نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Dadona

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
5
پسندها
4
امتیازها
3
  • #2,311
سلام
من دنبال این رمانم که دختر و پسر باهم فامیل بودن و خیلی هم و دوست داشتن اما دوست دختره با کلی نقش و دروغ اون هارو از هم جدا میکنه و خودش با پسره ازدواج میکنه تا اینکه تو زندگیه دختره یه پسر میاد که کم کم عاشق هم میشن و تو دوست داشتن هم پسری که فامیلش بود. متوجه میشه که همه چی نقشه بوده و از دختر میخواد که برگرده که قبول نمی کنه
اگه کسی اسم این رمان و میدونه یا رمانی مثل این خونه رو بهم بگه ممنون

Dadona

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
5
پسندها
4
امتیازها
3
  • #2,312
دروغ شیرین

Dadona

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
5
پسندها
4
امتیازها
3
  • #2,313
سلام عزیزان من دنبال یه رمانم فکر کنم دوساله پیش خوندم.اسمشو نمیدونم ولی راجب یه دختر و پسر که با هم فا میلن و اسم پره هم امیر ارسلان بود اسم دختره رو نمیدونم . این امیر ارسلانم یه داداش به اسم امیر رضاداره و دیگه اینکه آها این دختره بخاطر یه اتفاقی با امیر ارسلان مجبور میشه صیقه بشن و بعدش دیگه کلکلو دعوا و ... عاشق هم میشن وتو آخر رمان وقتی دختره میخواد بره پسره ازش خاستگاری جانانه ای میکنه. جان هرکی دوس دارین بهم بگین اسم رمانش چیبود؟خیلیییییییییییییییییخیلیییییییییییخیلییییییییییییی قشنگه
رمان زندگیم باش

Dadona

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
5
پسندها
4
امتیازها
3
  • #2,314
سلام من دنبال اسم یه رمان میگردم ممنون میشم کمکم کسی اگه میدونه بگه...داستان درباره ی یه دختر بود ک تو بچگیاش اضافه وزن داشته همه ام اذیتش میکردن رفیقش یه پسره بوده ک همیشه با همدگیه بودنبه پسره علاقه داشته بچگیاش ولی ی روز میشنوه ک پسره ام داره مسخرش میکنه از اونجا به بعد بیخیال پسره ام میشه و فقط رفیقش میمونه..به ی دلیلی چن سالی خانواده ها رفت و آمد نمیکنن تا بعد چن سال دختره وقتی استاد دانشگاه شده تو همونجا با پسره برخورد میکنه شروع رمانشم از همینجا بود که روز اول کاریشه و اینا
هیچکس مثل تو نبود

Sh1a3m8i5m

رو به پیشرفت
سطح
5

ارسالی‌ها
144
پسندها
584
امتیازها
2,803
مدال‌ها
5
  • #2,315

zahra14

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
96
پسندها
105
امتیازها
578
  • #2,316

zahra14

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
96
پسندها
105
امتیازها
578
  • #2,317
من سرچ کردم رمان کی گفته من دخترم رو پیدا نکردم
ولی رمان کی گفته من شیطونم بود منظورتون همین بوده؟ اگر دارین رمانشو یا لینکشو بزارید ممنون میشم
ببخشید اسم رمانش دختری که من باشم اشتباه نوشتم شرمنده

آخرین ویرایش
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Aabbcc

Hosna199

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
  • #2,318
با سلام خدمت تمامی عزیزان
طبق تقاضاهایی که داشتیم مبنی بر زدن این بخش، تاپیک زده شد؛ ولی در صورت رعایت نکردن قوانین تاپیک بسته خواهد شد‌.

قوانین:

●تاپیک برای پیدا کردن رمان های گمنام می باشد، پس لطفا "معرفی" یا "درخواست رمان" نداشته باشید!

●برای پیدا کردن رمان مد نظرتون، فقط کافیه که خلاصه ای از رمان یا نکته های بولد اون‌ رمان که به خاطر دارید رو بنویسید.

●دوستانی که داوطلب کمک کردن در این زمینه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Sh1a3m8i5m

رو به پیشرفت
سطح
5

ارسالی‌ها
144
پسندها
584
امتیازها
2,803
مدال‌ها
5
  • #2,319

MOBARAKEH

کاربر فعال
سطح
20

ارسالی‌ها
820
پسندها
9,217
امتیازها
30,873
مدال‌ها
19
  • #2,320
دنبال رمانی میگردم که پسره فکر میکنه برادر دختره به خواهرش ت*جاوز کرده بعد پسره برای انتقام به دختره ت*جاوز میکنه دختره میره خارج و از پسره باردار بوده بعدا پسره میفهمه برادر دختره بی گناه بوده و بعدا دختر وپسر عاشق هم میشن تروخدا جواب بدید الان من دوساله دنبال این رمانم اما پیداش نمی کنم
فکر کنم رمان شاهزاده باشه!!

امضا : MOBARAKEH
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا