مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

تسنیم

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
21/2/20
ارسالی‌ها
44
پسندها
65
امتیازها
103
سطح
0

• #1,211
بهترین رمانی که خوندین تا حالا چی بود؟؟
رمان های :با من حرف بزن،بانوی قصه،بغمای بهار،به همین سادگی،دخترشمالی،سفر به دیار عشق،لالایی بیداری،چشم ها

Mzn

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
29/9/19
ارسالی‌ها
10
پسندها
12
امتیازها
33
سطح
0

• #1,212
سلام دوستان خواهش میکنم اگه کسی اسم این رمانو میدونه کمکم کنه..
رمان درمورد یه دختره است که پدرش آدم‌مهمیه و پدر و برادرش بخاطر مادرشون که خارج از کشور تحت درمانه مدام در رفت و آمدن و دختره با خدمتکاراشون زندگی میکنه...پدر دختره از پسر دوستش که فک کنم اسمش تیامه میخاد یه مدت بادیگارد دخترش بشه،پسره و دختره خیلی باهم کل کل میکنن اما کم کم عاشق هم میشن اما هیچکدوم اعتراف نمیکنن تا اینکه پسره برای ادامه تحصیل به خارج از کشور میره و بعد از چندسال برمیگرده......

Saba Abbasi

طراح انجمن
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
24/3/19
ارسالی‌ها
3,709
پسندها
43,483
امتیازها
74,373
مدال‌ها
34
سطح
40

• #1,214
سلام
قبلا یه رمانی خوندم که یه دختر عمو پسر عمو مجبور میشن با هم ازدواج کنن اما دختره عاشق مربی فکر کنم تکواندوش میشه و اسم پسرعموش سامانه بعدا دختره عاشق سامان میشه و میفهمه که مربیش بازیش داده
لطفا اگر میدونید بهم بگید
اگه گفتی من کیم

امضا : Saba Abbasi

Saba Abbasi

طراح انجمن
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
24/3/19
ارسالی‌ها
3,709
پسندها
43,483
امتیازها
74,373
مدال‌ها
34
سطح
40

• #1,215
بچه ها دنبال رمانیم ک سه تا رفیق جون جونین و یادمه ک اسم دوتاشون باران و نفس بود.
بعد سه تا پسر هستن ک دوتاشون با نفس و اون یکی ازدواج میکنن
اما پسر سومیه و باران هنوز بهم اعتراف نکردن
بعدش داداش همین پسر سومیه اسمش سامیاره ک بش میگفتن سامی
عاشق باران میشه اما بعدش سرطان میگیره و قبل مرگش ب باران میگ ک با داداشش ازدواج کنه
فک کنم ژانر طنز و عاشقانه عم داره
کسی اسمشو میدونه بیزحمت بگه بم
ممنون میشم :)

امضا : Saba Abbasi

mah654444die

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
9/7/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #1,216
سلام
رمانی که دختره با ماشین تصادف میکنه و حافظه اشو از دست میده و از خانواده اش دور میشه و وارد مافیا میشه

Gholjpma

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
9/7/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #1,217
با سلام خدمت تمامی عزیزان
طبق تقاضاهایی که داشتیم مبنی بر زدن این بخش، تاپیک زده شد؛ ولی در صورت رعایت نکردن قوانین تاپیک بسته خواهد شد‌.

قوانین:

●تاپیک برای پیدا کردن رمان های گمنام می باشد، پس لطفا "معرفی" یا "درخواست رمان" نداشته باشید!

●برای پیدا کردن رمان مد نظرتون، فقط کافیه که خلاصه ای از رمان یا نکته های بولد اون‌ رمان که به خاطر دارید رو بنویسید.

●دوستانی که داوطلب کمک کردن در این زمینه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Gholjpma

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
9/7/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #1,218
با سلام خدمت تمامی عزیزان
طبق تقاضاهایی که داشتیم مبنی بر زدن این بخش، تاپیک زده شد؛ ولی در صورت رعایت نکردن قوانین تاپیک بسته خواهد شد‌.

قوانین:

●تاپیک برای پیدا کردن رمان های گمنام می باشد، پس لطفا "معرفی" یا "درخواست رمان" نداشته باشید!

●برای پیدا کردن رمان مد نظرتون، فقط کافیه که خلاصه ای از رمان یا نکته های بولد اون‌ رمان که به خاطر دارید رو بنویسید.

●دوستانی که داوطلب کمک کردن در این زمینه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Ye adam

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
9/7/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

• #1,219
سلام رمانی که میخوام راجب یه دوتا دختره که تو پرورشگاهن این دختره نقش اصلی از همه جا میره بالا خلاصه اینارو میبرن اردو اینا رو میدزدن میبرن امریکا فک کنم میفروشنشون یه خانواده خوب این دختررو میخرن که خدمتکار بشه بعد یه مدت به فرزند خوندگی میگیرنش بعد این دختره تو جنگل یه جگوار پیدا میکنه بزرگش کنه اسمشم دوران تنهای چرخش زندگی چمیدونم یه همچین چیزی بود اگه میدونید بگید لطفا

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.