نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

moon girl

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
15
پسندها
53
امتیازها
90
  • #3,391
سلام دوستان خوبم کسی لینگ دانلود رمان معمار عشق رو نداره برام بفرسته؟ هرج تو گوگل میزنم هر چیزی جز لانگ دانلود مساله
دارمش میخوایش هنوزم؟

Fariba aaa

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
165
پسندها
195
امتیازها
728
مدال‌ها
2
  • #3,392
این رمانه درمورد یه دختره که خونه عمش زندگی میکنه و بعد با پسر عمش که خیلی مغرور که نمیگه دوستش داره ازدواج میکنه بعد پدر دختره با معشوقه اش ازوادج میکنه و بخاطر همین با مادر دختره سکته میکنه و میمیره همون مشعوقه پدره میخواس پول بکشه از پدره بعد اخر همون دختره و پسره صاحب دوتا بچه میشن اسم بچه ارسلان و اسم دخترشون فک کنم دریا
فکر کنم رمان باده باشه

SkhMahsa

نو ورود
سطح
2

ارسالی‌ها
26
پسندها
58
امتیازها
90
مدال‌ها
2
  • #3,393
یه رمانی بود که مرد داستان دو هویت داشت..ینی خودش در اصل فکر کنم جنوب تهران با خانوادش زندگی میکردن و خیلی وضعشون خوب نبود‌‌ و اگر اشتباه نکنم تو یه مکانیکی کار میکرد..بعد برای خودش اسم و شخصیت دیگه ای درست میکنه و میخاد دختر داستان رو تیغ بزنه که البته ما اینو وسطای رمان میفهمیم که اون یکی مرده هم خود همین یارو عه:)
یادمه اول داستان با این شروع میشد که یکی از پسرا میخاست ماشین باکلاس یکی از مشتری هارو برداره ببره دوست دخترشو بگردونه:))
خیلیم قشنگ بود اشتباهی قبلنا پاکش کردم و الان اسمش یادم نیست.
ممنون میشم اگ کسی منو ازین بدبختی نجات بده:)))

ZMS

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
3
پسندها
3
امتیازها
0
  • #3,394

sm1399

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
4
امتیازها
0
  • #3,395
سلام من دنبال یه رمانم که پسره پلیس مبارزه با مواد مخدر بود و عاشق دختر خالش بود دختر خالش از بچگی تومور داشته اما خودش خبر نداره برای همین خیلی لوسش کردن و مثل بچه ها میمونه اما پسره چون با خانواده خالش توی یه ساختمون زندگی میکنن برای اینکه حرمت خانواده رو نشکونه میره با یکی از همکاراش ازدواج میکنه ولی بعدش ازش طلاق میگیره در اخر با دختر خالش ازدواج میکنه پسره یه خواهرم داشت که با دوستش ازدواج کرده اما بچه دار نمیشدن

Megan

کاربر انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
344
پسندها
3,876
امتیازها
16,913
مدال‌ها
12
  • #3,396
سلام
داستان درباره یه دختره روستاییه یه روز که میره سر چشمه اب بیاره اربـاب روستا رو میبینه ولی نمیدونه اون اربابه دختره تو خونه اربـاب کار میکرده وقتی اربـاب روستا میبینه اون دختره تو خونش کار میکنه اونو خدمت کار شخصی خودش میکنه دختره یه داداش داشته که تو شهره داداشش از دوسته دختره خواستگاری میکنه و از واج میکنن ولی دوست دختره که با هم تو خونه اربـاب کار میکردن داداشه دختره رو ول میکنه و با یکی دیگه میره یه دفعه هم اربـاب به دختره میگه که ماشینش و بشوره دختره هم میره اب میریزه داخل ماشین تا این که دختره قراره با یه کسی ازدواج کنه ولی اربـاب نمیزاره دختره رو جلو خواستگارش بد نشون میده
اسم رمان نیوشا هستش

امضا : Megan

سرگل

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
3
امتیازها
0
  • #3,397
یه رمان که دختره برای تحصیل دانشگاه به تهران میاد و به دروغ به خونوادش گفته که خوابگاه جا داره اما وقتی میرسه جایی برای موندن نداره و توی خیابون با به پسر تصادف می‌کنه و حافظشو از دست میده بعد بهوش اومدن پسره تامدتی که بتونه خونواده دخترو پیدا کنه اونو به خونش می‌بره میشه برام اسم رمانو پیداکنید

Eliiii_14444

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
6
پسندها
9
امتیازها
3
  • #3,398
سلام وقت بخیر من دنبال یه رمان پلیسی هستم که دختره تو اهواز فک کنم دانشجو هستش بعد تو ارایشگاه کار میکنه با دوتا پلیس مخفی اتفاقی اشنا میشه مجبور میشه با یکیشون ازدواج کنه پلیسه خیلی با دختره خوب رفتار نمیکنه دختره خیلی جلفه و اینا
ممنون میشم کمکم کنید پیداش کنم

zahra14

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
96
پسندها
105
امتیازها
578
  • #3,399
بله حتما

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *chista*

zahra14

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
96
پسندها
105
امتیازها
578
  • #3,400
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *chista*
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا