من دوتا رمان میخوام بخونم یکیش پسره اسمش رهامه بعد پلیس اینترپله برای کارش با دختری که برای پایان نامش اومد پرستار مادربزرگش شده.... بعد دومیشم سه تا دختر بودن که دزدی میکردن میرن خونه سه تا پسر بعد فک میکنن صاحب خونه خونه نیستش اما پسرا خونه بودنو اونارو میگیرن برای به پلیس ندادنشونم شرط میزارن.... اینارو اسماشونو بگین ممنون میشم
سلام ببخشید من دنبال یه رمان میگردم که موضوع خوبی بود دختره عاشق فک کنم پسرعمه اش آرمین که سه سالی ازش کوچیک تره بعد فک کنم دختره تصادف میکنه مجبور میشه با پسری به اسم اردلان ازدواج کنه بعد ها اردلان شک میکنه که ایدز داره اما میده آزمایش می بینه منفی خواهش میکنم کسی میدونه بگه
سلام دوستان
من دنبال یه رمانی میگردم که دوتا دختر هستن که باهم دوستن یکی از این ددخترا یه پسررو میبینه و عاشقش میشه ولی پسره عاشقه دوست اون دختره میشه و بهش پیشنهاد دوستی میده دختره هم واسه سرگرمیو پوله پسره باهاش دوست میشه ولی بعد از یه مدت دختره با پسره کات میکنه و ازدواج میکنه پسره ام واسه اینکه تند تنددختررو ببینه و دوباره برش گردونه. با دوست صمیمیش که از همون. اول عاشق پسره شده بود ازدواج میکنه و دائم تو مهمونیایی که باهمم سعی میکرد دختررو برگردونه ولی. دختره عاشق شوهرش و بچش بوده و برنمیگرده اسماشونو یادم نیس ولی پسره بعد از چند وقت عاشق زن خودش میشه و پایانش خوشه لطفا هرکی میدونه راهنماییم کنه و اسمشو بگه ممنون