نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Fariba aaa

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
  • #2,331
سلام
یه رمانی بودکه یه زن بیوه ای بود که یه دختر کوجیک داشت و خودش کار میکرد و خرج خانواده اش رو میده و یه خواهر کوچیک تر از خودش داره و این خواهره یه دوست پسر داره که مسر حاجیه و اون خواهر بزرگه میفهمه و از یه پارتی خواهرش رو میاره بیرون و پسر حاجی خواهر رو میبین۶ ولی نمیدونه خواهر دوست دخترشه
من تا همین جای رمان رو خوندم:/
ممنون میشم اسمش رو بهم بگین
به نجابت مهتاب.

miss momeni

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
  • #2,333
سلام دنبال رمانی هستم ک دختری هست مهندسی میخون برای کارورزی استادش معرفیش میکنه ب ی شرکت مهندسی ک مدیر شرکت از دانشجوهاش بوده.اسم رمان رو یادم نمیاد.این دختر و پسر خیلی باهم لج هستن وپسره بیشتر با دختره بده ولی در اخر عاشق هم میشن.دختره با دخترخاله پسره رفیق صمیمی میشه و ب این واسطه با پسره بیشتر در رفت و آمده.کسی میدونه اسمشو

Ghamar

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
5
پسندها
5
امتیازها
3
  • #2,334
رمانی میخوام که توش بچه کوچیک باشه معرفی کنید لطفا
لطفا حتی اگه جواب این کامنت داده شده باز هم شما رمانی که میشناسید رو بگید من همه رو میخونم
بن بست
بانوی قصه
قلب یخی

R521

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
29
پسندها
34
امتیازها
40
  • #2,335
سلام
میشه رمانی معرفی کتید که دختره یه مشکل روانی داشته باشه یا بخاطر گذشته تلخی که داشته یه اختلالاتی داشته باشه یا کلا این جور چیزا و پسره ازش مراقبت کته یا دکترش باشع؟
رمان"درباره گذشته ام نپرس" دختره افسردگی شدید داره وقتی یاد گذشته اش میفته

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Aabbcc

Mmasoudd

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
9
پسندها
1
امتیازها
3
  • #2,336
سلام دوستان عزیز
خلاصه یه رمان یادمه دنبال اسم کتابش هستم ممنون میشم یادآوریش کنید مرسی/گل/
یاشار با ساینا ، عسل رو میبرن بیمارستان جرقه آشنایی این دوتا عاشق اینجا زده میشه
مامان ساینا قبلا بایک پسری به نام هادی دوست بوده که به دلایلی به زندان می افته دوست هادی با مامان ساینا ازدواج می کنه
چندسال پیش عموسایناو باباباش امین(پسرعموساینا)وسایناروبه نام هم میکنن بدون اینکه ساینا راضی باشه!!!
بابا ساینا وصیت کرده بود که داداشش(باباامین)ازدخترش مراقبت کنه وبزاره دخترش با هرکی دوس داره ازدواج کنه

Samieh1270

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
120
پسندها
192
امتیازها
668
مدال‌ها
2
  • #2,337
سلام دنبال رمانی هستم ک دختری هست مهندسی میخون برای کارورزی استادش معرفیش میکنه ب ی شرکت مهندسی ک مدیر شرکت از دانشجوهاش بوده.اسم رمان رو یادم نمیاد.این دختر و پسر خیلی باهم لج هستن وپسره بیشتر با دختره بده ولی در اخر عاشق هم میشن.دختره با دخترخاله پسره رفیق صمیمی میشه و ب این واسطه با پسره بیشتر در رفت و آمده.کسی میدونه اسمشو
رمان تمنای وجودم
اسم دختره مستانه و پسره امیر

Samieh1270

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
120
پسندها
192
امتیازها
668
مدال‌ها
2
  • #2,338
سلام
رمان میخوام محتواش خ**یا*نت باشه مث رمان با من حرف بزن یا مرکب سیاه چشمانش
هرچی میدونید بگید
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

ZAHRA TAVASOLIAN

مترجم انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
1,078
پسندها
7,076
امتیازها
24,673
مدال‌ها
18
  • #2,339
سلام
رمان میخوام محتواش خ**یا*نت باشه مث رمان با من حرف بزن یا مرکب سیاه چشمانش
هرچی میدونید بگید
لاک طلایی یک بخشیش خیانته

امضا : ZAHRA TAVASOLIAN

_helen_km

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
1
امتیازها
0
  • #2,340
اسمش تمناي وجودم هست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا