نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Fatimoghadam

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
16
پسندها
12
امتیازها
40
  • #2,081
سلام
من یه رمان خوندم که اسم شخصیتای اصلیش متاسفانه یادم نیست البته فکر میکنم اسم پسره امیر بود مطمین نیستم
یه دختر تو یه شرکتی کار میکنه بعد از رئیس شرکت خوشش میاد،رئیس شرکت چشمای مشکی عجیبی داشته(مثل اینکه باچشماش میتونسته کاری کنه که طرف مقابل حرفاشو قبول کنه و به خاطر همین دلش نمیخواسته با هیچ دختری باشه)بعد به این دختره بی محلی میکرده و دختره از لجش میره با یه پسر دیگه اشنا میشه
که اون پسره میدزدتش و بعد اینکه دختره رو پیدا میکنن مثل اینکه تو کما بوده بعد این پسره با چشماش یه کاری میکنه که دختره به هوش بیاد و باهم ازدواج میکنن البته با چشماش یکاری میکنه که کلا دختره اون اتفاقاتو از یاد ببره
که بعدا بعد ازدواج یادش میاد و یه سری مشکلات به وجود میاد
پایانش هم خوب بود

آخرین ویرایش

sedena

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
2
امتیازها
0
  • #2,082
سلام
دنبال اسم یه رمان می گردم که شخصیت اصلی رمان یه دخترست که پدرش دوباره ازدواج کرده و دختره و مادر و برادرش رو طرد کرده. مادره خیاطی میکنه. اول داستان دختره مجبوری داره با پسره یکی از همسایه ها ازدواج میکنه که عقد به هم میخوره. عاشق برادرِ هوویِ مادرش میشه و با اون ازدواج میکنه که مشکل ریوی داره. فکر کنم پسره جانباز بود.

چیستا

نو ورود
سطح
3

ارسالی‌ها
22
پسندها
177
امتیازها
1,118
مدال‌ها
4
  • #2,083
بهترین رمان هایی که تا حالا خوندین چی بوده؟
حرارت تنت
یغمای بهار
سه فصل اژدهای سپید
چشمان سرد
در آغوش مهربانی
تازیانه و عشق

امضا : چیستا

Sh1a3m8i5m

رو به پیشرفت
سطح
5

ارسالی‌ها
144
پسندها
584
امتیازها
2,803
مدال‌ها
5
  • #2,084
یه رمان دیگه ام هست اسم دختر نیازه.باباش زندان وبه دلایلی که از بچگی داره از مردا میترسه واسه همین صورت ودستاشو میپوشونه ومیگه سوخته که کسی نگاش نکنه .ولی خیلی خشکله.باید خونه اش رو خالی کنه ولی جایی ونداره واسه همین با یه پسر که دکتره همخونه میشه.این پسر یه خاله پیر داره وکه وقتی دختر ازش میترسه میبردش خونه اون.به دلایلی مجبوره با پسره صیغه کنه .پسره اهل اصفهانه ویه سری هم میرن خونه پسره اصفهان.ولی از هم جدا میشن وپدر دختر هم میمیره تو زندان .اخرش هم ازدواج میکنند لطفا اسم رمان ومیدونید بگید
اگه اسم این رمان رو فهمیدی به منم بگو

Aabbcc

رو به پیشرفت
سطح
2

ارسالی‌ها
155
پسندها
176
امتیازها
728
مدال‌ها
3
  • #2,085
سلام
میشه رمانایی معرفی کنید که دختره ضعیف باشه. مشکل خاصی مثلا داشته باشه یا ترسو باشه یا.. و پسره حامی ش باشه و مراقبش؟

حیران

رو به پیشرفت
سطح
7

ارسالی‌ها
170
پسندها
499
امتیازها
5,063
مدال‌ها
6
  • #2,086
سلام دوستان رمان خون من دنبال یه رمانم که شخصیت دختره اسمش ترمه است و از شیراز میاد تهران بخاطر قبول شدن توی رشته تئاتر و خانواده اش اونو می فرستن خونه عمه مادرش که یه پسر داره به اسم امیرحافظ که از بچگی عاشق دختره بوده ولی او خبر نداشته و بعد به خبر به خانواده اش صیغه امیر حافظ میشه
نزدیک یک ماه متن گذاشتم یعنی شماها این رمان نخوندین؟:hanghead::a050:
خواهش میکنم اگه کسی خونده جواب بده.:blushsmiley::happysmiley:

امضا : حیران

Samieh1270

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
120
پسندها
192
امتیازها
668
مدال‌ها
2
  • #2,087
سلام
یه رمان هست که دختره تو شرکت کار میکنه کسی روهم نداره مستاجره میخواد پول جمع کنه بعد رئیس شرکته اسمش آراده یه منشی شخصی میخواد بخاطر حقوق بالاش دختره قبول میکنه بعد کم کم عاشق میشه
صابخونه دختره رو بیرون میکنه میرا مسافرخونه بعد از یکی دوهفته آراد دنبالش میکنه کجا میره بعد میارش خونه خودش باهم زندگی کنن دختره هم کارای خونشو انجام میده
اگه کسی خونده بگه اسمشو:22:

Sh1a3m8i5m

رو به پیشرفت
سطح
5

ارسالی‌ها
144
پسندها
584
امتیازها
2,803
مدال‌ها
5
  • #2,088
سلام دوستان رمان خون من دنبال یه رمانم که شخصیت دختره اسمش ترمه است و از شیراز میاد تهران بخاطر قبول شدن توی رشته تئاتر و خانواده اش اونو می فرستن خونه عمه مادرش که یه پسر داره به اسم امیرحافظ که از بچگی عاشق دختره بوده ولی او خبر نداشته و بعد به خبر به خانواده اش صیغه امیر حافظ میشه
نزدیک یک ماه متن گذاشتم یعنی شماها این رمان نخوندین؟:hanghead::a050:
خواهش میکنم اگه کسی خونده جواب بده.:blushsmiley::happysmiley:
وای منم همین رو میخوام اگه فهمیدی به منم بگوووو

ایمو

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
206
پسندها
262
امتیازها
1,413
مدال‌ها
5
  • #2,089
۱ رمان دیگه هم هست که دختره توی خارج زندگی میکنه و بعد از مدتی با ۱ پسر خارجی آشنا میشه و از آخر هم ازدواج میکنن. راستی دختره ایرانی هست و پسر خارجی. :458043-d43af67a28506a61aa0e5feb83373c73: آهان راستی (الهه شرقی) و (افسونگر) هم نیستند.
واییی خدایا. بچه‌ها. یعنی واقعا همچین موضوعی نخوندین؟ کمک کنید خب. :458073-23caaa916c7c80630299ad4d3e09bb06:

ایمو

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
206
پسندها
262
امتیازها
1,413
مدال‌ها
5
  • #2,090
اینو چی خوندین؟
دختر و پسری عاشق هم ان. پسره حافظه شو از دست میده و دختره تموم تلاششو میکنه که حافظه شو برگردونه.
زود جواب بدین لطفا. :458085-57064877fa35493f631265f30452a1bc:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا