برای تهیه پیتزا با نان باگت خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس کمی زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم.
حالا تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا پیاز و ادویه ها با هم یکدست شوند. در ادامه گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و به خوبی سرخ شود.
در این مرحله قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا قارچ آب بیندازد، سپس فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم.
حالا ۱ فنجان آب جوش به همراه کمی نمک به تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا گوشت به طور کامل بپزد. پس از اینکه آب درون تابه کشیده شد و گوشت چرخ کرده به طور کامل پخت، تابه را کنار می گذاریم تا مخلوط گوشت خنک شود.
حالا روی نان ها باگت را با یک کارد تیز جدا می کنیم و مقداری از خمیر داخل نان ها را خارج می کنیم. در ادامه مقداری سس پیتزا کف نان های باگت می زنیم، سپس مقداری پنیر پیتزا به صورت پخش روی سس پیتزا می ریزم.
حالا داخل هر نان باگت مقداری از مخلوط گوشت چرخ کرده را می ریزیم و روی ان را با پنیر پیتزا می پوشانیم. برای تزیین روی پیتزا می توانیم مقداری فلفل دلمه ای رنگی روی پنیر پیتزا بریزیم. حالا نان ها را داخل سینی فر قرار می دهیم.
حالا سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه درون فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم پنیر پیتزا ذوب شود. در پایان چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا پنیر روی پیتزاها طلایی شود.