نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mademoiselle.asal

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
23
پسندها
43
امتیازها
40
  • #3,951
بچه ها رمان هایی مثل منجی تخیلی اینا هست؟ مثلا پسره خلافکار باشه و عاشق یه دختر معمولی باشه؟
رمان حرارت تنت
محتوای مشابه درخواست شمارو داره

Sewda

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
2
پسندها
4
امتیازها
0
  • #3,955
سلام یه رمان خوندم چند ماه پیش ولی اسمش رو فراموش کردم.
یه دختری بود که به خاطر کاری که نکرده بود محکوم کرده بودن پدر و مادرش باهاش سرد برخورد میکردند دوتا برادرش هم باهاش سرد برخورد میکردند و نامزدش هم ترکش کردو دختره خودش مجبور میشد کار کنه و پول دانشگاهش رو پرداخت کنه ولی رفت تو یک شرکت که نامزدش اونجا بود و گذشت و کسی که تو گذشته اون اشتباه رو به گردن دختره انداخت نامزدش و خودش رو دزدید و بعد یه اتفاق افتاد که پسره رفت بیمارستان دختره هم تو ماشین بود ظاهرا ماشین سوخت و تو دره افتاد ولی دختره زنده موند وقتی پسره بیمارستان رفت و وقتی بهوش اومد بهش گفتند که در گذشته اشتباه فکر میکردند و پسره وقتی فهمید خانوادش هم همین ولی دختره رو روز دادگاه دید... اگه اسمش رو میدونید ممنون میشم بگید.

آخرین ویرایش

mehrazar

رفیق جدید انجمن
سطح
1

ارسالی‌ها
79
پسندها
134
امتیازها
578
مدال‌ها
2
  • #3,956
سلام من دنبال یه رمانم که دختره بچه بابلسره ولی از ۱۸ سالگی تهران زندگی میکنه. متصدی یه هتل ۵ ستارست و پسره هم رئیس هتله که تازه از خارج اومده. با هم کل کل دارن ولی دختره عاشق پسره میشه پسره فک میکنه برای پولشه میخواد گولش بزنه و بعد چند وقت دختره رو ول کنه ولی میفهمه که اشتباه کرد ولی دختره از پیام پسره به دوستش میفهمه بازی خورده و پسره رو ول میکنه
دختره پدر مادرش فوت کردن و بعد فوت دائیش کلا تنها میشه. پسره هم دنبالش میگرده تا دلشو بدست بیاره
ضرفیت تکمیل
خیلی دردناکه

Parandak

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
25
پسندها
40
امتیازها
40
  • #3,957
بچه ها میشه یه رمان عاشقانه و طنز معرفی کنین؟ و اینکه پایانش خوش باشه و اینا انقدر زجر نکشن:)

mehrazar

رفیق جدید انجمن
سطح
1

ارسالی‌ها
79
پسندها
134
امتیازها
578
مدال‌ها
2
  • #3,958
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *chista*

mehrazar

رفیق جدید انجمن
سطح
1

ارسالی‌ها
79
پسندها
134
امتیازها
578
مدال‌ها
2
  • #3,959
  • Like

mehrazar

رفیق جدید انجمن
سطح
1

ارسالی‌ها
79
پسندها
134
امتیازها
578
مدال‌ها
2
  • #3,960
سلام دوستان.من دنبالم یه رمانم که دختره فک کنم نقاشه ازدواج کرده ولی شوهرش نمیخوادش چون عاشق دوست زنشه.دختره شوهرشو خیلی دوست داره و اتفاقی باردار میشه
بعد این باردادی شوهرش کم کم عاشقش میشه
انتخاب دوم

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا