نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mlikaagh

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
  • #2,822
سلام شما اسم رمانی و میدونید که
یه مرد بود دوتا بچه داشت و همسر نداشت دلیلشو یادم نیست
از اونور با یه زنی اشنا میشه که در حیطه یازیگری و تاتر بودع
تو یه جای رمان یادمه دختر پسره مردرو میبره اسکی لطفا اگه اسمشو میدونید بگید

MEH_SH

رو به پیشرفت
سطح
5

ارسالی‌ها
112
پسندها
370
امتیازها
2,863
مدال‌ها
5
  • #2,823
سلام عشقا. من رمان های دانشجویی می خوام. رمان هایی که هم دختره دانشجو باشه و هم پسره و هم کلاسی باشن. :458055-aeba028c675451278c026240bb1851c5:
( پسر بسیجی دختر تیگذاری
ترگل
بوی خون
همسایه گودزیلا
با دل من بساز
خانم زبون دراز
دانشگاه دختران شیطون
دانشجو های شیطون
قصه عشق
بورسیه
باران
تصادف شیرین
ساختمان دو واحده )
اینا رو خوندم. به جز اینا هر‌چی می شناسین معرفی کنین.
رمان مروارید های احساس از آوید محتشم

امضا : MEH_SH
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] ایمو

Eii

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
12
پسندها
14
امتیازها
33
  • #2,827
سلام دوستان ببخشید به رمانی بود در مورد پسری که قدرت ماورایی داشت و میتونست طرف مقابلشو به هر کاری راضی کنه و به خاطر همین نمیخواست ازدواج کنه و یه برادرم داشت. بعدش یه دختری بود به نام شورانگیز که عاشق هم بودن بعدش این دخترو میدزدن و این پسر با استفاده از همین قدرت جای اون دخترو پیدا میکنه و نجاتش میده.و همونجا تو بیمارستان بهش درخواست ازدواج میده و اینکه فکر کنم این دختر تو شرکت این پسر کار میکرد و با هم رفت و آمد خانوادگی داشتن.
ممنون میشم بگید اسم این رمان چی بود؟؟ لطفاااا
کسی اینو نمیدونه؟؟

ساناز جون

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
4
امتیازها
0
  • #2,828
دنبال یه رمانم چهاریا پنج خواهر خون آشام که پرنسس هم هستن قدرت چهار عنصر رو دارن روزی که دختر کوچیکه یا همون جنی که دارای چهار عنصر هم هست ملکه میشه چند تا پسر ایرانی به منطقه ممنوعه اونا میان و بعد یکی از خواهر ها عاشق یکیشون میشه برای همین خواهر کوچیکه میگه ببریدشون قصر و بعد اونجا پسرها رو خون اشام میکنن و میرن ایران اونجا یه روح عاشق یکیشون که فکر کنم جنی باشه میشه و اونا هم با کمک هم اون و از سر خودشون بار میکنن اما متوجه میشن برادرشون به قصر حمله کرد میرن قصر اما جنی شکست میخوره و میره با جدش اشنا میشه و باز همه چیز و به دست میگیره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MOBARAKEH

ساناز جون

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
4
امتیازها
0
  • #2,829
سلام دنبال رمانی ام که چند سال پیش خوندم
دختر داستان پلیس و خیلی قوی بهش عملیات میدن که باید با یه پسر برن تو اون عملیات دختره میمیره و پسره دفنش میکنه اما بعد عملیات که می‌ره جنازه دختره رو بگیره پیداش نمیکنه فکر میکنه گرگا خوردنش برمیگرده به همه میگه مرده
تا اینکه دختره رو تو کشور دیگه وقتی که پلیس اون کشور هستش و داره برمیگرده پیدا میکنه
داستان تو حول همین چیزا بود

• Like

ساناز جون

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
4
امتیازها
0
  • #2,830
سلام دنبال رمانی میگردم
دختر داستان پلیس نامزد سابقش خلافکار بود و بعد از جدایی دختر داستان پیشرفت میکنه و قدرت مند میشه اما هیچ کدوم از خانواده اش کنارش نیستن
سالها پیش خوندم و دقیق همه چیز یادم نیست

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.