نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

رها1375

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
87
پسندها
74
امتیازها
178
مدال‌ها
1
  • #2,301
دنبال یه رمانم
داستان اینه که دختره اسمش یادم نیست با کسی که دوسش داره ازدواج میکنه اسمش علیه فک کنم بعددوست شوهرش عکس از دختره واسه شوهرش میفرسته که زنت هرزست پسره باور میکنه و زن دوم میگیره و دختره خدمتکار خونش میشه و خیلی اذیتش میکنه یه شب پسره م**س.ت میکنه و میره پیش زن اولش بعدفراموش میکنه چندوقت بعد دختره حالش بد میشه میرن بیمارستان میگن دختره حاملست پسره همونجا ولش میکنه و حضانت بچه هارو میده به زنش بعداز چن سال میفهمه دوستش چیکار کرده و اینکه زن دومش خیانتکاره و بچه از خودش نیست میره دنبال زن اولش
کسی نمدونه اسمشووو

Samieh1270

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
120
پسندها
192
امتیازها
668
مدال‌ها
2
  • #2,303
دنبال یه رمانم
داستان اینه که دختره اسمش یادم نیست با کسی که دوسش داره ازدواج میکنه اسمش علیه فک کنم بعددوست شوهرش عکس از دختره واسه شوهرش میفرسته که زنت هرزست پسره باور میکنه و زن دوم میگیره و دختره خدمتکار خونش میشه و خیلی اذیتش میکنه یه شب پسره م**س.ت میکنه و میره پیش زن اولش بعدفراموش میکنه چندوقت بعد دختره حالش بد میشه میرن بیمارستان میگن دختره حاملست پسره همونجا ولش میکنه و حضانت بچه هارو میده به زنش بعداز چن سال میفهمه دوستش چیکار کرده و اینکه زن دومش خیانتکاره و بچه از خودش نیست میره دنبال زن اولش
کسی نمدونه اسمشووو
عشق یا کیسه بوکس

Aabbcc

رو به پیشرفت
سطح
2

ارسالی‌ها
155
پسندها
176
امتیازها
728
مدال‌ها
3
  • #2,304
بیمارستان عشق دوروغ شیرین کی گفته من دخترم
من سرچ کردم رمان کی گفته من دخترم رو پیدا نکردم
ولی رمان کی گفته من شیطونم بود منظورتون همین بوده؟ اگر دارین رمانشو یا لینکشو بزارید ممنون میشم

Fariba aaa

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
  • #2,305
میشه رمانی معرفی کتید که دختره مشکل روانی داشته باشه و پسره روان شناسش باشه؟
یا دختر داستان ترنس باشه
رمان مرد بلند قد رو بخونید.در مورد یه مرد روانشناسه ودختر هم بیماره

آخرین ویرایش
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Aabbcc

Hamtaa

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
15
پسندها
15
امتیازها
40
  • #2,306
سلام ببخشید من یه رمانیو خوندم الان در به در دنبالشم یه دختره بود اسمش هدیه بودهمراه دوستش بهار میره مهمونی بعد توی مهمونیه یه پسزی فکر کنم اسمش سامیار بود به هدیه ت*جاوز میکنه بعد اینا مجبور میشن با هم ازدواج کنن تا همینجاشو یادمه لطفا اگر کسی میدونه بگه
ببخشید اسم دوستش رویا بوده

Kia1995

نو ورود
سطح
1

ارسالی‌ها
43
پسندها
59
امتیازها
103
مدال‌ها
1
  • #2,307
رمانی می خوام که دختره پرستار پسره بشه. (پرستار من) و (عشق با اعمال شاقه) رو خوندم. هر چی میشناسین معرفی کنین چون من همه رو می خونم. :458043-d43af67a28506a61aa0e5feb83373c73:
رمان لعیای عشق

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] ایمو

Samieh1270

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
120
پسندها
192
امتیازها
668
مدال‌ها
2
  • #2,308
دنبال رمانی میگردم که پسره فکر میکنه برادر دختره به خواهرش ت*جاوز کرده بعد پسره برای انتقام به دختره ت*جاوز میکنه دختره میره خارج و از پسره باردار بوده بعدا پسره میفهمه برادر دختره بی گناه بوده و بعدا دختر وپسر عاشق هم میشن تروخدا جواب بدید الان من دوساله دنبال این رمانم اما پیداش نمی کنم
یه جورایی مث رمان شهربازیه

*Pantea*

کاربر انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
368
پسندها
3,554
امتیازها
16,913
مدال‌ها
1
  • #2,309
دنبال رمانی میگردم که پسره فکر میکنه برادر دختره به خواهرش ت*جاوز کرده بعد پسره برای انتقام به دختره ت*جاوز میکنه دختره میره خارج و از پسره باردار بوده بعدا پسره میفهمه برادر دختره بی گناه بوده و بعدا دختر وپسر عاشق هم میشن تروخدا جواب بدید الان من دوساله دنبال این رمانم اما پیداش نمی کنم
رمان شاهزاده

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Kia1995

Dadona

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
5
پسندها
4
امتیازها
3
  • #2,310
سلام
من دنبال این رمانم که دختر و پسر باهم فامیل بودن و خیلی هم و دوست داشتن اما دوست دختره با کلی نقش و دروغ اون هارو از هم جدا میکنه و خودش با پسره ازدواج میکنه تا اینکه تو زندگیه دختره یه پسر میاد که کم کم عاشق هم میشن و تو دوست داشتن هم پسری که فامیلش بود. متوجه میشه که همه چی نقشه بوده و از دختر میخواد که برگرده که قبول نمی کنه
اگه کسی اسم این رمان و میدونه یا رمانی مثل این خونه رو بهم بگه ممنون
دروغ شیرین

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.