نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

@dlaram80

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
1
امتیازها
0
  • #2,781
رمانی که دختر عمو و پسر عمو به اجبار پدر بزرگ باهم از دواج میکنند و عکس های فتو شاپ به دست شوهر دختر میوفته که بخاطر اونا شوهر دختررو هرروز کتک میزنه و بعد میفهمه فتوشواپ بوده‌.
اونا فک میکنن زنش حاملس ولی بعدا میفهمن که لخته های خونی بوده.زن از شوهرش متنفر میشه ولی دوباره زندگیشون خوب میشه.
ممنون میگم اسمشو بگید

@dlaram80

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
1
امتیازها
0
  • #2,782
نمیدونم منم یه کتاب رمان درمورد دختری به نام شیدا که خیلی خوشکله و همسایشون اسفندیار بهش علاقه داره اما با مرد دیگه ای ازدواج میکنه و بچه دار میشه وشوهرش با پیشنهاد خواهراش دوباره ه ازدواج مینه شیده هم افسردگی میگیره و اسایشگاه میره وبعد با اسفندیار ازدواج میکنه و تو عروسی میمیره هرکی اسمش رو میدونه بگه

zahra14

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
96
پسندها
105
امتیازها
578
  • #2,784

zahra14

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
96
پسندها
105
امتیازها
578
  • #2,785
خانوما و آقایون رمان خون لطفا لطفا به من رمان معرفی کنید من گناه دار رمانای خاصی باشه که آدم از خوندنش لذت ببره :458042-4a1d0d9769a8c6431aded852c406c821:
گناهکار.جایی نرو.اجباری اختیاری اختیاری.نذار دنیا رو دیوونه کنم.گیسوکمند یک و دو.تا تباهی.احساس عجیب جلد اول حس مثل دلتنگی جلد دوم.عشق و احساس من جلد اول ابی به رنگ احساس جلد دوم.اشرافی شیطون بلا.تو اغاز منی.تبعیدگاه اجباری.ازدواج اجباری.همسر اجباری.فصل وصال.پرسه در شب.فرشته من.اسمانم هرگز نارنجی نخواهد شد.قرعه به نام سه نفر.دختری به نام مروارید.عشق بیرحم سه فصل.مقدس ترین حس دنیا.دلنواز عشق.اجباری بیرحمانه.نقاش مزاحم سه فصل.نبض احساس.پلیس دوست داشتنی من.

آخرین ویرایش

zahra14

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
96
پسندها
105
امتیازها
578
  • #2,786
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] ایسا

Mehraban18

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
3
امتیازها
0
  • #2,787
سلام دنبال یه رمان میگردم دختره یه شب تویه یه مهمونی یه خالکوبی پشتش به وجود میاد بعدش میشه فرشته مرگو بعدم وارد گروه خون آشام هایه سفید میشه رئیس اون گروهم عاشق این دختره میشه دختره هم همینطور بعدم در پایان باهم ازدواج میکنن.اسم دختره فکنم مینو بود پسره هم یچی تو مایه های کیان یا کیارش بود ممنون میشم اسمشو بگید
پرنیان شب

Chest_pain

کاربر انجمن
سطح
19

ارسالی‌ها
251
پسندها
10,028
امتیازها
27,333
مدال‌ها
14
  • #2,788
امضا : Chest_pain

=(-ZiZi

رو به پیشرفت
سطح
7

ارسالی‌ها
111
پسندها
654
امتیازها
3,803
مدال‌ها
6
  • #2,789
امضا : =(-ZiZi
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.