مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

b.ghazale

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/6/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

• #1,151
سلام راجب دختریع فکر کنم خونوادش می‌خوان برن خارج دختره مدرسه ای هسته اون بنظرم تا جایی یادم میامیره پیش یه پسر که خیلی مغروره از اشناهاشون یه همون خونه عمش.دختره خیلی شیطون تو مدرسه خرابکاری می‌کنه زنگ میزنن به پسره میا می‌خوان دخترو رو اخراج کنند پسره هم میگه من به مدرسه کمک میکنم اونم دی دختر رو اخراج نمیکنن دی خیلی باقیش یادم نمیاد

سلام راجب دختریع فکر کنم خونوادش می‌خوان برن خارج دختره مدرسه ای هسته اون بنظرم تا جایی یادم میامیره پیش یه پسر که خیلی مغروره از اشناهاشون یا همون خونه عمش میره.دختره خیلی شیطون تو مدرسه خرابکاری می‌کنه زنگ میزنن به پسره میا می‌خوان دخترو رو اخراج کنند پسره هم میگه من به مدرسه کمک میکنم اونم دی دختر رو اخراج...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

mlesa

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
29/6/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
3
امتیازها
0
سطح
0

• #1,152
سلام من دنبال یه رمانم که دختره بچه بابلسره ولی از ۱۸ سالگی تهران زندگی میکنه. متصدی یه هتل ۵ ستارست و پسره هم رئیس هتله که تازه از خارج اومده. با هم کل کل دارن ولی دختره عاشق پسره میشه پسره فک میکنه برای پولشه میخواد گولش بزنه و بعد رابطه دختره رو ول کنه ولی شب رابطه میفهمه که اشتباه کرد ولی دختره از پیام پسره به دوستش میفهمه بازی خورده و پسره رو ول میکنه
دختره پدر مادرش فوت کردن و بعد فوت دائیش کلا تنها میشه. پسره هم دنبالش میگرده تا دلشو بدست بیاره
رمان ظرفیت تکمیل

shima_24

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
3/7/20
ارسالی‌ها
3
پسندها
3
امتیازها
0
سطح
0

• #1,153
سلام دوستان یه رمانیم بود انگار اسم پسره فرداد بود آموزشگاه موسیقی داشت شخصیت خشن و سردی داشت یکی از دوستاش ی دخترو معرفی میکنه که بهش موسیقی یاد بده اینم همش با اون دختری ک قبلا دوسش داشته و ولش کرده مقایسش میکرده و باهاش بدرفتاری میکرده بعد عاشقش میشه و اینا اخرش دختره میفهمه ی زن داشته قبلا فرار میکنه بعد فامیل دختره انگار دشمن پسرم بوده گروگان میگیرنش دختره رو

الهام عطا

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
63
پسندها
483
امتیازها
2,648
مدال‌ها
5
سطح
5

• #1,154
امضا : الهام عطا

Nikolai

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
4/7/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #1,155
سلام خسته نباشد من دنبال یه رمانم پلیسیه
بعد اسم دختر اصلیه نگاره که بعد ها پلیس میشه و دوست صمیمیش ستاره اس و اون پرستاره که یک شب ستاره توی یه کوچه خلوت ماشینش خراب میشه و چند نفر میان اذیتش کنن ک نگار سر میرسه و...
بعد ک پلیس نیشه با پسری ب اسم شهاب اشنا میشه و توی یه عملیات جفتشون دستگیر میشن و اونجا عاشق هم میشن و...
اگ میدونید بهم اسمشو بگید ممنونم

Sara۱۲۳۴

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
4/7/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
2
امتیازها
0
سطح
0

• #1,156
رمان درباره دختری که شب عروسیش فرار میکنه و تو راه چند نفر میخوان اذیتش کنن که دوتا برادر میان تا کمکش کنن که دختره میبرت خونه مادر بزرگشون .....
میشه لطفا اسمشو بگین

سامیه.ایران

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
3/7/20
ارسالی‌ها
7
پسندها
5
امتیازها
3
سطح
0

• #1,157
سلام. دنبال ی رمانی ام که دختره نامزدش میمیره و طبق وصیت پسره نامزدش باید با برادرش ازدواج کنه. هیچ کدوم راضی نبودن اما بخاطر وصیت ازدواج کردن. پسره دوست دختراشو میاورد خونه و همش دختره رو اذیت میکرد ولی کم کم عاشق هم شدن

Boukaniii

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
2/7/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #1,158
م

Boukaniii

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
2/7/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #1,159
رمان درباره دختری که شب عروسیش فرار میکنه و تو راه چند نفر میخوان اذیتش کنن که دوتا برادر میان تا کمکش کنن که دختره میبرت خونه مادر بزرگشون .....
میشه لطفا اسمشو بگین
دختره هم اسمش فرشته است ؟؟؟ اگه اسمش اونه میشه رمان فرشته من

Boukaniii

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
2/7/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #1,160
سلام دوستان رمان درمورد یه مرده که فکر کنم پلیس یا یه همچین چیزیه بعد همسرش رو که حامله بوده توسط دشمناش از دست میده بعد خواهر تانتی همسر مرد که اسمش آهو بود عاشق مرد میشه و یه مدت موقت با هم ازدواج میکنن بعد جدا میشن دختره هم حامله میشه ولی بچشو از دست میده بعد مرد که میفهمه تصمیم می گیره که باهاش ازدواج کنه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.