نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Rahaaaa1378

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
7
پسندها
12
امتیازها
33
  • #3,041
آمیرز ؛ میشه گفت کمی شبیهش هست
سلام عزیزم خیلی ممنون که پاسخ گو بودید
فقط من این رو که زدم نیورد
اگه میشه لینکش برام بفرستین

رها1375

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
87
پسندها
74
امتیازها
178
مدال‌ها
1
  • #3,042
سلام دنبال ۱ رمانی میگردم که خلاصه ش رو چند وقت پیش خونده بودم :
دختری هست که خانواده ش می خوان به زور شوهرش بدن ولی اون راضی نیست. واسه همین میره دنبال کار های شناسنامه ش تا اسم و رسم ش رو عوض کنه و بتونه از این ازدواج زوری خودش رو نجات بده. وقتی کار هاش انجام میشه و میره نگاه شناسنامه ش میکنه میبینه، توی قسمت اسم شوهر پره و اسم ۱ پسری اشتباهی به عنوان شوهر اومده توی شناسنامه ش. و میره دنبال پسره که پیدا ش کنه و ۲ تایی این اشتباه رو رفع کنن. و........
لطفا اگه کسی خونده کمک کنه. :61-61:
رمان نام تو زندگی من بود

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MOBARAKEH

رها1375

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
87
پسندها
74
امتیازها
178
مدال‌ها
1
  • #3,043
سلام یه رمان بود که پسره دوست دخترش توسط یکی از اعضا خانواده دختره کشته میشه(فکر کنم در اثر تصادف) بعد پسره که چون دختره بهش توجهی نداشت ازش کینه گرفته بوده، دختره رو مجبور میکنه که باهاش ازدواج کنه و اونو میبره یه شهر دیگه تو خونش.پسره دو تا زن دیگه هم داره. و دختره مذهبیه اما یه جا پسره مجبورش میکنه لباس باز بپوشه و دختره خیلی اذیت میشه. پسره یه برادر داشت که زنش مرده بود و یه پسر و دختر کوچیک داشت و از اون دو تا دختر بدش میومد ولی از این دختره(فک کنم اسمش مریم) خوشش میاد.و در اخر هم پسره اون دو تا دخترها رو از خونش میندازه بیرون و فقط با دختره می مونه.ممنون میشم اگه اسمش رو بگید.
رمان سایه نفرت

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MOBARAKEH

رها1375

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
87
پسندها
74
امتیازها
178
مدال‌ها
1
  • #3,044
سلام دوستان یه رمانه که اسم هیچکدومشون رو یادم نیست فقط میدونم دختره تو یه شرکت که رئیسش یه پسر مغروره استخدام میشه. مادربزرگ دوستش مریض میشه و نیاز به عمل پیدا میکنه ولی از اونجایی که پول عمل رو ندارن, دختره از رئیس شرکتش تقاضای کمک میکنه و اونم شرطش اینه که یه شب باهاش باشه. و دختره آخر سر مجبورا قبول میکنه. بعد از اونشب پسره بهش پول عمل رو میده و کم کم عاشقش میشه.

خیلی ناراحتم که اسمشو فراموش کردم :( میشه کمکم کنین؟
رمان سنگ قلب مغرور

Fariba aaa

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
  • #3,045
سلام دنبال ۱ رمانی میگردم که خلاصه ش رو چند وقت پیش خونده بودم :
دختری هست که خانواده ش می خوان به زور شوهرش بدن ولی اون راضی نیست. واسه همین میره دنبال کار های شناسنامه ش تا اسم و رسم ش رو عوض کنه و بتونه از این ازدواج زوری خودش رو نجات بده. وقتی کار هاش انجام میشه و میره نگاه شناسنامه ش میکنه میبینه، توی قسمت اسم شوهر پره و اسم ۱ پسری اشتباهی به عنوان شوهر اومده توی شناسنامه ش. و میره دنبال پسره که پیدا ش کنه و ۲ تایی این اشتباه رو رفع کنن. و........
لطفا اگه کسی خونده کمک کنه. :61-61:
نام تو زندگی من

Mahla_m

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
7
پسندها
18
امتیازها
33
  • #3,046
سلام عزیزم خیلی ممنون که پاسخ گو بودید
فقط من این رو که زدم نیورد
اگه میشه لینکش برام بفرستین
خواهش میکنم
فقط من این رمان رو خیلی وقت پیش از یک کانال تلگرامی دانلود کرده و خونده بودم لینکش رو ندارم

Hana8470

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
4
امتیازها
0
  • #3,047
سلام دنبال یه رمانی میگردم که دختره خیلی پولدار بود و کارخونه داشت پسره هم اسمش آراد بود با دوستاش میرن دزدی خونه دختره اگه کسی اسمشو میدونه لطفا بگه

Hamtaa

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
15
پسندها
15
امتیازها
40
  • #3,049
سلام دوستان
رمانی ک دنبالشم درباره ی دختریه ک خونه ش اتیش میگیره مجبور میشه بره با خواهرش ک تازه با یه پسر پولدار اردواج کرده زندگی کنه شوهر خواهرش دوتا داداش دوقلو داره جفت داداشا عاشق دختره میشن یکی از داداشا هم مشکل قلبی داره
ممنون میشممم اسمشو بگید :praying::(
دلواپس توام

Nazgol.gh

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
53
پسندها
95
امتیازها
123
  • #3,050
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا