نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Parandak

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
25
پسندها
40
امتیازها
40
  • #3,381
سلام دوستان،من دنبال رمانی هستم که در مورد دختری هست که پدرش معتاده وبعد از مرگ پدرش طلبکارای اون ،دختر را میدزدند و وادار به مواد فروشی میکنند وبعد از کلی اذیت وآزار آخرش فکر کنم سردسته قاچاقچیا عاشقش میشه وبا هم ازدواج میکنند فکر کنم..اگه کسی اسمش را میدونه لطفا بگه
اسم رمان تب هستش و نویسندش پگاه رستمیه. اسم دختره یاس و پسره شاهرخه

Aabbcc

رو به پیشرفت
سطح
2

ارسالی‌ها
155
پسندها
176
امتیازها
728
مدال‌ها
3
  • #3,382
سلام دوستان،من دنبال رمانی هستم که در مورد دختری هست که پدرش معتاده وبعد از مرگ پدرش طلبکارای اون ،دختر را میدزدند و وادار به مواد فروشی میکنند وبعد از کلی اذیت وآزار آخرش فکر کنم سردسته قاچاقچیا عاشقش میشه وبا هم ازدواج میکنند فکر کنم..اگه کسی اسمش را میدونه لطفا بگه
شاید حصار تنهایی من باشه منظورتون

S.mahdi

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #3,384
سلام میگم یک رمان خوندم در باره یه دختر که اسمش آیسل بود پدرش از یه نفر به اسم کیان پول میگیره برا یه کاری بعد که... می‌بازه کیان که به اون پول داده بود میاد ازش پس بگیره پدر دختر هم اونو به کیان میفروشه از کی دنبالشم اسمشو اگه کسی میدونه بگه

آخرین ویرایش
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MOBARAKEH

Samieh1270

رو به پیشرفت
سطح
1

ارسالی‌ها
120
پسندها
192
امتیازها
668
مدال‌ها
2
  • #3,385
اسم رمان تب هستش و نویسندش پگاه رستمیه. اسم دختره یاس و پسره شاهرخه
اسم رمان تب دلهره نویسنده کوثر شاهینی هستش
رمان تب مال ۳تا بچه پرورشگاهی هست

sm1399

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
4
امتیازها
0
  • #3,386
سلام دوستان
رمانی ک دنبالشم درباره ی دختریه ک خونه ش اتیش میگیره مجبور میشه بره با خواهرش ک تازه با یه پسر پولدار اردواج کرده زندگی کنه شوهر خواهرش دوتا داداش دوقلو داره جفت داداشا عاشق دختره میشن یکی از داداشا هم مشکل قلبی داره
ممنون میشممم اسمشو بگید :praying::(
دلواپس توام

Zohal_s

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
4
پسندها
6
امتیازها
0
  • #3,387
سلام
به دنبال رمانی هستم با موضوع ازدواج اجباری . داستان در باره دختری هست که دکترش به دروغ بهش میگه دچار بیماری شده که نمی تونه بچه دار بشه.
دختره هم این رازش رو به دندون پزشکش میگه . دندون پزشک دختره هم سرطان داشت و یک پسر داشت. دندون پزشک دختره می دونست بعد از مرگش شوهرش با کسی ازدواج نمی کنه و برای اینکه بچه اش بی مادر بزرگ نشه ، از دختر داستان برای شوهرش خواستگاری می کنه ...
دختره هم به دلایلی مجبور میشه قبول کنه. کم کم با گذر زمان دختره عاشق شوهرش میشه و بعد از مرگ دندون پزشکش متوجه میشه بارداره . گویا دکترش برای انتقام گرفتن بهش دروغ گفته بوده که دلیل انتقامش یادم نیس .
اگه اسم رمان رو می دونید ممنون میشم کمکم کنین پیداش کنم ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

sehun

معلم انجمن
سطح
7

ارسالی‌ها
70
پسندها
838
امتیازها
5,003
مدال‌ها
8
  • #3,388
یه رمان میخوام ک خیلی ترسناک باشه

امضا : sehun
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *chista*

tvar

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
4
امتیازها
0
  • #3,389

Ksjxhhs

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
16
پسندها
11
امتیازها
40
  • #3,390
این رمانه درمورد یه دختره که خونه عمش زندگی میکنه و بعد با پسر عمش که خیلی مغرور که نمیگه دوستش داره ازدواج میکنه بعد پدر دختره با معشوقه اش ازوادج میکنه و بخاطر همین با مادر دختره سکته میکنه و میمیره همون مشعوقه پدره میخواس پول بکشه از پدره بعد اخر همون دختره و پسره صاحب دوتا بچه میشن اسم بچه ارسلان و اسم دخترشون فک کنم دریا

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا