سلام من دنبال رمانیم که توش یه دختری که گرافیست بوده تو شرکتی استخدام میشه که با رئیس اون شرکتم ازدواج می کنه و یه سری ماجراهای بعدش تا همین جاش یادم بود
سلام
ی رمان بود که دختره با ی پسره که زنش فلج بود و نمیتونست بچه دار شه ازدواج کرد و بچه دار شد و اسمش و گذاشت مهرداد بعد با نقشه زن اولی شوهرش و اون زنه مردن و برادر شوهرش که فک کنم اسمش مهرراد بود از خارج اومد و با دختره ازدواج کرد و دختره حامله شد دوقلو و بخاطر اینکه بچش ارامش داشته باشه رفت در اخرم که دو قلو ها ب دنیا اومدن و دختره با مهرراد اشتی کرد و زندگی کردن
کسی اسمش رو میدونه؟
یه دختری به اسم صبا که ازدواج کرده و متوجه پشت پردههای شوهرش به خودش میشه. از اون ور هم متوجه میشه که برادر شوهرش از خیلی وقت پیش به این دختره حس داره و هنوزم فراموشش نکرده. تصمیم میگیره با برادر شوهرش، تلافی کنه. و میره با اون دوست میشه. و.....
راستش این رمان رو من چندین ماه پیش توی یه کانالی از تلگرام دیدم و نویسنده ش هم مریم پیروند بود. اگه اشتباه نکنم اسم این رمان (برادر شوهرم و من) بود اون موقع ولی هر چی میزنم گوگل یا توی هر کانالی میرم نمیتونم پیداش کنم. شاید اسمش عوض شده. اگه کسی این رمان رو خونده اسمش رو بگه و اینکه بگه چطوری میتونم پیداش کنم. اگه هم کسی این رمان رو داره برام بفرسته چون خیلی وقته دنبالش میگردم. ممنون.
یه دختری به اسم صبا که ازدواج کرده و متوجه پشتپردههای شوهرش به خودش میشه. از اون ور هم متوجه میشه که برادر شوهرش از خیلی وقت پیش به این دختره حس داره و هنوزم فراموشش نکرده. تصمیم میگیره با برادر شوهرش، تلافی کنه. و میره با اون دوست میشه. و.....
راستش این رمان رو من چندین ماه پیش توی یه کانالی از تلگرام دیدم و نویسنده ش هم مریم پیروند بود. اگه اشتباه نکنم اسم این رمان (برادر شوهرم و من) بود اون موقع ولی هر چی میزنم گوگل یا توی هر کانالی میرم نمیتونم پیداش کنم. شاید اسمش عوض شده. اگه کسی این رمان رو خونده اسمش رو بگه و اینکه بگه چطوری میتونم پیداش کنم. اگه هم کسی این رمان رو داره برام بفرسته چون خیلی وقته دنبالش میگردم. ممنون. :risunis...
سلام من دنبال یه رمان میگردم که اولش دختره عضو یه گروهک تروریستی شده بعد یکی از اونگروه کمکش میکنه فرار بکنه بعد همسایه یه پلیس میشه ولی نمیدونه پلیسه بهش کمک میکنه که جلوی بمب گزاریای اون گروهو بگیرن اخرشم پسره ازش خواستگاری میکنه فامیلیشم به اسم فامیلی پسره میکنه ممنون میشم اگه میدونید بگید