نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

AZERAKHSH

نو ورود
سطح
1

ارسالی‌ها
21
پسندها
191
امتیازها
1,748
مدال‌ها
2
  • #2,941
سلام
ببخشید من دنبال جلد دوم یک رمانی هستم
رمان دربارع دختر پرورشگاهی به نام اما هست که خانواده‌ی اون و دوست دیگش آتنا رو به سرپرستی قبول می‌کنن. شب مهمونی تولد اما که در اصل شب هالوین بوده؛ اما و آتنا و یه پسره با هم وارد تونل میشن. ممنون میشم که نام جلد دوم رو بهم بگین یا اگه در انجمن در حال تایپ هست بهم معرفی کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *chista*

Aabbcc

رو به پیشرفت
سطح
2

ارسالی‌ها
155
پسندها
176
امتیازها
728
مدال‌ها
3
  • #2,942
سلام دوستان یه رمانی بود که دوبرادر ناتنی قرار گذاشته بودن از ۲ دختر مردی که با مادرشون رابطه داشته انتقام بگیرن. یکی از برادرا عاشق میشه ولی اون یکی برادر همچنان میخواد انتقامشو بگیره و باعث میشه دختره که اسمش فکر کنم نفس بود ازش حامله بشه در انتها دختره میره زندان پیشه پدرش و همه چیو بهش میگه و بعدشم تصادف میکنه جلد دومشم بود لطفا اسمشو بهم بگید
فکر کنم تب داغ گناه بود. مطمئن نیستم

Areen

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
3
پسندها
5
امتیازها
0
  • #2,943
سلام دوستان کسی میدونه اسم این رمان چیه... هرکسی فهمید بی‌زحمت برام بفرسته... با سپاس

نمیدونم پسر عموی دختره اس یا دختر عموش از خارج اومده بوده باهاشون یکم زندگی میکنه با دختره خیلی کل کل میکنن میره نامزد میکنه فک کنم اسم نامزدش نازنین بود دختره خیلی نازه بعد پسره یه خونه ی جدا میگیره مامان دختره بهش غذا میده میگه ببر براش اینم میبره میبینه صداشون میاد میفهمه که دختره رو دوس نداره دختره که میره این میره تو خونه غذا براش میکشه با یه قاشق میخورن. دختره میاد با ماشین خودش میره شمال. پسره هم نامزدیشو بهم زده میره دنبالش.
کسی میدونه اسم این رمان چی بوده هر چی فک میکنم یادم نمیاد

آخرین ویرایش توسط مدیر
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MOBARAKEH

Areen

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
3
پسندها
5
امتیازها
0
  • #2,944
سلام دوستان کسی فهمید این رمان اسمش چیه برام بفرسته با سپاس

نمیدونم پسر عموی دختره اس یا دختر عموش از خارج اومده بوده باهاشون یکم زندگی میکنه با دختره خیلی کل کل میکنن میره نامزد میکنه فک کنم اسم نامزدش نازنین بود دختره خیلی نازه بعد پسره یه خونه ی جدا میگیره مامان دختره بهش غذا میده میگه ببر براش اینم میبره میبینه صداشون میاد میفهمه که دختره رو دوس نداره دختره که میره این میره تو خونه غذا براش میکشه با یه قاشق میخورن یه جا هم تو مهمونی چون لباسش لختی بوده پسره پارش میکنه
بعد دختره میاد با ماشین خودش میره شمال . پسره هم نامزدیشو بهم زده میره دنبالش
کسی میدونه اسم این رمان چی بوده هر چی فک میکنم یادم نمیاد

crazy.angel

کاربر نیمه فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
600
پسندها
6,956
امتیازها
21,973
مدال‌ها
12
  • #2,945
سلام دوستان یه رمانی بود که دوبرادر ناتنی قرار گذاشته بودن از ۲ دختر مردی که با مادرشون رابطه داشته انتقام بگیرن. یکی از برادرا عاشق میشه ولی اون یکی برادر همچنان میخواد انتقامشو بگیره و باعث میشه دختره که اسمش فکر کنم نفس بود ازش حامله بشه در انتها دختره میره زندان پیشه پدرش و همه چیو بهش میگه و بعدشم تصادف میکنه جلد دومشم بود لطفا اسمشو بهم بگید
تب داغ گناه

امضا : crazy.angel
  • Like

PETERPANAMA14

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
16
پسندها
9
امتیازها
10
  • #2,946
اسم رمان کانی
کانی اسم دختره است پسره هم ارباب سالار

• Wow

نگاه لطیفی

رفیق جدید انجمن
سطح
1

ارسالی‌ها
25
پسندها
185
امتیازها
548
مدال‌ها
2
  • #2,947
یه رمانی میخوام که توش دختره خودشو پسر جا بزنه(دختری که من باشم و نیما رو خوندم)
یا یا رمانی که دخترا دوقلو باشن( الهه ی نازو خوندم)
رمان ارمینا

امضا : نگاه لطیفی
  • Like

Sh1a3m8i5m

رو به پیشرفت
سطح
5

ارسالی‌ها
144
پسندها
584
امتیازها
2,803
مدال‌ها
5
  • #2,948
سلام عزیزم
من رمان معشوقه جاسوس رو پیشنهاد میکنم که درباره دو دختر به اسم ارام و نفس هستش نفس رو میخواستن به شیخ های عرب بفروشن ولی یه پسر ایرانی به اسم رایان میخردش
از اون طرف ارام با نقشه به اراد نزدیک میشه که نفس رو نجات بده اخرش هم همه با هم ازدواج میکنن از نظر من که خیلی جالب بود
خوندم اره خیلی قشنگه دو جلده
جلد اول : معشوقه فراری استاد
جلد دوم : معشوقه جاسوس

Sh1a3m8i5m

رو به پیشرفت
سطح
5

ارسالی‌ها
144
پسندها
584
امتیازها
2,803
مدال‌ها
5
  • #2,949
یه رمانی میخوام که توش دختره خودشو پسر جا بزنه(دختری که من باشم و نیما رو خوندم)
یا یا رمانی که دخترا دوقلو باشن( الهه ی نازو خوندم)
کبریت خطرناک من
خانومم باش

• Like

♥♥R♥♥

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
20
پسندها
32
امتیازها
40
  • #2,950
خوندم اره خیلی قشنگه دو جلده
جلد اول : معشوقه فراری استاد
جلد دوم : معشوقه جاسوس
سلام شما رمانی شبیه پرنیان شب سراغ ندارید؟
ممنون میشم اگه میشناسی بگی:402::402::402::414:

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.