نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

SkhMahsa

نو ورود
سطح
2

ارسالی‌ها
26
پسندها
58
امتیازها
90
مدال‌ها
2
  • #3,593
ه
من یه رمانی خونده بودم و واسه حال پسره خیلی گریه کرده بودم.‌
دختر و پسر عاشق هم بودند پسره بیماری قلبی داشت واسه همین یه‌ کارایی کرد تا دختره ازش زده بشه دختره هم خودکشی کرد ولی نمرد
پسره هم به خاطر بیماریش مرد
"همه هستی من" نیست؟

Mavi

کاربر نیمه فعال
سطح
20

ارسالی‌ها
501
پسندها
13,145
امتیازها
31,473
مدال‌ها
17
  • #3,594
ممنون عزیزم نمی‌دونی چقدر دنبال این رمان می‌گشتم

Sarina Alipur

کاربر انجمن
سطح
9

ارسالی‌ها
290
پسندها
1,629
امتیازها
10,133
مدال‌ها
10
  • #3,595
سلام گلم

یک پسره به شیطان معروف بود و خیلی خشن به هیچ کس هم رحم نمی‌کرد عاشق یک دختره دبیرستانی میشه یک روز که دختره می‌ره دستشویی تو مدرسه بیهوشش میکنن ومیارنش تو خونه این پسره روز بعدش که بهوش میاد مجبورش می‌کنه که بله بگه سره سفره عقد بعد دختره تازه می‌فهمه که چیکار کرده چند روز تو خودشه یک روز پسره میبرتش تو کافی شاپ پدر و مادره دختره هم پسره بهشون میگه بیاد اینجا بعد میان و دختره رو طرد میکنن البته پسره پدر و مادررو تهدید کرده و گفته که اینجوری با این دختره برخورد کنه که دیگه دنبال شمام نیاد و تنها حامیش خودش شه دختره بعد که می‌ره خونه میخواد خودکشی کنه که فقط یک ذره دستشو می‌بره ولی پشیمون میشه یک روز به پسره میگه که بذاره بره بیرون پسره هم شک می‌کنه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Sarina Alipur

Sarina Alipur

کاربر انجمن
سطح
9

ارسالی‌ها
290
پسندها
1,629
امتیازها
10,133
مدال‌ها
10
  • #3,596
یه رمان هست اسمشو نمیدونم اول داستانش اینجوری شروع میشه یه دختر هست اسمس سونیا پسرعموهاش گذاشتن دنبالش جلو یه ماشین می گیره فرار کنه ماشین پلیس بوده اسم پلیسه هم علی و....

امضا : Sarina Alipur

ایمو

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
206
پسندها
262
امتیازها
1,413
مدال‌ها
5
  • #3,597
سلام میشه رمان هایی که توش پسره شیطون و دختره بد اخلاق باشه رو معرفی کنین؟ اگه آنلاین هم باشه هیچ اشکالی نداره فقط بهم بگین منبع ش کجاست. :bunny:

و اینکه ۱ راهنمایی خواستم ممنون میشم اگه بهم جواب بدین و کمک م کنین. میشه لطفا بگین توی چه پیام رسان هایی کانال های رمان پیدا میشه ؟ یعنی بهم بگین چه پیام رسان هایی توش رمان هست و من میتونم توی اونا رمان بخونم ؟ ( تلگرام ، اینستاگرام ، روبیکا ، ایتا ، سروش ) رو میدونم ولی بقیه رو نه. لطفا اگه بازم از این پیام رسان های دارای رمان هست ، حتما حتما بهم معرفی کنین. خیلی ممنون. :c1heer:

•[TINA]•

کاربر حرفه‌ای
سطح
13

ارسالی‌ها
1,453
پسندها
6,353
امتیازها
25,673
مدال‌ها
15
  • #3,598
دنبال یه رمان که همین الانم درحال تایپه چند وقت پیش دیدم ولی حالا یادم نیست پارتای اولشم این بود یه دختره میگه اره من سروانم اومدم جاسوسی و اینا بعد یه دختره دیگه میگه کی بهت گفت اسم یه پسرو میاره و اینا میدونم بد توضیح دادم ولی بگید تروخدا

Mozhde

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
3
امتیازها
0
  • #3,599
میشه اسم این رمان رو اگه میدونین بگین.
رمانش دو جلدیه، پسره عاشقه دخترست ولی دختره دوسش نداره، باهم ازدواج میکنن ولی دختره هرکاری میکنه نمیتونه دوسش داشته باشه بعد از هم جدا میشن و دختره برای تحصیل میره خارج از کشور بعد از تحصیل برمیگرده ایران که از اینجا به بعد جلد دومشه بعد تو یه شرکتی شروع به کار میکنه که پسره یکی از رقبای همون شوهر سابقه این دخترست، بعد از اتفاق هایی شوهره سابقش بهش پیشنهاد کار تو شرکت خودشو میده دختره قبول میکنه.
پسره تو این چندسالی که دختره نبوده هرسال تو یه کافه براش تولد میگرفت اخرم پسره میره کما و...... اخر دختره عاشقه پسره میشه باهم ازدواج میکنن

fatiiiMa

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
  • #3,600
سلام دوستان : )
دوستم دنبال این رمانه و گفت اینجا بگم تا ببینه کسی اسمش رو بلده یا خیر! : )
ممنون میشم جواب بدید! : )

یه دختری که هیچ کسی رونداشته ووضع خوبی نداشته گوشه اتوبان بوده
دختردیگه ای که افسردگی داشته وهیچ دوستی نداشته میبردش خونه خودشون ومیخوادکه اون دخترباخودشون زندگی کنه وبه دروغ به خانوادش میگه دوستمه وخونوادشم خارج ازکشورن
اون دخترهم باسام برادراون دخترازدواج میکنه
بعدازمدتی پدرشوهره دخترمیفهمه که بهشون دروغ گفتن بچه ی دختره راازش میگیره ازخونه میندازدش بیرون وطلاقشم میگیره
ولی بعدازچندسال دوباره سرراه هم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا