نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Marmaryan

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
  • #3,731
با سلام, من دنبال یه رمانی میگردم که پسره مشکل پزشکی داره و نمیتونه رابطه برقرار کنه و دوستاش سر شیطنت بهش قرص میدن و پسره با خواهر دوستش تصادف می‌کنه دختره رو می‌بره خونشون و بعد که می‌فهمه چیکار کرده میخواد با دختره عروسی کنه,لطفا اگر اسم این رمان رو میدونید بگید.
رمان پانیک اتکت هستش

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *chista*

mobina.yz

رفیق جدید انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
71
پسندها
171
امتیازها
578
مدال‌ها
3
  • #3,734
سلام عزیزان
یه دختری بود که توسط دزدا دزدیده میشه و به یه کشور دیگه فرستاده میشه البته برای فروش
بعد دختره رو آخر سر یه پسر جوون میخره و به عنوان خدمتکار به خونه‌‌اش میبره.
بعد از اون ماجرا چون دختر زیبایی بود به عنوان مدل شروع به کار کردن توی یک شرکت میکنه که در آخر با همین پسری که مثل ارباب میمونه ازدواج میکنه
سلام رمان تک برده ارباب

امضا : mobina.yz
  • Like

mobina.yz

رفیق جدید انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
71
پسندها
171
امتیازها
578
مدال‌ها
3
  • #3,735
سلام.روز بخیر
دختر قصه مون با شوهر خاله اش که فک کنم پسرعموشم بود میرفت مهمونی(رابطشون فامیلی بود نه چیز خاصی درضمن از خالشم داشت جدا میشد) فک کنم اسم پسره هم ارمان بود
خلاصه تو یه مهونی درگیر میشه و میمیره.دخترهم فرار میکنه میاد خونه.برادر پسره هم طراح بود از خارج میاد.مراسم عزاداری که تموم میشه پلیس میاد سراغ دختره و مشخص میشه که خواستگارش که مدتی باهاش دوستم بوده زده شوهرخاله هرو کشته.بابای دختره عصبانی میشه و پرتش میکنه خونه پیرزنی که اشناشون بوده.پسر عموش که میخواد برگرده خارج میگه بیا عقدت کنم ببرمت.اینم قبول میکنه و بعدها میفهمه که این پسر از خیلی قبلتر دوسش داشته و ....خوشبخت میشن.
ببخشید اگه اسمش رو فهمیدین به منم بگین ممنون

• Like

mobina.yz

رفیق جدید انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
71
پسندها
171
امتیازها
578
مدال‌ها
3
  • #3,736
سلام به همه ی عزیزان. پیگیر رمانی هستم امیدوارم مثل بار‌ های قبل بهم در پیدا کردن اسمش کمکم کنید. :aaaaa:

شخصیت دختر داستان خیلی قویه. و رو پاهای خودش هست. ولی از اون طرف پسر داستان ضعیفه. با کوچیک ترین چیزی اشکش در میاد و اصلا قوی نیست. بعد از مدتی به دختره وابسته میشه. دختره مغرور ولی در عین حال مهربونه. آخرش هم پایانش خوشه‌.

اگه میشه اسمش رو بهم بگین. مرسی.:bow:
رمان زروان هم اینطوریه

mobina.yz

رفیق جدید انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
71
پسندها
171
امتیازها
578
مدال‌ها
3
  • #3,737
  • Like

Atefeh12

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
36
پسندها
75
امتیازها
103
  • #3,738
سلام
من یه رمان خوندم که پسره خیلی پولداره و برای اینکه یه دختر با لیاقت برای ازدواج پیدا کنه یه مسابقه میزاره و دختره هم که به اجبار دوستش میاد برنده میشه و با هم ازدواج میکنن
لطفا اگه اسمشو میدونین بگید؟؟؟
سلام فکر می کنم رمان مسابقه ی عاشقم کن بود اسم رمان

• Like

mobina.yz

رفیق جدید انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
71
پسندها
171
امتیازها
578
مدال‌ها
3
  • #3,739
سلام میشه لطفا اسم این رمانو بگین؟دختره از دست ناپدریش فرار کرد رفت ترکیه درس خوند مدلینگ شد از طرف شرکتی ک داخل ترکیه کار میکرد پیشنهاد دادنش ک برن تو شرکت ایران کار کنه بعد عاشق پسره شد اسم پسره هم امیر علی بود
رمان زیتون دقیقا همینه ولی اسم پسره امیرعلی نبود امین بود

• Like

mobina.yz

رفیق جدید انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
71
پسندها
171
امتیازها
578
مدال‌ها
3
  • #3,740
دوستان گل ممنون که همیشه بهم پاسخ میدید. حالا بازم ۱ چیز دیگه می خوام. اسم نویسنده هایی رو می خوام که تمامی رمان هاشون قشنگ باشه و البته با پایان خوش. قشنگ یعنی واقعا قشنگ باشه ها. مثلا رمان هایی از قبیل :
تقاص
همسایه گودزیلا
باران
زیر باران
دلواپس توام
و......
اینطوری مثل اینا قشنگ باشه. نویسنده هایی که رمان هاشون تکراری نباشه. ممنون میشم اگه معرفی کنین. :111:
کلاهداران
عبور از غبار

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.