• تذکر:

نویسندگان عزیز از نوشتن رمان‌هایی با محتوای غیر اخلاقی خودداری کنید. در صورت مشاهده چنین موضوعی صحنه رمان شما بدون تذکر توسط ناظرین حذف خواهد شد.

مواردی که شامل موضوعات غیراخلاقی می‌شود عبارت‌است از:

1. پرداختن به زندگی افرادی با گرایش های خاص مانند (هم‌جنس‌گرایی، ....)

2. بیان صریح عقاید سیاسی در رمان‌ها و زیر سوال بردن چارچوب‌های جامعه اسلامی

3. بیان توصیف صریح جنسی و به کار بردن کلمات ناشایست.

و...

قبل از ایجاد رمانتان موارد زیر را در نظر داشته باشید:

1. اسم رمان خود را طوری انتخاب کنید که داری مصادیق مجرمانه و خلاف عرف جامعه نباشد.

2. از به کار بردن کلمات جنسی و مواردی که با شئونات اسلامی مغایرت دارد، به جد خودداری کنید.

3- برای تایپ رمان می توانید طبق تاپیک آموزشی زیر رمان خود را ارسال کنید:

کلیک کنید

4. با مطالعه رمان‌های نویسندگان انجمن به آن‌ها امید نوشتن خواهید داد.

کلیک کنید

دلنوشته‌ غیرپارسی مجموعه دلنوشته‌های Whispers of Devotion | Aby کاربر انجمن یک رمان

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
2,172
پسندها
12,799
امتیازها
38,673
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع

The shore is enamored of the sea, forever yearning to return to its embrace; thus it waits eternally. I love you as the shore loves the sea, ever poised in anticipation of your return like the waves. and I shall always await you, even if you rush back as a tempestuous surge, drenching me in wild fury, wounding my sands, and receding once more for in your ebb and flow lies the rhythm of my devoted heart.

ساحل عاشق دریاست، از این روست که در انتظار ابدیِ بازگشت به آغوش بی‌کرانش می‌ماند. تو را چون ساحلی که دل‌بسته به دریاست، دوست می‌دارم؛ همواره در کمین بازگشت تو، چون موج‌های تشنه. و همیشه در انتظارتم، حتی اگر چون طوفانی سهمگین و خیس شتاب‌زده بازگردی، مرا به خشم وحشیت آغشته کنی،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : im.Aby

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
2,172
پسندها
12,799
امتیازها
38,673
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
Before you, I deemed love naught but illusion crowned with anguish. yet you arrived, disproving my creed. you proved one like you could ignite my soul aflame, and I'd burn willingly in fevered bliss, for Im yours in love.

من قبل از، تو گمان می‌کردم که عشق، چیزی جز توهم و پایانی دردناک نیست. اما تو آمدی و ثابت کردی اشتباه می‌کنم. ثابت کردی کسی مثل تو می‌تواند آتش به جانم بزند و من مشتاقانه در تب بسوزم، چون عاشق تو هستم.

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
2,172
پسندها
12,799
امتیازها
38,673
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
I discern your emotions in your eyes, they never deceive me. they sparkle when I draw near, and when I weep, they brim with a universe of sorrow. yea... your eyes never utter a falsehood.

احساسات تو را در چشمانت می‌بینم، چشمان تو هرگز به من دروغ نمی‌گویند. وقتی به سمت تو میایم برق می‌زنند، وقتی گریه می‌کنم درونش دنیایی از غم جمع می‌شود. بله... چشمان تو هرگز دروغ نمی‌گویند.

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
2,172
پسندها
12,799
امتیازها
38,673
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع

The most exquisite moment in anyone's life is that revelation when love dawns upon the heart, and its tender reciprocation blooms in return. imagine, then, how I fall anew in love with you each day, my beloved, and in your company, every instant unfurls as the pinnacle of my existence a ceaseless cascade of lifes finest joys, where our souls entwine in eternal harmony.

قشنگ‌ترین آنی حیاتِ هر انسانی، آن لحظه‌ی الهی‌ست که عشق بر دلش می‌تابد و احساسات ژرفش در پیوند متقابل پاسخ می‌یابد. اکنون تصور کن که من هر روزه چگونه بار دیگر عاشقِ تو می‌شوم و در کنارت، دم‌به‌دمِ زیستنم به اوج شکوه لحظات ناب زندگی بدل می‌گردد چشمه‌ای جوشان از شادی‌های بی‌انتها، که در آن روح‌هایمان در نوایی...

آخرین ویرایش

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
2,172
پسندها
12,799
امتیازها
38,673
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
My circumstances matter not what matters is you. you, who render all things beautiful in your presence. you, with whom strolling the streets becomes rapture. your forever paramount.

اهمیت نمی‌دهم چه شرایطی دارم، مهم تو هستی. مهم تو هستی که کنار تو همه‌چیز برای من زیباست. مهم تو هستی که با تو قدم زدن در خیابان‌ها لذت‌بخش است. تو همیشه مهم هستی.

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
2,172
پسندها
12,799
امتیازها
38,673
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
By your side, rainy weather is enchanting; snowfall becomes poetry; even summer's sweltering heat captivates me, though I abhor the sun's direct glare.

کنار تو هوای بارانی زیبا است؛ کنار تو زمانی که برف می‌بارد زیبا است؛ حتی کنار تو عاشق هوای گرم تابستان هستم، با وجود این‌که از آفتاب مستقیم متنفرم.

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
2,172
پسندها
12,799
امتیازها
38,673
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
I grasped my worth to you when, without pretext or true fault, you apologized and compensated me beyond my deserts. and each time, I marvel why do you inquire why I adore you?

زمانی فهمیدم چقدر زیاد برای تو ارزش دارم، که بدون بهانه و بی‌آنکه واقعاً مقصر باشی، از من عذرخواهی کردی و برای من بیشتر از لیاقتم جبران کردی. و هربار متعجب می‌شوم به چه دلیل می‌پرسی چرا عاشق تو هستم؟

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
2,172
پسندها
12,799
امتیازها
38,673
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع

You once vowed to be my escape from all the worlds burdens, a secret passage to freedom. yet in your presence, how could I ever flee? your not mere refuge, but my ultimate salvation the anchor of my soul's deliverance. I shall never forget this truth, etched eternally in the chambers of my heart, where your essence redeems me from every shadow and storm.

تو می‌گفتی که می‌توانی راه گریز من از همه‌ی بارهای جهان باشی، گذرگاهی پنهان به سوی آزادی. اما در حضورت، چگونه می‌توانستم بُگریزم؟ تو نه پناهگاهی گذرا، که نجات‌بخش نهایی روحم هستی، لنگر رهایی جانِ خسته‌ام. هرگز این حقیقت را از یاد نخواهم برد، که چون نقشی ابدی بر حجر قلبم حک شده، و ذات تو مرا از هر سایه و طوفانِ وجود رهایی...

آخرین ویرایش

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
2,172
پسندها
12,799
امتیازها
38,673
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع

I love you so profoundly that without your touch, without your kisses, without the sight of you, life itself would ebb away, barren and unbearable. you've become my entire universe, the very cosmos in which my heart orbits, every star and nebula woven from your essence, rendering all else void in the infinite expanse of our boundless devotion.

چنان عاشقانه تو را دوست می‌دارم که بی‌لمس نوازشگرت، بی‌بوسه‌های آتشینت، بی‌دیدار چشمانت، زیستن برایم ناممکن است، تهی و ناتوان. تو همه‌ی جهانِ من گشته‌ای، کیهانی که قلبم در مدار آن می‌گردد؛ هر ستاره و سحابی از ذات تو بافته، و همه‌چیز دیگر را در پهنه‌ی بی‌کران عشقِ بی‌حدمان به نیستی بدل می‌کند.

آخرین ویرایش

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
2,172
پسندها
12,799
امتیازها
38,673
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
True, the heart matters, but you eclipse even mine in import. you must never come to harm; should calamity befall you, I'd have your pain transmute to a bullet and pierce my own heart.

درست، قلب مهم است، اما تو از قلب من هم مهم‌تر هستی. تو نباید هیچ آسیبی ببینی؛ اگر اتفاقی برای تو بی‌افتد، حاضرم دردتو گلوله شود و به قلب من فرو برود.

عقب
بالا