بچه خواهرش باشوهر تبسم ازدواج کنه
اسم رمان:من یا اون

الی۳۹

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
13/7/20
ارسالی‌ها
14
پسندها
9
امتیازها
3
  • #1,274
سلام عزیزم ممنونم ازلطف شما

لآجِوَرْد

کاربر نیمه فعال
سطح
29

تاریخ ثبت‌نام
4/6/20
ارسالی‌ها
645
پسندها
26,541
امتیازها
44,673
مدال‌ها
20
  • #1,275
سلام دنبال اسم یه رمان میگردم که تو سال‌های بعد از جنگ اتفاق میوفته
دختره اسمش مستانه بوده و پسره یوسف. یوسف دوست برادر مستانه اس که شهید شده. مستانه عاشق یوسف میشه و از طریق تلفن باهاش ارتباط برقرار میکنه اما یوسف نمیفهمه خود مستانه اس و فکر میکنه یه دختر به اسم افسانه است و ندیده عاشقش میشه بعد از مدتی خانواده یوسف مجبورش میکنند با مستانه ازدواج کنه و مستانه ارتباط تلفنیش رو باهاش تموم میکنه و باهاش ازدواج میکنه اما یوسف نمی‌خوادش... .
بعد از چند سال وقتی اون ها یه پسر هشت ساله دارند مستانه میفهمه که یوسف هنوز عاشقانه افسانه رو که در اصل خود مستانه اس دوست داره و حتی حاظره بخاطرش همسر خودش رو هم طلاق بده... .
ممنون میشم جواب بدین... .

امضا : لآجِوَرْد

الی۳۹

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
13/7/20
ارسالی‌ها
14
پسندها
9
امتیازها
3
  • #1,276
سلام عزیز
اسم رمان:من یا اون
سلام رمان من یا اون باهاش فرق داره تواین رمان تبسم اصلا نیست چون رمان بامرگ تبسم شروع میشه وترنم بامهردادازدواج میکنه بخاطر ستایش

Sahba81

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
12/7/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
0
امتیازها
0
  • #1,277
سلام دنبال اسم یه رمان میگردم که تو سال‌های بعد از جنگ اتفاق میوفته
دختره اسمش مستانه بوده و پسره یوسف. یوسف دوست برادر مستانه اس که شهید شده. مستانه عاشق یوسف میشه و از طریق تلفن باهاش ارتباط برقرار میکنه اما یوسف نمیفهمه خود مستانه اس و فکر میکنه یه دختر به اسم افسانه است و ندیده عاشقش میشه بعد از مدتی خانواده یوسف مجبورش میکنند با مستانه ازدواج کنه و مستانه ارتباط تلفنیش رو باهاش تموم میکنه و باهاش ازدواج میکنه اما یوسف نمی‌خوادش... .
بعد از چند سال وقتی اون ها یه پسر هشت ساله دارند مستانه میفهمه که یوسف هنوز عاشقانه افسانه رو که در اصل خود مستانه اس دوست داره و حتی حاظره بخاطرش همسر خودش رو هم طلاق بده... .
ممنون میشم جواب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Z.appp

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
5/7/20
ارسالی‌ها
5
پسندها
3
امتیازها
3
  • #1,278
سلام خسته نباشید
داستان رمان این بود که دختری پولدار دوست داره بچه داشته باشه اما بدون ازدواج برای همین با یه پسری این شرطو انجام میده که از قضا فک کنم خواننده هم هست بعد از چندسال یا مدتی دختره میفهمه که پسره پسر حالشه...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *Pantea*

Rahdar

نو ورود
سطح
0

تاریخ ثبت‌نام
14/7/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
0
امتیازها
0
  • #1,280
سلام
دنبال رمانی میگردم که دختره در اصل سیده هست و بنا به دلایلی از حجاب و مسجد زده میشه و با یه دختره آشنا میشه که با نقشه میرن سراغ پسرای پولدار و یه چند وقتی هست که.میاد جلوی مسجد محلشون میشینه چون آرامش میگیره و یه حاج آقای جوونی رو میبینه که هر روز ظهر واسه نماز میاد و دختره عاشقش میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا