نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

متهم

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
  • #2,051
سلام

ایمو

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
206
پسندها
262
امتیازها
1,413
مدال‌ها
5
  • #2,052
بهترین رمان هایی که تا حالا خوندین چی بوده؟
قرار نبود
گرگینه، یک قطره خون
همسایه من
تقاص
همسایه گودزیلا
اگر چه اجبار بود
افسونگر
شاپرک داغ دیده
دلواپس توام
آواز چکاوک
پرستار من
زیر باران

ایمو

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
206
پسندها
262
امتیازها
1,413
مدال‌ها
5
  • #2,053
۱ رمان دیگه هم هست که دختره توی خارج زندگی میکنه و بعد از مدتی با ۱ پسر خارجی آشنا میشه و از آخر هم ازدواج میکنن. راستی دختره ایرانی هست و پسر خارجی. :458043-d43af67a28506a61aa0e5feb83373c73:
نخوندین اینو؟ مردم از بس‌ دنبالش گشتم. ( افسونگر ) و ( الهه شرقی ) هم‌ نیست. :458161-a8d3a06c34691a30a2bfca12caac7f3e:

MOBARAKEH

کاربر فعال
سطح
20

ارسالی‌ها
820
پسندها
9,217
امتیازها
30,873
مدال‌ها
19
  • #2,054
سلام من یه رمانی خونده بودم که الان اسمش رو فراموش کردم
راجع به دختری بود که وقتی مادرش حامله بود پدرش ولشون کرده رفته با عشقش و حالا این مادر و دختر خارج بودن بعد دختره مادرش میمیره و برای انتقام میاد ایران و میره پیش پدرش و زندگی می‌کنه می‌خواد از زن باباش انتقام بگیره به خاطر همین می‌خواد مخ پسر خشن زنه که از شوهر اولشه رو بزنه و میزنه بعد پسره بهش ...می کنه و دختره ولش می‌کنه و ادامه‌ش رو یادم نیست
ممنون میشم کمکم کنید:hanghead::4-1-110::hello::wave::happysmiley:
جانان عشق

امضا : MOBARAKEH

MOBARAKEH

کاربر فعال
سطح
20

ارسالی‌ها
820
پسندها
9,217
امتیازها
30,873
مدال‌ها
19
  • #2,055
:458149-2e0df5ba9e7ed867450b1a5ac2956e3a::458149-2e0df5ba9e7ed867450b1a5ac2956e3a:
سلام
یه رمانی بود دختره میره روستا تا نذاره خواهر ناتنیش باپسر عموی ارباب ازدواج کنه بعد کلی کل کل عاشق ارباب روستا میشه
رمان در اغوش مهربانی

امضا : MOBARAKEH

Afafafaf

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
2
امتیازها
0
  • #2,056
سلام یه رمانی هست اسمش یادم نیست
دختره عاشق ی مرده ای بودولی مرده عاشق ی دختره دیگ مرده بادخترموردعلاقش ازدواج می کنه رمان دوجلد جلد اولش درموردعشقی ک مرده ب دخترداره ست ولی قسمت بعدش داداش مرده میادتوکارکم کم دختره عاشق داداش مرده میشه اسم داداشه هم فک کنم ازاده ژانرش فک کنم خلافکاریه

Afafafaf

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
2
امتیازها
0
  • #2,057
سلام ی رمانی هس اسم دختره بارانه اسم پسره فک کنم بردیاپسره خیلی جلفه دختروپسره دانشجوعن خیلی باهم لجن پسره شرط میزاره بادوستاش ک مخ دخترروبزنه واخری دختررومجبورمی کنه ک باهاش ازدواج کنه ولی شب عروسیش دختره فرارمیکنه و...اسمش چیه؟

sohi

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
1
امتیازها
0
  • #2,058
سلام وقتتون بخیر...من دنبال یه رمان میگردم ممنون میشم کمکم کنید .دو تا دوست که اسم شخصیت اصلی دختر یادم نمیاد اما اسم دوستش باران بود ، که خانواده هاشون هم ارتباط دوستانه و نزدیکی داشتن ، بعد یه مدت بنا به دلایلی باران میمره دوستش افسرده میشه بعد از مدت ها دوست خانوادگی شون یه پسری رو به عنوان پسرخاله باران معرفی میکنن به اسم بارمان، دختره وقتی بارمان رو میبینه به دلیل شباهت زیاد چشماش با باران فک میکنه که باران رو دیده بعد از مدت ها.بعد ها مشخص میشه بارمان همون بارانیه که مجبور بوده تغییر جنسیت بده و برای عمل به خارج بره و در اخر هم باهم ازدواج میکنن ...ژانر رمان پلیسی و طنز

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] ایسا

ایسا

رفیق جدید انجمن
سطح
4

ارسالی‌ها
71
پسندها
357
امتیازها
1,963
مدال‌ها
4
  • #2,059
میشه رمانی معرفی کنید کهپسره دختره رو از یه جایی یا از یه وضعیتی نجات بده بیاره پیش خودش و مراقبش باشه؟
پلتو به رخم نکش چک کنین

ایسا

رفیق جدید انجمن
سطح
4

ارسالی‌ها
71
پسندها
357
امتیازها
1,963
مدال‌ها
4
  • #2,060
سلام وقتتون بخیر...من دنبال یه رمان میگردم ممنون میشم کمکم کنید .دو تا دوست که اسم شخصیت اصلی دختر یادم نمیاد اما اسم دوستش باران بود ، که خانواده هاشون هم ارتباط دوستانه و نزدیکی داشتن ، بعد یه مدت بنا به دلایلی باران میمره دوستش افسرده میشه بعد از مدت ها دوست خانوادگی شون یه پسری رو به عنوان پسرخاله باران معرفی میکنن به اسم بارمان، دختره وقتی بارمان رو میبینه به دلیل شباهت زیاد چشماش با باران فک میکنه که باران رو دیده بعد از مدت ها.بعد ها مشخص میشه بارمان همون بارانیه که مجبور بوده تغییر جنسیت بده و برای عمل به خارج بره و در اخر هم باهم ازدواج میکنن ...ژانر رمان پلیسی و طنز
لطفا هر کی اسم رمانو فهمید به منم بگه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.