نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ایسا

رفیق جدید انجمن
سطح
4

ارسالی‌ها
71
پسندها
357
امتیازها
1,963
مدال‌ها
4
  • #2,061

Sanieh

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
26
پسندها
53
امتیازها
90
  • #2,062
سلام یه رمانی هست اسمش یادم نیست
دختره عاشق ی مرده ای بودولی مرده عاشق ی دختره دیگ مرده بادخترموردعلاقش ازدواج می کنه رمان دوجلد جلد اولش درموردعشقی ک مرده ب دخترداره ست ولی قسمت بعدش داداش مرده میادتوکارکم کم دختره عاشق داداش مرده میشه اسم داداشه هم فک کنم ازاده ژانرش فک کنم خلافکاریه
رمان آزاد. هم اسم شخصیت اصلی داستان. دو جلدیه

MEH_SH

رو به پیشرفت
سطح
5

ارسالی‌ها
112
پسندها
370
امتیازها
2,863
مدال‌ها
5
  • #2,063
سلام میشه یه رمان معرفی کنید که مردی دختری رو به سرپرستی قبول کنه و بعد عاشق دختره بشه.به غیر از طلوع مغرب و سرگیجه های تنهایی من.لطفا.تشکر

امضا : MEH_SH

Sh1a3m8i5m

رو به پیشرفت
سطح
5

ارسالی‌ها
144
پسندها
584
امتیازها
2,803
مدال‌ها
5
  • #2,064
میشه رمان طنز که شخصیت هاش همون لحظه عاشق نشن:458159-cb52a51dde0f659624b862e153db48f9:معرفی کنین لطفا
ممنون:ole:
دانشجو های شیطون , عشق امازونی , ایناز دختر شیطون و مغرور,تیمارستانی ها ,ساختمان دو واحده
البته اینایی گفتم خودم قبلا خوندم همشون طنزه

Fariba aaa

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
  • #2,065
سلام.لطفا اسم این رمان بگید بهم خواهشا.دوتا دوست صمیمی مثل خواهرن.مریم وستاره.اما مادر ستاره از مریم به دلایلی خوشش نمیاد.مریم مادرش مسیحی بوده که عاشق باباش میشه ومسلمان میشه واز خونواده اش ترد شده ومرده.به باباش هم میگن حاج بابا.یه خواهر هم داره.برادر ستاره از خارج میاد .اول مریم ازش میترسه ولی بعد عاشق هم میشن .میخوان ازدواج کنند ولی مادر پسره به خدمتکارشون پول میده ومیگن که خواهروبرادر شیرین وازدواج بهم میخوره.پسره برمیگرده خارج ومریم خانواده مادریشو میبینه اما خواهر پسر خودکشی میکنه واونا باز همو میبینند.بعد خدمتکار پشیمون میشه ومیگه که دروغ گفته وباهم ازدواج میکنند.

Fariba aaa

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
  • #2,066
یه رمان دیگه ام هست اسم دختر نیازه.باباش زندان وبه دلایلی که از بچگی داره از مردا میترسه واسه همین صورت ودستاشو میپوشونه ومیگه سوخته که کسی نگاش نکنه .ولی خیلی خشکله.باید خونه اش رو خالی کنه ولی جایی ونداره واسه همین با یه پسر که دکتره همخونه میشه.این پسر یه خاله پیر داره وکه وقتی دختر ازش میترسه میبردش خونه اون.به دلایلی مجبوره با پسره صیغه کنه .پسره اهل اصفهانه ویه سری هم میرن خونه پسره اصفهان.ولی از هم جدا میشن وپدر دختر هم میمیره تو زندان .اخرش هم ازدواج میکنند لطفا اسم رمان ومیدونید بگید

Sh1a3m8i5m

رو به پیشرفت
سطح
5

ارسالی‌ها
144
پسندها
584
امتیازها
2,803
مدال‌ها
5
  • #2,067
بهترین رمان هایی که تا حالا خوندین چی بوده؟
ازلیت
گناهکار
سیگار شکلاتی
واحد رو به رویی
تقاص
سنگ قلب مغرور
شکلات تلخ

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Kia1995

mhi

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
137
پسندها
3,148
امتیازها
17,773
مدال‌ها
11
  • #2,068
دانشجو های شیطون , عشق امازونی , ایناز دختر شیطون و مغرور,تیمارستانی ها ,ساختمان دو واحده
البته اینایی گفتم خودم قبلا خوندم همشون طنزه
مرسی

امضا : mhi

Fariba aaa

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
  • #2,069
بهترین رمان هایی که تا حالا خوندین چی بوده؟
فرستاده.سفر به دیار عشق.بانوی سرخ.پیچک سرمازده.قتل سپندیار وجلد دومش پیله ات را بگشای.ققنوس.عروس هفت میلیونی.همخونه .مرد قد بلند.ویار .ستاره پنهان.قشاع.کومه.روز نودو سوم.شهد گس.عروسک جون .اخرین برف زمستان.فصل پنجم عاشقانه هایم.سرکشته ناز.ماه پیشونی.دالان بهشت.چشمان خاکستری.رویای خام.اوای شهر.

Samieh1270

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
120
پسندها
192
امتیازها
668
مدال‌ها
2
  • #2,070
سلام وقتتون بخیر...من دنبال یه رمان میگردم ممنون میشم کمکم کنید .دو تا دوست که اسم شخصیت اصلی دختر یادم نمیاد اما اسم دوستش باران بود ، که خانواده هاشون هم ارتباط دوستانه و نزدیکی داشتن ، بعد یه مدت بنا به دلایلی باران میمره دوستش افسرده میشه بعد از مدت ها دوست خانوادگی شون یه پسری رو به عنوان پسرخاله باران معرفی میکنن به اسم بارمان، دختره وقتی بارمان رو میبینه به دلیل شباهت زیاد چشماش با باران فک میکنه که باران رو دیده بعد از مدت ها.بعد ها مشخص میشه بارمان همون بارانیه که مجبور بوده تغییر جنسیت بده و برای عمل به خارج بره و در اخر هم باهم ازدواج میکنن ...ژانر رمان پلیسی و طنز
رمان غیر ممکن
اسم پسره بارمانه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.