نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Anashid

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
11
امتیازها
33
  • #3,031
سلام یه رمان بود که پسره دوست دخترش توسط یکی از اعضا خانواده دختره کشته میشه(فکر کنم در اثر تصادف) بعد پسره که چون دختره بهش توجهی نداشت ازش کینه گرفته بوده، دختره رو مجبور میکنه که باهاش ازدواج کنه و اونو میبره یه شهر دیگه تو خونش.پسره دو تا زن دیگه هم داره. و دختره مذهبیه اما یه جا پسره مجبورش میکنه لباس باز بپوشه و دختره خیلی اذیت میشه. پسره یه برادر داشت که زنش مرده بود و یه پسر و دختر کوچیک داشت و از اون دو تا دختر بدش میومد ولی از این دختره(فک کنم اسمش مریم) خوشش میاد.و در اخر هم پسره اون دو تا دخترها رو از خونش میندازه بیرون و فقط با دختره می مونه.ممنون میشم اگه اسمش رو بگید.

آخرین ویرایش توسط مدیر
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MOBARAKEH

Mobina.yahyazade

مدیر بازنشسته
سطح
12

ارسالی‌ها
850
پسندها
3,887
امتیازها
17,773
مدال‌ها
13
  • #3,032
سلام یه رمان بود که پسره دوست دخترش توسط یکی از اعضا خانواده دختره کشته میشه(فکر کنم در اثر تصادف) بعد پسره که چون دختره بهش توجهی نداشت ازش کینه گرفته بوده، دختره رو مجبور میکنه که باهاش ازدواج کنه و اونو میبره یه شهر دیگه تو خونش.پسره دو تا زن دیگه هم داره. و دختره مذهبیه اما یه جا پسره مجبورش میکنه لباس باز بپوشه و دختره خیلی اذیت میشه. پسره یه برادر داشت که زنش مرده بود و یه پسر و دختر کوچیک داشت و از اون دو تا دختر بدش میومد ولی از این دختره(فک کنم اسمش مریم) خوشش میاد.و در اخر هم پسره اون دو تا دخترها رو از خونش میندازه بیرون و فقط با دختره می مونه.ممنون میشم اگه اسمش رو بگید.
رمان سایه‌ی نفرت رو چک کنین

امضا : Mobina.yahyazade

Fariba aaa

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
  • #3,034
سلام دوستان
رمانی ک دنبالشم درباره ی دختریه ک خونه ش اتیش میگیره مجبور میشه بره با خواهرش ک تازه با یه پسر پولدار اردواج کرده زندگی کنه شوهر خواهرش دوتا داداش دوقلو داره جفت داداشا عاشق دختره میشن یکی از داداشا هم مشکل قلبی داره
ممنون میشممم اسمشو بگید :praying::(
دلواپس توام

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *chista*

Fariba aaa

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
  • #3,035
سـلامـ وقتتون بخیر

____

خلاصه رمان این ِ
یه دختر بود که یه شب میره مهمونی فکر کنم حالش بد میشه زنگ میزنه به شوهر خواهرش که بیاد دنبالش بعد اینارو پلیس با هم میگیره ازدواج میکنن اسم پسره فکر میکنم کیارش بود و خواهره دختر ِ هم خواهر ناتنیش بوده دختر ِیه پسر عمو هم داشت که عاشق دوست دختر ِ میشه آخرش همـ پسره و دختره عاشق هم میشن

___

میدونمـ بد توضیح دادمـ :d
اگه اسمش رو میدونید ممنون میشمـ بگید
درحسرت اغوش تو

Nstrn.Lialia

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
5
امتیازها
0
  • #3,036
سلام دوستان یه رمانه که اسم هیچکدومشون رو یادم نیست فقط میدونم دختره تو یه شرکت که رئیسش یه پسر مغروره استخدام میشه. مادربزرگ دوستش مریض میشه و نیاز به عمل پیدا میکنه ولی از اونجایی که پول عمل رو ندارن, دختره از رئیس شرکتش تقاضای کمک میکنه و اونم شرطش میذاره و دختره آخر سر مجبورا قبول میکنه. بعد از اونشب پسره بهش پول عمل رو میده و کم کم عاشقش میشه.

خیلی ناراحتم که اسمشو فراموش کردم :( میشه کمکم کنین؟

Qawsed

نو ورود
سطح
1

ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
مدال‌ها
1
  • #3,037
سلام گلم
چرا که نه اسم این رمان خودم اول یادم نبود ولی تو لیست رمانام پیدا کردم اگه نه اصلا پیام نمیزاشتم چون واقعا اول یادم نبود
اسم رمان :
برایان
هستش
میشه لینک دانلودش رو بزارید

♣♥Roghaeih♥♣

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
45
پسندها
87
امتیازها
103
  • #3,038

♣♥Roghaeih♥♣

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
45
پسندها
87
امتیازها
103
  • #3,039

Aabbcc

رو به پیشرفت
سطح
2

ارسالی‌ها
155
پسندها
176
امتیازها
728
مدال‌ها
3
  • #3,040
رمانی که توش بچه باشه بگید:)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا