• تذکر:

نویسندگان عزیز از نوشتن رمان‌هایی با محتوای غیر اخلاقی خودداری کنید. در صورت مشاهده چنین موضوعی صحنه رمان شما بدون تذکر توسط ناظرین حذف خواهد شد.

مواردی که شامل موضوعات غیراخلاقی می‌شود عبارت‌است از:

1. پرداختن به زندگی افرادی با گرایش های خاص مانند (هم‌جنس‌گرایی، ....)

2. بیان صریح عقاید سیاسی در رمان‌ها و زیر سوال بردن چارچوب‌های جامعه اسلامی

3. بیان توصیف صریح جنسی و به کار بردن کلمات ناشایست.

و...

قبل از ایجاد رمانتان موارد زیر را در نظر داشته باشید:

1. اسم رمان خود را طوری انتخاب کنید که داری مصادیق مجرمانه و خلاف عرف جامعه نباشد.

2. از به کار بردن کلمات جنسی و مواردی که با شئونات اسلامی مغایرت دارد، به جد خودداری کنید.

3- برای تایپ رمان می توانید طبق تاپیک آموزشی زیر رمان خود را ارسال کنید:

کلیک کنید

4. با مطالعه رمان‌های نویسندگان انجمن به آن‌ها امید نوشتن خواهید داد.

کلیک کنید

دلنوشته‌ غیرپارسی مجموعه دلنوشته‌های Whispers of Devotion | Aby کاربر انجمن یک رمان

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
1,906
پسندها
10,326
امتیازها
35,173
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
Your my safe harbor, the one beside whom I can weep without fear of judgment. the listener to my weighty confessions and trivial musings alike. the one whose gaze upon me whispers that no soul rivals my beauty in your eyes.

تو نقطه‌ی امن من هستی، کسی که می‌توانم بدون ترس از قضاوت شدن، کنارش گریه کنم. کسی که شنونده‌ی تمام حرف‌های مهم و بی‌اهمیت من هستی. کسی هستی که طوری به من نگاه می‌کنی، هربار حس می‌کنم هیچ‌کس به زیبایی من برای تو وجود ندارد.

امضا : im.Aby

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
1,906
پسندها
10,326
امتیازها
35,173
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
The shore adores the sea, ever awaiting its embrace's return. thus I love you, like the shore enamored of the sea-poised in perpetual longing for your tidal rush back to me, even if your fervent waves drench and repel me.

ساحل عاشق دریاست، برای همین همیشه منتظر است به آغوشش برگردد. تو را مانند ساحل که عاشق دریاست، دوست دارم. و همیشه منتظر هستم که مانند دریا به سوی من بازگردی، حتی اگر با شتاب خیس، به من آسیب زدی و به عقب راندی.

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
1,906
پسندها
10,326
امتیازها
35,173
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
Before you, I deemed love naught but illusion crowned with anguish. yet you arrived, disproving my creed. you proved one like you could ignite my soul aflame, and I'd burn willingly in fevered bliss, for Im yours in love.

من قبل از، تو گمان می‌کردم که عشق، چیزی جز توهم و پایانی دردناک نیست. اما تو آمدی و ثابت کردی اشتباه می‌کنم. ثابت کردی کسی مثل تو می‌تواند آتش به جانم بزند و من مشتاقانه در تب بسوزم، چون عاشق تو هستم.

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
1,906
پسندها
10,326
امتیازها
35,173
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
I discern your emotions in your eyes, they never deceive me. they sparkle when I draw near, and when I weep, they brim with a universe of sorrow. yea... your eyes never utter a falsehood.

احساسات تو را در چشمانت می‌بینم، چشمان تو هرگز به من دروغ نمی‌گویند. وقتی به سمت تو میایم برق می‌زنند، وقتی گریه می‌کنم درونش دنیایی از غم جمع می‌شود. بله... چشمان تو هرگز دروغ نمی‌گویند.

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
1,906
پسندها
10,326
امتیازها
35,173
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
The most sublime moment of any lifes realizing youve fallen for someone who cherishes you in return. imagine then, how I fall for you anew each day, savoring with you the pinnacle of my existences joys.

قشنگ‌ترین لحظه‌ی زندگی هرکسی، زمانی‌ست که می‌فهمد عاشق کسی شده و احساساتش متقابل است. پس تصور کن من چطور هرروز عاشق تو می‌شوم و با تو همیشه بهترین لحظات زندگی‌ام را سپری می‌کنم.

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
1,906
پسندها
10,326
امتیازها
35,173
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
You were the one who swept away the ashen clouds hovering over me, immersing us both in a resplendent azure. thats why I never tire of bestowing kisses upon your hands.

تو کسی بودی که ابرهای خاکستری بالای سر من را کنار زد و هردوی ما را درآبی زیبا غرق کرد. برای همین است که از بوسه‌زدن بر روی دستانت خسته نمی‌شوم.

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
1,906
پسندها
10,326
امتیازها
35,173
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
My circumstances matter not what matters is you. you, who render all things beautiful in your presence. you, with whom strolling the streets becomes rapture. your forever paramount.

اهمیت نمی‌دهم چه شرایطی دارم، مهم تو هستی. مهم تو هستی که کنار تو همه‌چیز برای من زیباست. مهم تو هستی که با تو قدم زدن در خیابان‌ها لذت‌بخش است. تو همیشه مهم هستی.

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
1,906
پسندها
10,326
امتیازها
35,173
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
By your side, rainy weather is enchanting; snowfall becomes poetry; even summer's sweltering heat captivates me, though I abhor the sun's direct glare.

کنار تو هوای بارانی زیبا است؛ کنار تو زمانی که برف می‌بارد زیبا است؛ حتی کنار تو عاشق هوای گرم تابستان هستم، با وجود این‌که از آفتاب مستقیم متنفرم.

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
1,906
پسندها
10,326
امتیازها
35,173
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
I grasped my worth to you when, without pretext or true fault, you apologized and compensated me beyond my deserts. and each time, I marvel why do you inquire why I adore you?

زمانی فهمیدم چقدر زیاد برای تو ارزش دارم، که بدون بهانه و بی‌آنکه واقعاً مقصر باشی، از من عذرخواهی کردی و برای من بیشتر از لیاقتم جبران کردی. و هربار متعجب می‌شوم به چه دلیل می‌پرسی چرا عاشق تو هستم؟

im.Aby

ویراستار آزمایشی
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
28/6/20
ارسالی‌ها
1,906
پسندها
10,326
امتیازها
35,173
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
You vowed to be my escape from all woes. yet with you here, how could I flee? your my salvation, a truth I'll never forsake.

تو می‌گفتی که می‌توانی راه فرار من از همه چیز بشوی. اما با وجود تو، چگونه می‌توانستم فرار کنم؟ تو راه نجات من هستی و من هرگز این را فراموش نخواهم کرد.

عقب
بالا