نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

رمان دوست

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
  • #2,761
دوستان يك رماني خوندن اسمش رو فراموش كردم
يك دختري هست كه نتيجه رابطه نا مشروع بود حالا كه بزرگ شده طراح لباس هست تنها بادوتا دختر ديگه زندگي ميكنه وب همه گفته كه همجنسگراست

نسیم مردمی

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
8
پسندها
24
امتیازها
33
  • #2,762
منم یه رمان خوندم امسال بعدش این رمانه درباره یه پسره بود به اسم مهبد و فربد با دو تا دختر به اسم هانا و این دختر خواهری هم داشت ....
این دختره هانا میخواست با یه پسره ازداج کنه به اسم ارش بعد توی شب قبل از عروسیشون این پسره ارش میره دنبال برادرش ارمان بعد توی راه فرودگاه تصادف میکنه و میمیره
مهبد و فربد هم پسرعموشن مهبد یه دفعه این وسط پیداش میشه و میخواد که انتقام مادرشو از این دختره بگیره چون مادر این پسره یکم وضعیتش با باباش بد بوده سر همین بابای مهبد میره خاله هانا رو صیغه میکنه و مثل اینکه خاله هانا این زنرو میسوزونه و ...
هانا حالا با پدر و مادرش توی خونه عموش توی خونه سرایداری زندگی میکنن و .......
کسی خونده این رمانو؟

امضا : نسیم مردمی

sara kheirabadi

مدیر بازنشسته
سطح
14

ارسالی‌ها
756
پسندها
6,446
امتیازها
22,873
مدال‌ها
18
  • #2,763
خانوما و آقایون رمان خون لطفا لطفا به من رمان معرفی کنید من گناه دار رمانای خاصی باشه که آدم از خوندنش لذت ببره :458042-4a1d0d9769a8c6431aded852c406c821:

Ksjxhhs

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
16
پسندها
11
امتیازها
40
  • #2,764
سلام یه رمان میخوام که کامل باشه و اینکه موضوعش این باشه یه دختره به پسره علاقه داره بعد ازدواج میکنن بعد مشقوعه پسره میداد پسره یه جور عاشق دختره میشه بعد با دختر بحث میکنه که بمیره ازش راحت میشه اینا بعد میره دخترم خودکشی میکنه

Ksjxhhs

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
16
پسندها
11
امتیازها
40
  • #2,765
کسی رمان کامل استخاره عشق رو داره!؟

ایسا

رفیق جدید انجمن
سطح
4

ارسالی‌ها
71
پسندها
357
امتیازها
1,963
مدال‌ها
4
  • #2,766
راستی. دیگه کسی رمانی بلد نبود که دختره ایرانی باشه و بره خارج با یه پسر خارجی آشنا بشه و اونجا هم عاشق بشن؟ (افسونگر) و (الهه شرقی) و (خدا عشق را واسطه کرد) رو خوندم. اگه میشناسین بازم معرفی کنین. مرسی. :12:
عشق پسر هندی اخرش ولی غمگین تموم میشه

Chest_pain

کاربر انجمن
سطح
19

ارسالی‌ها
251
پسندها
10,028
امتیازها
27,333
مدال‌ها
14
  • #2,767
خانوما و آقایون رمان خون لطفا لطفا به من رمان معرفی کنید من گناه دار رمانای خاصی باشه که آدم از خوندنش لذت ببره :458042-4a1d0d9769a8c6431aded852c406c821:
رمان پانتومینم و ربات و زندگی سیگاری

امضا : Chest_pain

ایسا

رفیق جدید انجمن
سطح
4

ارسالی‌ها
71
پسندها
357
امتیازها
1,963
مدال‌ها
4
  • #2,768
رمان دوباره يه دختره بود كه خيلي زشت و تپل بوده و تو دانشگاه از يه پسره خيلي خوشش ميومده پسر برا شرط بندي مياد طرفشو باهاش دوست ميشع و بعد كه ديگه جدا ميشن پدر دختره پليس بوده و پسره هم خلافكار و دختر بعد از يه مدت از خارج برميگرده اما خيلي تغيير كرده هم خوشگل شده و هم خوش هيكل و پسره رو جذب خودش ميكنه میشه لطفا جواب بدید
فهمیدی به منم بگو

ایسا

رفیق جدید انجمن
سطح
4

ارسالی‌ها
71
پسندها
357
امتیازها
1,963
مدال‌ها
4
  • #2,769
میشه یه رمان معرفی کنید درمورد دختری که خانوادش دوسش ندارن وبهش ظلم میشه وبعد یکی عاشقش بشه
برج زهرمار دختر شیطون بلا
شوهر تحمیلی

ایسا

رفیق جدید انجمن
سطح
4

ارسالی‌ها
71
پسندها
357
امتیازها
1,963
مدال‌ها
4
  • #2,770
سلام
کسی رمان سیگار شکلاتی رو کاملشو خونده آخرش چی میشه؟
الان توی سایتا فقط توی نسخه پی دی افش 245 صفحه هس دیگه کاملش نذاشتن
جلد اولشو خوندم فک کنم اون دنبالش بودم پولی بود یا قرار بود کتاب شه فک کنم کتابی میخاست بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.